FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui fireyes

Mizo, eu am 3 flacoane de Suprefact, tinute la rece, nedesfacute, in termen, etc.
Daca imi dai un PM, vorbim.

fireyes, da un email la mizo40. nu poate activa PM pentru ca este inca sub moderare.
multumesc,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

Roxana multumesc pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

BUNA!Elenada am votat!sati traiasca frumusetile!mancaias gurita lui ce frumos doarme,vorbeam singura pe aici.Nu mai baiatu participa la concurcus? Mona Imi pare rau!ma bucur ca esti atat de optimista si mergi mai departe,dar ai spus ca dupa o luna incepi iar, nu e prea devreme?impreuna la lupta inainteeeeeee!balanta_tmbrunadriaHepilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetelor, nu inteleg de ce spuneti ca e prea devreme dupa o luna de pauza.
Prietena mea care deja este insarcinata , a facut vreo 3 fiv-uri unul dupa altul ( tot aici in isr cu doc meu )
in total a facut 5. 3 cu un doc dobitoc...si 2 cu doc care este si al meu.
A mers la monitorizare inainte de inceperea fiecarui ciclu sa vada ca nu are chisturi si alti cronkobauri...si daca nu a vea nimic...putea incepe.
Ea are 31 de ani. Eu 41.
Daca totul este in regula...eu cred ca 1 luna pauza este ok.
Avand in vedere ca eu produc max 5-6 foliculei pe stimulare ...si nu 20-25 ca fetele mai tinere...sper ca e ok. Si asa primesc stimulare destul de drastica gonal f de 300x zi
Chiar nu a mai facut nimeni fiv cu o luna pauza|?
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

catalina2307, roxanaz si fireyes, va multumesc mult pentru ajutorul important pe care mi l-ati acordat.
Am luat legatura cu fireyes si mi-a dat cele trei flacoane de suprefact care imi sunt suficiente pentru toata perioada.

Catalina2307, ai avut dreptate, dr. fischel... si-a schimbat parerea; m-a sunat si mi-a trimis si mesaj in care mi-a spus ca 0,5 mg suprefact = 0,1 mg diphereline.
Oricum am ales sa fac suprefact.

Va multumesc si succes fetelor care urmeaza sa faca FIV.
Craciun Fericit tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mizo - bafta multa, sa fie cu noroc!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire.Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!

va pupam pe toate!!

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

craciun fericit tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor dragutelor,
in primul rand Craciun fericit, cu bucurie si seninatate, cu optimism si sanatate, cu belsug si mult noroc (care stiu ca pentru noi toate inseamna!)
Acum sa va povestesc ce am mai facut noi.
Am fost la prima consultatie la Viena, la Kinderwunschzentrum in vederea FIV no3. Ne-a placut tare tare mult. Locul, dar mai ales doctorul, rabdarea, complexitatea abordarii, ce mai, am plecat de acolo incantati. Speram sa mergem la final de februarie ptr FIV.
Acum, am niste intrebari ptr cele care au experienta:
- in loc de Diphereline, mi-a dat Enantone, care este o injectie depot (se face doar o data si atata, sc sau im). Am cumparat de la Viena ca aici nu se gaseste, oricum, nu sub forma asta. Usor piperata (dar nu mult fata de toate fiolele de Diphe necesare), asa ca acum sunt stresata sa mi-o administrez corect , mai ales ca prospectul e in germana, care nu e punctul meu forte. A mai facut cineva acest Enantone? a gasit undeva prospectul in engleza sau franceza?
- pentru stimulare voi lua Menopur (pana acum am facut mereu Menogon - si sunt asa de fericita ca am scapat de injectii im!) - stiti unde se gaseste in Bucuresti?
- estradiolul meu de ziua 3 e un pic crescut (a fost 160 la analizele din noiembrie, l-am repetat acum si e 130). Cu FSH bun (de 6). Va trebui sa fac o eco ovar luni ca sa verificam daca exista vreun chist ovarian - sper sa nu... A mai avut cineva asa?

Multumesc tare mult ptr feedback si pentru ca existati, bafta multa si voua,
cu drag
PisucMic

Mergi la inceput