FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

brunadria ce faci? nu mai dai niciun semn?cei cu tine?balanta_tm tu ce mai zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

bryny, eu astept sa treaca zilele ca sa incep FIVul .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Multumesc Elenada pt raspuns.
Balanta tin pumnii. Eu nu cred ca din cauza Detralex-lui ti-a crescut prolactina, mai degraba din cauza stresului/oboselii. E f imp sa te culci inainte de ora 22. Sunt niste cond care tb indeplinite at cand faci anal prolactinei, tb sa fii trezita de cel putin 3-4 ore si sa fii odihnita.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miki, multumesc.
Referitor la Detralex, nu stiu ce sa zic. Cei din Austria m-au intrebat ce tratament am luat in luna cu PRL marita si eu le-am zis ca L-thyroxin si Detralex. Mi-au scris sa opresc imediat Detralexul (pe un ton imperativ, pe care pana atunci nu l-au folosit cu mine si asta ma face sa cred ca ei considera Detralexul 'vinovat' pt dereglarea Prolactinei) si sa continui doar cu L-thyroxin. M-am conformat (apucasem sa iau doar doau saptamani de Detralex).
Stiu ca PRL este senibila la multi factori: stres, oboseala, anumite medicamente. Nu mai conteaza de la ce s-a dereglat in luna aia; bine ca si-a revenit .

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Gata gata linia dreapta, au venit analizele bune de estra si fsh si am primit ok ptr inceperea protocolului lung. In febr Enantone, apoi Menopur,apoi cu ajutorul lui Dumnezeu in martie FIV.
Tineti-mi va rog pumnii!
Va pup

Pisuc Mic

Mergi la inceput

hello!am primit potocolul fetelor!gonal ,merional si cetrotide!l inceputul lui martie trebuie sa fiu la viena,pt ca trebuie sa stept urmatorul CM SA IAU DIN A16 ZI PRIMOSISTON apoi sa incep stimularea la urmatorul CM DUPA PRIMOSISTON,of CAM COMPLICAT DAR LE DESLUSESC EU PANA LA URMA CU VOI IMPREUNA,va puup...da sunt fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Bafta multa, fetelor!!!! Sa fie cu noroc inceputul anului pentru toate!
Bryny: daca putem, sigur te ajutam....
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna seara , dragele mele...
va pup pe toate , nu v am uitat , sunt putin ocupata cu examenele...
dar, ma gandesc mereu la voi
pe 18 februarie plec in frantia si sunt iar conectata pe forum..
va doresc bafta tuturor si va imbratisez cu drag..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny, Pisumic bafta multa fetelor. Sa fie cu ochisori.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada multumesc frumos!Cristal1995 multumesc frumos!sa inteleg ca in focuri mari voi fi eu cu pisucmic deci trebuie neaparat sa ramanem gravi ca apoi sa tragem piciorul cine urmeaza dupa noi sa ramna garvi nu!pe toate fetele!

Mergi la inceput