Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

am intrat sa va spun ca sunt in spital pe perfuzii de 2 saptamani ca am avut contractii foarte dureroase.daca stau 5 minute fara perfuzii am contractii foarte dureroase,col scurtat,moale,pot naste oricand.incercam sa mai tragem de timp sa mai creasca bebe putin.ecografic are 3000 grame.dr-ul spera sa mai tinem contractiile in frau pana pe 3 ianuarie cand intentioneaza sa imi faca cezariana.
craciun fericit!

36+ Invingatorul lui mama

Puisori
Burtica

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

Va multumesc fetelor pentru incurajari, sunt mai calma, azi am fost la monitorizare, fetita este bine, am luat pulsul de pe la Cfr 2, asistentele sunt super, aparatura cica este noua si avansata, luni ma internez asa ca sper sa va dau vesti bune in 2010.

Va pup si multa sanatate.

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dezamagita spune:

Fetelor, va doresc multa bafta si sa nasteti bebei sanatosi si vioi, va asteptam cu vesti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

pe 1 ianuarie fac ultima injectie cu clexane,pe 2 pauza si pe 3 facem cezariana.

36+ Invingatorul lui mama

Puisori
Burtica

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mcrissa, mult, mult succes!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

sa avem un an nou frumos, plin de reusite, zambete si o de bebelusi sanatosi.

LA MULTI ANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, va doresc sanatate si un an mai bun, care sa aduca, in primul rand, bebelusii mult doriti. La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, un strop de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc !
Sa fiti iubite si fericite !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

La Multi Ani !!! Sa dea Dumnezeu ca 2010 sa vina cu cate un bebe la fiecare si multa sanatate pentru toate!
mcrissa si nicoleta, multa bafta, tinem pumnii si va asteptam cu vesti bune. Sa ne tineti la curent.

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neagudaniela spune:

LA MULTI ANI FETELOR!SA NE DEA DUMNEZEU BEBELUSI FRUMOSI LA TOATE!

Mergi la inceput