FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut gagici,
Eu sumt la clocit, 3 oute mi-au introdus.
Stau si eu la odihna azi si maine.
Pupic si o duminica placuta.
Bruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mona bafta multa. iti tinem pumnii sa se lipeasca outele bine bine si sa stea 9 luni in burtica.

Bryny, Pisumic nu mai spuneti nimic

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Mona40 sa fi cumintica sa nu faci nebunii!Dumnezeu fie cu tine sa se prinda cati iti doresti tu!Doamne ajuta!am emotii de fiecare data cand stiu prin ce am trecut si eu!cunosc senzatia clociri si e tare frumoasaElenada iubita mea am deja emotii simt golul acela in stomac cumantul meu a fost la viena si mia luat de la wunschbaby Primosistonul tabletele iar sora mea maine se va duce la farmacie sami ia tot protocolul iar nasul meu e plecat la berlin si va trece prin austria si o sami aduca el protocolul pt ca sora mea mia spus ca nu se risca sami puna colet pt ca acostat mult si daca se pierde sau se intampla ceva si nu de alta dar am nevoie de ele in 10 zile imi trebuie primosistonul.cam atat!Elena incerc sa gandesc pozitiv si nu reusesc, nu stiu de ce,dar nu ma vad cu burta incerc sa ma imaginez de data asta si nu ma vad,... prima oara parca eram altfel,nu stiu ce se intampla cu mine sunt ptin in ceata,poate pt ca sunt deruatata si nu stiu cum o sa fac tratam de stimulare,ma inerveaza ca si de cate ori sun la clinica nu inteleg prea bine engleza lor aia nemteasca...offf sper sa ies curand din starea astaBrunadria in martie incepi si tu stimularea?hai ca ne adunam iar mai multe pe aici sa ne incurajam ca eu personal am mare nevoie numai aici imi gasec linistea de fiecare data, nimeni nu ma intelege prin ce trec eu acum nu mai voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, nu te mai stresa, ca o sa fie bine!
Ai scris intr-o postare anterioara ca o sa te coste FIVul asta 5000 de euro. Doar procedura va costa atat? Daca da, de ce e asa scump?
mona, multa bafta!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele,

eu nu am noutati, de aceea nu mai scriu... Astept peste 10 zile Enantone, apoi Menopur...
Intre timp, ne decidem ptr cazare si avion (dar suntem aproape decisi, sper sa fie OK), si planuim sederea acolo.

Va pup si va urez bafta multa, si evident va urmaresc din umbra!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

monaliso doamne ajuta !!
bryny incep si eu la sfarsitul lui februarie sau inceputul lui martie pe 23 februarie fac histeroscopia..
bafta fetelor ! trebuie sa invingem!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

balanta_tm facusem eu o socoteala asa in mare pt ca o sa fac FIV cu prof.Wilfried va fi 3600+650(IMSI)=4250+1700(PROTOCOLUL)=5950!va depasi mult mai multpt ca ei la un moment dat dupa primul FIV miau spus si ceva de polar body acum cand miau trimis protocolul nu miau scris decat IMSI cu un semnu intrebari scris de mana! si poate tocmai pt asta sunt ptin stresata pt ca se vor cheltui foarte multi banii!alceva vroiam sa va intreb e posibil sa existe transfer de embrion la o luna?cumnata mea din canada mia spus ca are o prietena care a facut fiv acolo si adoua oara ia facut ET la o luna!Brunadria se face histero si inainte de fiv?eu stiam ca nu ai nevoie de trompe la fiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

balanta_tm si multumesc de intrebare! A fost super ok laparoscopia, nu se compara cu cea din RO de acum un an. Joi m-am operat, vineri m-au externat, sambata m-am plimbat 5 ore la shopping prin Viena, iar duminica am condus acasa 300 km. Nu m-a durut absolut deloc. Am facut operatia intr-o clinica privata (una din cele mai bine cotate din Austria) iar conditiile au fost de hotel de 5 stele.
Ne-am intalnit si cu echipa de la FIV, am semnat protocolul si din februarie incept stimularea, urmand ca prin 9-10 martie sa fac primul FIV. A fost o experienta incredibila, am avut de-a face numai cu profesionisti, si a meritat fiecare eurocent. Ma intrebase la un moment dat cineva, daca mi-ar fi facut oricum laparo. Raspunsul este ca DA,ei vor sa stie exact pe ce teren intra, tinand cont de trecutul meu cu endometrioza. Si surpriza: endometrioza REVENISE in 6 luni de la terminarea tratamentului cu Diphe, iar trompele mele sunt imobile. Deci aviz celor cu endo, nu e de joaca!!! Macar acum stiu exact care e situatia mea, totul e foarte clar, bezna aia "ca o fi ca o pati" a trecut, iar singurul regret este ca am pierdut ani pretiosi in RO si nu am incercat mai demult acolo.
Va tin pumnii la toate sa se prinda "outele", sa fiti cat mai curand mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anais74, ti-am trimis MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

bryny asa este nu ai nevoie de trompe la fiv , eu nici nu le am , dar eu fac pt uter..
Histeroscopia reprezinta una dintre cele mai eficiente si putin invazive metode de diagnostic in ceea ce priveste patologia cavitatii uterine. Beneficiile sale sunt imense in cazurile de infertilitate de cauza anatomica ce privesc uterul, atat din punct de vedere al diagnosticului extrem de precis cat si din punctul de vedere al abordului terapeutic chirurgical al respectivei afectiuni, care poate fi facut in cadrul aceleasi sedinte histeroscopice.

Mergi la inceput