Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Salutari tuturor fetelor si sarbatori frumoase!!!
Nicoleta _ior:Eu sunt insarcinata in 15 saptamanisi sunt din prima zi pe Clexane de 0.4,intrebarea mea este in functie de ce ti-a crescut doza de Clexane pe parcursul sarcinii?Pentru mine este putin mai greu deoarece Uscatescu a zis sa ne conversam pe email si ginecologul nu prea stie la ce sa fie atent ca sa fie relevant pentru dozare Clexane.

Buna,

Mi-a marit doza de clexane in urma analizelor repetate la hematologie si un urma ultimei ecografii. De exemplu, ultima oara mi-a marit doxa, chiar daca analizele au iesit in limite normale sa zic asa, insa datorita faptului ca bebelina nu lua in greutate decat f putin, iar conform eco nu era nimic relevant sa se intample una ca asta, a decis sa imi mareasca doza. Chiar era f ingrijorata si mi-a spus ca daca situatia se mentine asa ma va trece si pe 0.8 * 2, insa nu a fost cazul. Dr care imi urmareste sarcina imi monitorizeaza indicii de rezistenta de pe artere, se face eco 3 d. in functie de ir-uri daca sunt crescute sau ok, isi da cu parerea, masuratorile de rigoare si cam atat. daca mai ai ceva nelamuriri, iti raspund cu placere

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

creata, cand te duci la dr? Eu ma duc miercuri, la 12:30,ne potrivim?
stiam ca si tu ai programare.
Nicoleta 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

ruxandrada imi pare rau pentru pierderea ta. Este foarte important sa ti se puna diagnosticul bun si sa ti se dea tratamentul potrivit. Te sfatuiesc si eu sa iti faci mutatiile de pe prima pagina caci la Fundeni nu ti le fac si sunt importante in stabilirea tratamentului. Sper sa reusesti la fel de mult cum sper si pentru noi.

Eu trebuie sa merg maine sa ma chiureteze. Din pacate nu am scapat nici de data asta. Corpul meu ma uimeste din ce in ce mai mult. Cand sunt insarcinata nu accepta sarcina, cum se opreste din evolutie nu mai are nici o problema din contra

nicoleta_ior creatza11 va astept cu vesti bune.

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lavinia78

ruxandrada imi pare rau pentru pierderea ta. Este foarte important sa ti se puna diagnosticul bun si sa ti se dea tratamentul potrivit. Te sfatuiesc si eu sa iti faci mutatiile de pe prima pagina caci la Fundeni nu ti le fac si sunt importante in stabilirea tratamentului. Sper sa reusesti la fel de mult cum sper si pentru noi.

Eu trebuie sa merg maine sa ma chiureteze. Din pacate nu am scapat nici de data asta. Corpul meu ma uimeste din ce in ce mai mult. Cand sunt insarcinata nu accepta sarcina, cum se opreste din evolutie nu mai are nici o problema din contra

nicoleta_ior creatza11 va astept cu vesti bune.

pentru toate fetele

MTHFR - C677T heterozigot + Lupus anticoagulant + Tiroidita Hashimoto
4 sarcini oprite in evolutie: 1 prin IA (5s) si 3 naturale (5s,6s,7s)

off, imi pare tare rau. A cincea oara, va fi cu noroc.
La mine a fost a patra, asa ca perseveram ,ce putem sa facem? Parca tot la Dr. Rotaru te duci, nu?

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Va multumesc mult pentru incurajari, dragele mele!
Stiti cumva daca la Synevo imi trebuie programare pentru profil trombofilie ereditara? Eu nu sunt din Bucuresti, dar vin maine la Fundeni, pentru anticorpi antifosfolipidici, si m-as duce sa-mi fac si mutatiile la Synevo, daca tot sunt prin preajma.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pt ca nu stiu dc mai pot intra pe DC zilele acestea...
"Va doresc ca acest Craciun sa fie unul special .... sa aveti puterea de a crede in imposibil, sa va pastrati optimismul si, mai presus de toate......pofta de viata!!!
Craciun fericit si La multi ani !"

Felicitare

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lavinia sper sa treci usor peste ziua de maine, imi pare tare rau ca tb sa treci prin asta

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia78 spune:

miki multumesc frumos! Multumesc si pentru urari! Bestial omuletul cu bradul!

Sa ne dea Domnul un an nou asa cum ni-l dorim fiecare!

ruxandrada pentru synevo nu iti trebuie programare. Recoltarile se fac intre orele 8.00 - 14.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Multumesc, Lavinia!
Iti tin pumnii!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lavinia, mult succes azi!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput