Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

Buna seara, fete mutante!!!
Am sa va dau si voua o veste: am un samburel mic, mic in burtica,de aproximativ 4 sap jumate si ... imi este foarte frica...

MTHFR- A1298C,genotip homozigot,2 sarc oprite in ev(7s,9s)

felicitari! din tot sufletul!
te asteptam cu vesti de la eco!!

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

o intrebare la voi toate daca ma puteti ajuta.
sunt insarcinata si dupa ce am pierdut o sarcina la 6 sapt mi-am facut analize unde mi-a iesit MTHFR677 heterozigot si PAI 1 4G\5G homozigot.
Atat geneticiana cat si dr hematolog mi-au prescris doar aspenter zilnic si acid folic. vad ca aici toata lumea vb despre clexane. oare e ok tratamentul? ca putin sunt speriata. si nu gasesc info despre PAI 1. cat de grav este? eu ce am gasit erau ceva articole in engleza unde se zicea ca influenteaza implantarea sarcinii si nu evolutia dar nu stiu ce sa cred. eu sper din tot sufletul sa fie asa.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

......... MTHFR677 heterozigot si PAI 1 4G\5G homozigot.
13+

Dc esti din Buc du-te luni la prima ora la dr Uscatescu (nemancata) sa-ti faca niste anal sa vada dc esti bine dpdv hematologic si dc e cazul sa-ti dea un tratam. Eu cred ca tb neaparat sa faci clexane.

Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta_ior spune:

miki, imi pare rau ca te-ai simtit rau, eu zic sa te linistesti, sa te relaxezi si ve sosi sorele si pe strada ta...
lavinia, eu zic sa nu iti faci probleme, dar e bine sa te duci la un control

Nicoleta 36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui neagudaniela

buna ziua fetelor!Sint noua la voi aici dar va citesc de mult timp mesajele,am si eu o sarcina pierduta la 8s si dupa mia descoperit trombofilia,din mai de cind am avut chiuretajul nu am mai ramas si nu mai stiu ce sa mai fac,as avea nevoie de niste sfaturi de la voi,in prezent sint pe aspenter0,5/zi si un omega3forte1/zi

Imi pare rau pt sarcina pierduta, ce analize ti-au iesit proaste? Aspenter o jum de pastiluta pe zi ? Omega 3 de care ? Cu acid folic si B-ri de la Dopell Hertz? Mai tb sa iei acid folic , dar mai intai spune-ne ce anal ti-au iesit proaste.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

Nicoleta mi-am revenit, a trecut si ziua asta grea . Astept sarbatorile cu miros de brad, zapada avem din belsug ... ma voi bucura de ele apoi... drept inainte!! La anul sper sa am un bb mic in brate, sa am cui sa-i fac bradutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

miki nu sunt din buc.
oare ce analize de sange ar trebui sa mai fac sa vad daca sunt bine sau nu? ca am tot citit discutiile dar nu sunt foarte in clar si sunt destul de multe asa ca nu stiu ce sa cer.

13+

Mergi la inceput

Flory Blanca iti dau pe PM adresa de mail a dr Uscatescu, poate ai norocul sa-ti raspunda imediat. Sunt niste anal uzuale dar numai in contextul antecedentelor, a ecografului si a ceea ce iei tu acum isi poate da seama dc esti bine sau iti tb tratam cu anticoagulanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Salutari tuturor fetelor si sarbatori frumoase!!!
Nicoleta _ior:Eu sunt insarcinata in 15 saptamanisi sunt din prima zi pe Clexane de 0.4,intrebarea mea este in functie de ce ti-a crescut doza de Clexane pe parcursul sarcinii?Pentru mine este putin mai greu deoarece Uscatescu a zis sa ne conversam pe email si ginecologul nu prea stie la ce sa fie atent ca sa fie relevant pentru dozare Clexane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

flory, si eu am mutatia PAI, dar eu am 4G/4G homozigot. Am aflat doar de 3 zile ca o am si p'asta si inca nu m-am documentat mai deloc despre ea (am primit insa cateva informatii de la Synevo despre mutatia PAI).
Cand am intrebat cum pot afla cat de mult este afectat organsimul meu de mutatia PAI, mi s-a spus ca se poate face si dozarea antigenului PAI (costa 150 lei, dureaza 10 zile lucratoare si se lucreaza in Germania). Eu o sa fac si analiza asta.
Si eu, ca si miki, cred ca ar fi nevoie sa faci Clexane, dar pt asta, ai nevoie de un hematolog care sa iti prescrie doza.

miki, ma bucur ca ai iesit din pasa proasta si ca esti optimista.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput