FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 15
pisix spune:
Uite aici sunt apartamente si, in functie de perioada, e cam 45 eur/noapte
Appartement Pension 700m zum Ring
Van-Swieten-Gasse 8, 09. Alsergrund, 1090 Wien
Il gasesti pe booking sa faci rezervare.
Bafta maxima !!!
2bobocei spune:
Pisucmic poti gasi Menopur la pret mai mic la Farmacia Tei. Faci comanda on line, pe net (http://comenzi.farmaciatei.ro/) si apoi te duci si le ridici.
Daca te duci direct la farmacie nu uita sa le spui ca ai vazut preturile pe net, caci altfel ti le vor vine la un pret mai mare.
Succes!
bryny spune:
buna fetele
pe toate si ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe pe aici ca la un moment dat eram numai eu cu balanta_tm.Elenadaiti multumesc din suflet sincer,la primul fiv al meu bebei tai aveau o luna erai super ocupata si am inteles dar acum ca sau facut mai maricei sper din suflet sami fi alaturi am mare nevie de tine.am vrreo sansa sa gasesc primosiston la noi in tara stii ceva??mizo40 esti constanteanca de a mea iubita!mult succes si te urmez sper ca toate analizele sami iasa k si la sf luni februarie sa fiu si eu la wunscbaby!iti doresc mult succes Dumnezeu sa te ajute sa fie cu noroc si sa veniti inapoi acasa cel ptin trei!
Mona40 spune:
[/quote]
Mona, mult bafta si sa fie cu ochi
. Imi permit sa te abordez aici chiar daca ai fost draguta si mi-ai scris pe topicul FIV ( nu stiam eu cum se fac injectiile) pentru ca si eu astept sa incep saptamana asta gonalul(astept sa-mi vina cm dupa ac, le-am terminat in 18) si nu e nimeni care sa inceapa procedura in perioada asta. Simt nevoia sa fiu aproape de cineva care este in aceeasi oala ca si mine, e primul FIV si cred ca ne asemanam ca poveste. Mie mi-au dat o doza de 337,5 , deci ceva strong, ori produc ori plec acasa.Sper sa nu te deranjeze ca te-am abordat, imi place sa scriu aici, ma simt intr-um mediu protector, cumva.
[/quote]
Daria de ce nu-ti activezi PM ( privat message ) intra in contul tau si ai acolo optiune...
Daca vrei sa stam la palavre mai mult eu postez si la topicul Tinere Senioare peste 50 de kile
Acolo mai este si Guze care e pe metereze zilele astea.
Eu sunt Z5 si am luat deja 2 doze de Gonal. Diseara o iau pe a treia.
Eu simt cum se dilata ceva inauntru, respectiv ovarele si evident jos simt probabil endometru.
Pe seara dupa ce fac gonalul ( il fac pe la 20:30 ) ma simt obosita si ma fura somnul mai devreme decat de obicei.
Acum, ce sa-ti zic...oricum sunt dupa o zi de munca si dupa mersul la sala....ca nu ma las ...
Hai pupic tuturor
Sa aveti o zi buna.
elenada spune:
Bryny din pacate nu am auzit de medicamentul de care intrebi asa ca habar nu am unde se gaseste. Scuze dar am ramas in urma rau la capitolul medicamente fiv proceduri analize. Chiar nu as putea sa imi mai dau cu parerea ca nu stiu. Acum m-am specializat pe biberoane diversificari chestii din astea.
Draguta voi incerca pe cat posibil sa iti fiu alaturi. Cu piticii e din ce in ce mai greu dar si al naibii de frumos. La o luna stateau cumintei dar acum e jale. trebuie sa stai pe ei cu ochii ca pe butelie ca acum isi scot ochii sau mai rau ii vad pe marginea patului gata sa cada. dar lasa ca ai sa vezi si tu cum este cu ne bebe sau doi ca doar acum ramai gravida. nu?
Pisumic eu am stat intr-o garsoniera la Quartier. Tot pe booking ii gasesti. Aveam chicineta utilata cu tot ce era nevoie. Aragaz cu cuptor + cuptor cu microunde + frigider + vesela. Noi ne-am simtit bine acolo. cand am stat noi costa 49 euro garsoniera. Noi am luat teapa ca ne-am facut rezervare din rimp ca niste oameni constiinciosi si am platit 60 de euro parca. Nu mai tin minte exact. bafta sa gasesti cazare buna si ieftina.
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisucmic spune:
Dragele mele,
sunteti atat de extraordinare, cu tot ajutorul vostru nepretuit!
Elenada, pisix, 2bobocei si mizo40, ati fost atat de dragute si de prompte! Sper sa gasesc Menopur neexpirat/abil...
