FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

fetele miam comandat din austria tot protocolul stiti cat ma costa 2080euro!femibion,thrombo ass,aprednislon,gonal f,merional,cetrotide!mi sa parut cam mult la fiv1 ma costat 1200euro.plus de asta si fiv o sa ma coste mai mult acum caci ei imi recomanda IMSI 650euro.Deci voi face cu prof.ma va ajunge la 5000.asta e zic eu pana la urma dar nu mai sa fie bine!in rest cam liniste pe aici...nu stiu cum se nimereste dar cand intru eu in focuri nu mai e nimeni pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, 5000 Euro te va costa doar procedura FIV sau cu tot cu tratament?
Cand pleci la Viena?
Multa, multa bafta!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
sunt si eu pe-aici, dar atat de prinsa la munca incat doar citesc, fara prea multa energie de scris...
Si noi ne pregatim de cumparaturi - pacat ca la astea nu sunt solduri. La noi Enantone+Menopur revine cam 1200 Euro (poate un pic sub). Acum, prednison si aspirina nu prea pun, ca sunt tare ieftine in Romania, si nu lipsesc. Sa vedem medicatia de dupa - voi v-ati luat si progesteroane pentru dupa? de care - ca inteleg ca s-ar putea sa necesitam si injectabile?
WE asta ne alegem cazarea - oscilam tare, am vrea sa fie aproape de clinica. Poate Vitis, sa vedem. Noroc ca avionul e ieftin. Oricum, tot spre 5000 Euro ne-arunca totul, dar vorba lui Bryny, macar sa fie cu folos, Doamne ajuta!
Va pup

Pisuc Mic

Mergi la inceput

balanta_tm eu preconizez dupa socoteala mea ca vom fi in primele zile din luna martie la punctie la viena wunschbaby clinic...deja mia venit CM mai am 13 zile si incep primosistonul 10 zile apoi imi vine iar CM si a3 a zi incepem stimularea... acum am numarat din nou si cam 28 februarie ar fi a8a zi de stimulare cand trebuie sa fiu la pimul eco la viena!pisucmic eu abea dupa aia aflu cemi va da dupa ei numi da dinainte ca sunt constienti ca near zapaci cu atatae grafice de tratament cel ptin asa au procedat prima oara!tu unde vei face fivul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bryny draga
la Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz.
Tu unde te cazezi?

Pisuc Mic

Mergi la inceput

scuze ca team intrebat stiam eu ceva dar nu eram sigura!eu o sa stau la sora mea langa viena vreo 30 km.Neustadt se cheama orasul.tu cam cand o sa fi la viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor mai aveti putin si incepe numaratoarea inversa.
Bafta multa sa va intoarceti cu austrieci la purtator.

Am pus poze noi la semnatura cu piticii mei austrieci.

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salutare Gagici,
Eu am scos ieri 4 oute si azi asteptam sa ne spuna cate s-au "copt"
Bruna, bafta la examene.
Tinem pumnii tutror celor care sunt in "focuri" sau in pregatiri.
Sa aveti un weekend calduros si linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare fete dragi...
monaliso draga mea , d zeu sa te ajute sa vi cu un test pozitiv de data asta !!
vad ca fetele se pregatesc incet , se pare ca in martie voi incepe si eu
va doresc tuturor reusite ...
elenada, moniland ,hepilica pe voi si pe cei mici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anais74, ce mai faci? Ai facut laparoscopia la Viena?

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput