Trombofilia o cauza a infertilitatii - 19 -
Raspunsuri - Pagina 13
mvb spune:
Neatza fetele,
Am fost sambata la Suceava la Synevo, iar astazi mi-au trimit pe mail rezultatele:
anticoagulant lupic - negativ
proteina C - 89
proteina S - 95
antitrombina III - 105
mai sunt cateva rezultate care trebuie sa vina zilele astea......avand ca raportare valorile normale date de laborator, eu zic ca analizele sunt in regula, adica nu am o problema de coagulare
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
rocris75 spune:
Am mai bifat si eu ceva de pe lista: am fost ieri la Dr. Militaru, si mi-a facut 5 teste pt. mutatii genetice de trombofilie. Rezultatul o sa-l am pe la inceputul lui ianuarie.
Iar sunt confuza si nu stiu ce ar trebui sa mai fac pana vin rezultatele alea...proteina C si S?
dangabriela spune:
Fetelor am si eu ceva noutati, din pacate nu prea bune!Vin de la dr. Avram ( Coltea), mi-a iesit rezultatul la analizele pt Laiden, si este pozitiv.Desi ma asteptam la asta, parca nu imi vine totusi sa cred.
Ca tratament nu mi-a recomandat nimic, a zis ca asta se stabileste dupa ce se confirma sarcina, impreuna cu medicul ginecolog, eu nefiind deocamdata insarcinata.Dr mea ginecolog, la care am mers pana acum ,imi daduse totusi sa iau Aspenter, 2 pastile pe saptamana ( pt proteina C reactivata care imi iesise sub limita minima) pe care eu le-am intrerupt inainte sa-mi fac analizele genetice. Acum nu stiu ce sa fac, sa le reiau?? Si mai am o intrebare la voi: in Buc la ce dr ginecologi mergeti voi, cu experienta in probleme ca ale noastre?? Avram mi-a zis ca sunt 2 categorii de ginecologi: unii care merg pe Clexane si altii care dimpotriva nu-l recomanda, preferand doar aspirina. Voi ce pareri aveti??
lavinia78 spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri si ganduri bune!

si

Eu am incercat sa vorbesc azi cu ginecologul dar era la maternitate si a fost imposibil. Asistenta mi-a transmis sa il sun maine la cabinet. Asa ca mai am de asteptat pana maine. Eu ma simt f bine fizic si incep sa imi revin si psihic, iar vremea de afara ma ajuta enorm. Eu iubesc iarna cu ninsoare. Daca n-ar trebui sa merg la serv as sta tot timpul afara. Maine voi profita de ocazie si voi merge cu finuta mea in parc sa ne dam cu sania. Nu stiu cat o sa se distreze ea dar eu sigur. ![]()
si sa auzim doar de bine
danny1 spune:
mvb,din pacate nu e sigur ca esti bine.ai nevoie de mutatiile genetice ale trombofiliei.ceea ca ai facut tu,este manifestarea ei clinica.manifestarea clinica poate fi ok si apoi "brusc si dintrodata" manifestarea o ia razna si lucrurile scape de sub control.
repet,fa mutatiile genetice MTFHR,lactor V leiden si ce mai e pe prima pag cu titlul factor ca nu le mai tin minte.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
dezamagita spune:
Neata,
Rocris, poti face daca nu mai ai rabdare:) profil trombofilie 1, la synevo (ca MTHFR si V Leiden le-ai facut la Militaru), la profil trombofilie 1 intra proteina C,S, antitrombinaIII si LA...parca, te rog sa verifici tu exact ce contine.
Sau, poti astepta rezultatele de la Militaru, si sa mergi pe urma la Bucuresti, la Coltea de exemplu, cu programare.
Sa fii atenta ce-ti spune Militaru cand primesti rezultatele....intr-un fel, daca iti faci pana atunci PROFIL 1 trombofilie, du-te si cu rezultatele astea la Militaru....poate stie si ea ce trebuie facut mai departe. Din pacate noi nu avem hematologi foarte buni, doar cei din Bucuresti cam dau scheme de tratament. Important e sa nu te tratezi dupa ureche...ci la indicatia medicului.
numai bine,
raluca
PS asteptam vesti bune
neagudaniela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rocris75 Am mai bifat si eu ceva de pe lista: am fost ieri la Dr. Militaru, si mi-a facut 5 teste pt. mutatii genetice de trombofilie. Rezultatul o sa-l am pe la inceputul lui ianuarie. Iar sunt confuza si nu stiu ce ar trebui sa mai fac pana vin rezultatele alea...proteina C si S? |
neagudaniela spune:
buna ziua fetelor!Sint noua la voi aici dar va citesc de mult timp mesajele,am si eu o sarcina pierduta la 8s si dupa mia descoperit trombofilia,din mai de cind am avut chiuretajul nu am mai ramas si nu mai stiu ce sa mai fac,as avea nevoie de niste sfaturi de la voi,in prezent sint pe aspenter0,5/zi si un omega3forte1/zi
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rocris75 Buna fetelor, servus Alla . Vreau sa te intreb unde ti-ai facut analizele de trombofilie si cat au costat. Si vreau sa va intreb...daca am trombofilie, dar nu a fost diagnosticata (dupa 2 sarcini pierdute, analizele pentru SAFL negative), am vreo sansa sa duc o sarcina la termen, doar cu aspenter sau aspirin protect, sau trebuie neaparat tratament specific? Va multumesc! Cristina |
bine ai venit. vad ca te agiti cu analizele
gratuit nu cred ca le vei face nicaieri, mutatiile se trimit in germania asa ca se platesc. eu ti-am mai spus de synevo, recoltarile pe calea motilor se fac foarte civilizat. termini in max 10 min. de platit, cam in jur de 12-14 mil per total
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009