FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 20
bryny spune:
brunadria multumesc pt explicatii,pt mine histero insemana doar desfundare de trompe sau pt a vedea daca sunt permeabile in cazul in care urmeaza sa se fac o inseminare sau se fac stimulari fara fiv sau inseminari.acum am inteles!eu am facut o histero acum 3 ani ianinte sa fac cele 2 inseminari.anais74 multumim frumos si tie mult succes, sa fie cu noroc primul fiv si sa se lase cu BB-ei!unde o sa faci fivul la viena?eu o sa fiu pe 3 martie la viena la primul eco a 8 zi de stimulare,pt al doilea FIV la aceiasi clinica din viena Wunschbaby!
pe toate fetele
anais74 spune:
bryny
multumesc! Sa ne ajute Dzeu pe toate! Da, o sa fac la Viena, probabil ca pe 9-10 martie. Sa vedem cum raspund la stimulare.
Mona40 spune:
Salut fete,
Multumesc de urari.
Bruna, sa-ti ajute DD. Sa scapi tu de examene si apoi te pui pe treburi serioase
Bryny, nu te stresa scumpo, nu face bine.
Eu cred ca se poate sa faci absorbtia intr-o luna si sa faci transferul dupa o perioada. Sunt atatea exemple aici pe forum.
Este exact ca in cazul in care se obtine un nr mare de embrioni de calitate si evident ca nu se introduc mai multi de 2,3.
Ce ramane se congeleaza si se pune ulterior cand vrea cuplul.
Probabil trebuie pregatit uterul, sa aiba dimensiunile necesare, si se face ET.
Oricum , multa bafta.
bryny spune:
anais74 te intrebam la ce clinica la viena?
Mona40 am inteles,uite ca nu mia exPlicat prea bn de ce asa dar acum am inteles,mia sp doar ca are si congelati si ar vrea sa mai fac ET peste un an,are deja un BB!BALANTA_TM am verificat MP eu nu prea ma uit dar acum o sa incep sa verific mai des
am citit horoscopul la noi pe anul asta peste tot spune ca o sa avem un BB
bryny spune:
Anais74 stai linistita,miam dat seama
mult succes la stimulare si cat mai repede la punctie...Dumnezeu fie cu tine!si eu mai am ptin de maine exact o luna si voi fi la viena!
elenada spune:
Am indraznit sa deschid un nou capitol. sper ca nu va suparati
Va invit AICIla noul capitol.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!