Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -
Raspunsuri - Pagina 15
neagudaniela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Imi pare rau pt sarcina pierduta, ce analize ti-au iesit proaste? Aspenter o jum de pastiluta pe zi ? Omega 3 de care ? Cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz? Mai tb sa iei acid folic , dar mai intai spune-ne ce anal ti-au iesit proaste. Miki La anul pun d'un pui. DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen! ![]() MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |
neagudaniela spune:
buna,nu ma prea pricep pe aici cum trebuie sa trimit,nu am mai intrat sa scriu pe forum doar vam citit,da miki doar o jumatate de espenter pe zi si un omega3forte de la Doppel herz,proteina s nu mia iesit buna
neagudaniela spune:
Fetelor eu nu inteleg nimic MTHFR ce inseamna de homozigot si heterozigot,miam descoperit trombofilia anul acesta in Mai,lamuritima si pe mine,analize miam facut anticorpi antifosfolipidici proteina c si s ,factorul v leiden,torchu,si mai multe nici nu mai stiu cite,saptamina aceasta miam facut progesteronul mia zis medicul ca sar putea sa ma bage pe clostybegit,astept sa vina marti sa merg cu progesteronul sa vad cemi zice,daca stiti valorile progesteronului uitativa va rog si pe ale mele eu mam tot uitat pe net dar nu am inteles nimic.progesteron14,32ng/ml,faza foliculara 0,27=2,61,luteala3,28=38,63 si mijlocul fazei luteale5,25=38,63
lavinia78 spune:
flory blanca - felicitari pentru sarcina! I-a urgent legatura cu Dr. Uscatescu. Eu am MTHFR heterozigot si am facut clexane 0,4 de la inceput. E adevarat ca nu am ajuns asa departe ca tine ... dar paza buna trece primejdia rea.
mult succes!
nicoleta_ior
- eu nu imi fac griji inca pentru ca ma simt bine si imi doresc sa nu fie nevoie de chiuretaj pentru ca ar fi al treilea in 12 luni (2 dec 08, 15 iun 09 si acum).
miki
- ma bucur mult ca ai depasit faza aceea si ai revenit optimista si luptatoare
.... si tatele inainte 
neagudaniela - trombofilia este de multe feluri. Nu am inteles din mesajul tau care este exact diagnosticul tau, ce mutatii ti-au iesit? Ce rezultate ai primit la analizele pe care le-ai facut? Din cate stiu eu, desi la mine nu este cazul, clostybegit se da pentru stimulare ovariana. Ai probleme in a ramane insarcinata? Din pacate nu te pot ajuta la interpretarea progesteronului dar cred ca trebuie sa le spui fetelor care se pricep si sigur iti vor raspunde si in ce zi ai facut dozarea.
creatza11
multi. Asteptam vesti de la tine. Ma
sa fie bune.
pentru toate si week-end placut.
neagudaniela spune:
Miki multumesc de raspunsuri,pe mine medicul ginecolog nu ma trimis la hematolog,mia spus ce analize sami fac leam facut si dupa ce am mers la el mia pus diagnosticul(boala abortiva)atit,doar proteina s e cu probleme se coaguleaza singele prea repede,altceva nu mia spus ce sa mai fac,mia facut si o histeroscopie si e ok,unde trebuie sa mai merg?voi cit aspenter pe zi luati si acid folic?
oana_26 spune:
buna fetelor,
am citit ce ati scris si vreau sa va spun ca si eu am doua sarcini pierdute,dupa care am fost trimisa de medicul meu ginecolog la dr. uscatescu. dupa multe analize mi-a spus ca am fragilitate capilara,am mers cu rezultatul si cu tratamentul dat de la fundeni la medicul ginecolog si mi-a spus ca asta inseamna ca am sindromul antifosfolipidic.acum fac tratament si din ianuarie incerc sa raman din nou insarcinata.voi ce tratament ati luat pt sindromul antifosfolipidic? as avea vreo sansa sa am si eu ingerasul meu?
rocris75 spune:
Alla
.
Deocamdata stau. Dr. Militaru mi-a spus ca-mi face 5 analize genetice, dar de tuta ce-s n-am intrebat exact ce-mi face (oricum ar fi trebuit sa-mi notez, ca n-as fi retinut). Astept sa vad cum ies analizele, dar tot mi-as face ce mai trebuie (proteina S, C si antitrombina), fiindca as vrea sa-i scriu dnei Uscatescu mail (am vazut ca se poate), s-o intreb pe baza rezultatelor cam ce-mi spune ea. In Cluj nu se fac analize hematologice pe parcursul sarcinii, asa ca nu stiu cum o sa hotarasca dr. cand ma trece pe Clexane.
Ah: Militaru mi-a spus ca trebuie sa fac pauza minim 3 luni dupa chiuretaj, medicul meu mi-a dat liber dupa prima menstrautie. Asta e o adevarata conspiratie :)).
Ruxandrada spune:
Buna, fetelor!
M-am mutat de la Odisee aici, pentru ca vineri am pierdut din nou o sarcina, oprita din evolutie la 6 saptamani.
Am 37 de ani, iar in ianuarie 2006 am trecut printr-un avort spontan- o sarcina oprita din evolutie la 7 saptamani si jumatate.
Dr. Mihai Dumitrascu de la Universitar mi-a recomandat vineri , dupa chiuretaj, sa merg la dr. Uscatescu de la Fundeni, pentru dozare de anticorpi antifosfolipidici. Azi am reusit, printr-o cunostinta, sa obtin o consultatie maine de dimineata.
V-as mai spune ca am SOPC , o hipotiroidie , si ca anul trecut dr. Corina Neamtu de la Parhon mi-a spus ca suspecteaza si o tiroida autoimuna.
Am facut tratament cu Metformin ( cxu ajutorul caruia si ovulez, lunar), iar de ani buni iau Euthyrox, doza de 100 zilnic.
SPER sa reusesc, intr-o buna zi, sa am si eu un BB sanatos, desi imi cam bate ceasul biologic...
Va pup pe toate si va tin pumnii!
R
danny1 spune:
oana,chiar si cu antifosfolipidici,poti avea copii.ai sarcini pierdute?
ruxandra,fa mutatiile de pe prima pa.si eu am patit ca tine,aprox aceleasi varste ale sarcinii le-am avut si eu cand am pierdut.si eu am tiroida autoimuna.ovarele polichistice sunt considerate cu risc marit de avort.in anglia asemenea sarcini sunt f atent supravegheate,se iau vit prenatale,aspirina si heparina.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
danny1 spune:
neagudaniela,nu inteleg,ce probleme ai descoperit?
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah