Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -
Raspunsuri - Pagina 17
dezamagita spune:
Gabi, iti doresc sarcina usoara in continuare, imi pare rau ca intri asa rar la forum, astept sa ne spui in curand daca e fetita sau baiat:) Cum te simti? Ce tratament faci?
Fetelor, va doresc Sarbatori fericite si fie ca noul an sa vina cu bebei sanatosi la toate, sa fiti optimiste c-o sa se intample miracolul. 
Craciun fericit, cu bucurii si un An Nou mai bun, cu sanatate.
Raluca
rocris75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxandrada Va multumesc mult pentru incurajari, dragele mele! Stiti cumva daca la Synevo imi trebuie programare pentru profil trombofilie ereditara? Eu nu sunt din Bucuresti, dar vin maine la Fundeni, pentru anticorpi antifosfolipidici, si m-as duce sa-mi fac si mutatiile la Synevo, daca tot sunt prin preajma. Va multumesc anticipat pentru raspuns. ![]() ![]() R |
Bafta multa!
Si...imi pare foarte rau pentru pierderea ta :(. Sper din tot sufletul ca data viitoare sa fie cu noroc, si sa-ti tii copilul in brate (tuturor ne doresc asta).
Ruxandrada spune:
Buna, dragele mele!
Sper ca ati avut o zi buna si ca toate v-au mers din plin.
Eu am calcat cu stangul de dimineata- dr. Uscatescu e in concediu, pana pe 25 ianuarie, iar la Synevo nu mi-au putut recolta decat pentru cateva analize, fiindca o parte se trimit in Germania, iar ultimul transport a fost ieri(!). M-au chemat din nou pe 4 ianuarie, pentru ceea ce nu s-a putut face azi (concret, azi mi-au facut Anticorpi ADN dublu catenar, Anticorpi antinucleari, Anticorpi anti-proteinaza 3, Anticorpi anti-mieloperoxidaza); au ramas de facut profil sindrom antifosfolipidic si profil trombofilie ereditara II.
Cu rezultatele in mana ma voi duce dupa 25 ianuarie, din nou, la dr. Uscatescu, sa vedem ce va zice.
Ne vedem pe-aici, oricum.
R
Creatza11 spune:
Buna dmineata, fetelor!!!
lavinia, imi pare rau ca a trebuit sa mai treci si prin asta, de parca nu era de ajuns ... .Fi tare, ridica-te de jos si lupta, oricat de greu ar parea uneori,caci, noi, fata de alte fete, doar luptand ne vom putea tine bebeii in brate. Multi 

