FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pisucmic, te rog, lamureste-ma si pe mine ce anume ti-a zis Obruca de CD56+, ca mie nu mi-a pomenit de astea. Ai ceva probleme de imunitate de ti-a zis si de NKuri?
Daca ai CD56+ peste limite, ce anume poti face la Viena? Si la ce pret?
Multumesc.

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

MikiMiki draga,

Doza de Clexane in profilaxie este fixa, 0.4 ml/zi sc, cu eventuala verificare a eficientei prin dozarea activitatii antiXa la 4-6 ore dupa administrare, asta in timpul sarcinii cand Clexane se metabolizeaza un pic mai rapid.
E mare lucru ca nu ai homocisteina mare cu status homozigot, e bine sa faci dozarea si dupa ce consumi cateva zile mai multa carne. Pe de alta parte, nu uita ca desi pe toate ne preocupa sarcina mai mult ca orice, problemele cu homocisteina pot face rau si in multe alte feluri: tromboze arteriale si venoase, ateroscleroza accelerata etc asa ca nu vad de ce nu ai lua tot timpul ac folic si B6/B12. Mai ales daca mai ai un factor de risc de ateroscleroza (colesterolul).
E important sa ai un hematolog bun macar (Desi exista si internisti buni...) - e in Bucuresti? Probabil ca cea mai serioasa hematoloaga in Bucuresti priceputa in trombofilii e dr Simona Avram de la Coltea.
Iti doresc multa multa bafta
Unde faci FIV?

Cu drag

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Balanta - draga mea colega vieneza

Noi suntem acum la al 3lea FIV. Si cum nu prea se gasesc explicatii clare de ce si cum nu iese, prof Obruca mi-a sugerat sa verific si imunitatea (desi nu sunt alte elemente ca ar fi ceva in neregula).
Si mi-a dat o lista, din care mi-a bifat aceste celule CD56+ NK.
A zis ca daca sunt pozitive, putem decide chiar atunci, la momentul FIV-ului, sa faca aceasta tehnica de scadere a unei imunitatii rele pentru sarcina. Nu mi-a zis cat costa tehnica cu pricina.
Daca nu, mergem doar pe Prednison.

Probabil e si in functie de restul problemelor - daca ele sunt sau nu suficiente sa explice infertilitatea.

Cum mai esti? Ai reverificat prolactina?

Bafta

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

pisucmic, multumesc de info.
PRL s-a normalizat dupa ce am oprit Detralex. Azi a fost 23 ng/ml, asa ca m-am linistit.

Multa bafta si tie!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisuc am sa-ti raspund la trombofilia, aici suntem offtopic

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki eu am luat predninson o pastila si jumatate pe zi si dupa punctie sau et am luat doua pastilute pe zi timp de 5 zile apoi am revenit la o pastila si jumatate pe zi. Cred ca dupa et am marit doza. Imi pare rau dar nu imi mai amintesc exact. Desi nu a trecut asa mult timp de la fiv cred ca mintea mea s-a setat sa uite astfel de lucruri. Iti doresc multa multa bafta. Iti tin pumnii stransi si daca e nevoie ii pun si pe pitici sa ii tina. Doamne ajuta sa reusesti.

Pup toate fetele si va doresc multa bafta

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Elenada , m-ai facut sa rand, mi-am imaginat piticii tai cum sateau cu pumnii strasi. Multumesc mult pt pumnisori, pup piticii. Deci ai luat 7,5 mg din zi1, ai crescut la 10 mg timp de 5 zile dupa punctie/Et apoi ai scazut iar la 7,5mg. Pana cand? Saptamana care de sarcina? 8 sau 10-11?? Dozele sunt mici, in caz de NK se ia mai mult 15mg sau 20mg dar nu stiu cat timp.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Elenada sigur o sa raman gravi de data asta simt ca totul va fi bine!credeam ca stii tu ai mai auzit inainte de primosiston de aceea team intrebat, credeam cati suna cunoscut la experienta ta fiind mai de mult pe aici.da ai dreptate ca acum pitici au nevoie de mai multa atentie,dar stiu de la nasa mea ca prima luna e cea mai grea cu bebei ca deabea te obisnuieti sa fi mama si esti atenta la orice nefiind obisnuita si deabea dupa vin toate de la sine!Stii cumva ma va mai chema la clinica la consultatie sau imi vor trimite prin mail graficul de protocol?si pitici balanta_tmsucces iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki eu am luat predninson pana in saptamana 7. cand au inceput sangerarile de la un hematom am intrerupt predninsonul. Mie mi l-au dat preventiv.

Bryny e mai greu in prima luna cu piticii pana te acomodezi apoi cand mai cresc nu mai e greu ca esti obisnuita cu ei dar ai mai putin timp liber pt ca sunt ca argintul viu si vor joaca.
Pe mine m-au chemat la consulatie si atunci mi-au dat protocolul. L-am cerut eu pe mail dar nu mi l-au dat. Eu eram si la primul fiv la ei. la tine e posibil sa ti-l dea prin mail pt ca ai mai fost la ei.
trebuie sa vb cu ei.

pup

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Elenada draga mea ma uit la pitici tai si numi vine sa cred cat de mari se fac si ce repede trece timpul,parca ieri erau bebei,Sunt superbi ca sa nu spun frumosi ca e ptin, sunt atat de dragalasi cami vine sai mananc incepand cu baiatul(am o slabiciune la baieti)Domne cat de frumosi sunt,nui mai vazusem de mult.sa fie sanatosii si voi sa fiti sanatosi sa va bucuratii de ei!Am aflat pt ce este primosistonul pt reglarea CM si sunt tablete produse in Austria.azi o sa intrebe sotul meu la un depozit daca se pot comanda si la noi daca nu imi va trimite sora mea din austria.sper ca la sfarsiutul luni februarie sa fiu la wunschbaby la punctie.

Mergi la inceput