Mizo40, multa multa bafta, sa fie intr-un ceas bun. Inteleg deci ca peste vreo saptamana ai punctie si apoi peste cam 2 saptamani ET? Uau ce fain!
Eu tocmai traiesc mari emotii (pozitive
)ca am primit schema de stimulare si ca deja stiu ca pe 8 martie va fi probabil punctia! Trebuie deci sa gasim avion si cazare cu preturi bune (de criza
...)
Am mai dat pe net de niste chestii cum ar fi Adagio City Aparthotel etc. Sper sa gasim ceva fain!
In rest, sa ne fie bine - Doamne ajuta! 

Pisuc Mic
goldi spune:
Pisic, ai un PM
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Goldi
Pisix
Elenada
pupicei dulci
Europencelor
am nev de ajutor. Ce doza max de prednison luati/ ati luat si pe ce perioada? Cum dau austriecii?? Am aflat ca ICE
avea NK dar nu a mai intrat din mai 2009 pe DC
.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
pisucmic spune:
Draga Miki-Miki
ai si tu o colectie de factori trombofilici...
La tine, as zice ca cele mai importante sunt:
- ce nivel de homocisteina serica ai avut? iei banuiesc tratament cronic cu acid folic si B6/B12 (de exe Milgamma N)
- profilaxia in sarcina a trombozelor cu Clexane de exemplu 0.4 ml sc /zi
(ai avut vreo tromboza venoasa sau de alt tip pana acum? sau singura manifestare a trombofiliilor au fost pierderile de sarcina in luna mica?)
- sa nu iei anticonceptionale (nu ca m-as gandi ca asta e prioritatea ta - dar chiar si in scheme de FIV ar putea fi periculoase ca factori de risc de tromboza)
- eu stiu ca voi primi Prednison in jurul FIV-ului, dar asta va fi in martie si nu stiu inca doza. Nu cred ca e foarte mare (5-10 mg /zi).
- Mie la Viena mi-a vorbit si de celule CD56+ pe care va trebui sa mi le dozez, si de niste tehnici de reinjectare plasma tratata ptr a spala aceste celule daca ele sunt pozitive. Ramane sa mi le dozez sa vedem daca am
- te urmareste un medic internist pentru patologia ta trombofilica si posibil imuna? cred ca e important ca tratamentul eventual sa fie monitorizat si de un internist priceput la asa ceva (ginecologii sunt rar interesati de asta...); ai facut si testele de lupus?
Mesaj lung, dar sper sa iti fie de folos!
Cu drag si mult succes iti doresc 
Pisuc Mic
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Draga Miki-Miki ai si tu o colectie de factori trombofilici... |
| La tine, as zice ca cele mai importante sunt: - ce nivel de homocisteina serica ai avut? iei banuiesc tratament cronic cu acid folic si B6/B12 (de exe Milgamma N) |
Am homocisteina buna iar tratam cu vitamine in cantit mari voi lua din sapt 7-8 dar nu Milgamma deoarece ac are si B1 in cantit mare, voi lua Medyn Forte.
| - profilaxia in sarcina a trombozelor cu Clexane de exemplu 0.4 ml sc /zi (ai avut vreo tromboza venoasa sau de alt tip pana acum? sau singura manifestare a trombofiliilor au fost pierderile de sarcina in luna mica?) |
| - sa nu iei anticonceptionale (nu ca m-as gandi ca asta e prioritatea ta - dar chiar si in scheme de FIV ar putea fi periculoase ca factori de risc de tromboza) |
| - eu stiu ca voi primi Prednison in jurul FIV-ului, dar asta va fi in martie si nu stiu inca doza. Nu cred ca e foarte mare (5-10 mg /zi). - Mie la Viena mi-a vorbit si de celule CD56+ pe care va trebui sa mi le dozez, si de niste tehnici de reinjectare plasma tratata ptr a spala aceste celule daca ele sunt pozitive. Ramane sa mi le dozez sa vedem daca am |
| - te urmareste un medic internist pentru patologia ta trombofilica si posibil imuna? cred ca e important ca tratamentul eventual sa fie monitorizat si de un internist priceput la asa ceva (ginecologii sunt rar interesati de asta...); ai facut si testele de lupus? |
, internist nu am si nici nu-l mai caut ca nu-l gasesc. Am hematologi si ginecolog cu experienta in trombofilii obstreticale, cred ca-mi sunt de ajuns. | Citat: |
Mesaj lung, dar sper sa iti fie de folos! Cu drag si mult succes iti doresc ![]() Pisuc Mic |
Merci, succes!!

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)