Iti multumesc ca te-ai gandit la mine, de fapt la noi. A fost o alarma falsa. Bebe e bine momentan, ii bate inimioara, are 6 sap si seamana cu taica-su
. Asta e tot ce stiu de el. Eu, in continuare, nu am nici un simptom de sarcina, nici macar nu urinez des. Sper sa ajung si eu sa am ceva greturi....asa as fi mai increzatoare ca e bine bebe ( eu nu am avut nici un simptom nici la celealte 2 sarcini)
nicoleta,
eu am fost luni la dr Rotaru. Bafta tie azi la eco si te asteptam cu vesti bune despre bebita ta.
ruxandra,
te stiu din partea cealalta, de la gravidute, imi pare rau si acum si mi-a parut rau si atunci cand am citit acolo. Nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te simti mai bine, doar sa te gandesti ca nu vei mai trece prin asta fiindca vei descoperi cauza. Deci da-i bataie cu analizele de trombofilie dupa sarbatori caci sigur ai ceva din astea.
MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
danny1 spune:
creata,ma bucur ca esti ok.
sa nu iti doresti greturi &co,pt ca trebuie sa poti lua vit.pe langa vit si aspenter faci clexane 0.4,asa?
fetelor,eu nu mai pot intra decat dupa Craciun.asa ca va urez"
CRACIUN FERICIT,SA VA ADUCA MOSUL BEBEII DORITI,IAR BURTICUTELOR-BEBEII SANATOSI SI NAZDRAVANI.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
nicoleta_ior spune:
Fetelor, sunt suparata, pentru mine Sarbatorile nu miros a brad si a cozonaci abia iesiti din cuptor. Se pare ca problemele mele au luat o alta intorsatura
. Am fost la control si se pare ca bebelina mea nu a mai crescut deloc, avea 2000 grame, am fost trimisa de catre medicul meu la un alt medic de la Polizu deoarece fiind atat de mica, cica va avea nevoie de ventilatie, lucru care lipseste la Elias. Zis si facut, am fost intampinata de un nenorocit de dr. care mi-a vb f urat, extrem de urat, plangeam de nu mai puteam respira iar el continua cu jignirile. Conform masuratorilor lui , fetita mea avea 1750 grame. Mi-a spus ca ma va interna sambata, ma va baga pe injectii, dar voi naste normal ca asa vrea el ca asa nasc femeile de cand lumea, tin sa mentionez ca fetita este in pozitie pelviana, are cordon circular si esarfa de cordon si am uterul bicorn. In fine am plecat de acolo, urland de durere, nu mai stiam un care parte sa o iau:(. Mi-a spus ca sa fiu pregatita ca mi-o va scoate.Am sunat-o pe nasa mea care la randul ei a sunat-o pe dr Miciner de CFR2, era in concediu, are la randul ei a intervenit pe langa o dr. si m-a primit aseara. S-a uitat pe stufosul meu dosar, m-a pus la eco, mi-a masurat fata de vreo 3 ori, a comparat masuratorile care le facuse dansa cu masuratorile facute de dr. badaran si surpriza, fata are 2300 grame. Aparatul era setat pe formula de calcul in care se ia si diametrul biparietal in calcul insa capul fetitei este oval, avand uterul bicorn si fiind in pozitie pelviana, asa ca diametrul biparietal este mai mic decat ar fi normal, am facut o incercare masurandu-l ca fiind normal, rezultand greutatea de 2700. Mi-a spus ca intradevar are un retard in crestere de 2-3 saptamani insa in nici un caz de 6 saptamani cum ii iesise la dr. badaran. Mi-a spus ca se baga, eu acum am 37 saptamani, am facut testul nonstres, nici o contractie si fetita era ok, ii crestea pulsul cand se misca, era viabila. In fine, mi-a spus ca voi repeta acest test din doua in doua zile si nu e cazul sa fie scoasa acum , cand va da erori la acest aparat atunci mi-o va scoate, oricum imediat dupa 38 saptamani. Mi-a dat sa fac dexometazona pentru maturizarea plamanilor lui bebe si sa iau in continuare medicamentele. M-am interesat si de aparatura in cazul in care apare Doamne Fereste o problema si mi-a spus ca aparatura este f buna pentru copii nascuti peste 36 saptamani, asa ca ma incadrez. Deci voi ramane la dansa, luni ma va interna. Sa dea DD sa ne ajute si pe mine si pe bebelina mea sa trecem peste acest hop. Acum ne-am mai linistit, ieri ne venea sa ne dam cu capul de pereti, ne terminase pe toti tampitul asta care se numeste medic.
Va multumesc fetelor ca m-ati ascultat, simteam nevoia sa ma descarc.
Nicoleta 36+
Creatza11 spune:
buna, nicoleta! Eu intrasem sa le urez Craciun fericit fetelor, dar am ramas muta la cele scrise de tine.
Te rog sa incerci sa treci putin de tot ceea ce ti s-a intamplat, sa incerci sa fi tare pt bebelina ta, care este o adevarata luptatoare si sa crezi cu tarie ca totul va fi bine. Incearca sa uiti complet de idiotul de dr care, dupa ce ca nu te-a ajutat cu absolut nimic, mai mult rau ti-a facut.(poate ar tb sa-i scrii si numele sa stie si alte fete sa se fereasca de el).
Sunt alaturi de tine si ma rog si pt bebelina ta sa fie bine, asa cum fac in ficare seara pt samburelul meu.
Multi

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)
mykymario spune:
fetelor as dori si eu un sfat....
sunt insarcinata in 7 sapt sub tratament cu aspenter,vitC,vitE,Mg+B6,omega3,acid folic;problema mea e ca la analizele uzuale mi-a iesit limfocitele scazute 15.6 si neutrofilele crescute 79.1.....daca una din voi stie ceva despre asta le-as fi recunoscatoare daca mi-ar spune si mie ce inseamna,pana luni cand ajung la doctor,sper sa nu ajung prea tarziu,sa nu pierd iar si sarcina asta..........mii de multumiri si CRACIUN FERICIT si la cat mai multi bebelusi......
Ruxandrada spune:
Nicoleta, curaj, totul va fi bine, ai sa vezi, si ai sa-ti tii in curand puiutul sanatos in brate!

Sa aveti un Craciun minunat, dragele mele! Sper din tot sufletul ca Mosul a fost cu adevarat generos!

R