FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Espe spune:

Mult succes Mona! Si daca ai timp si chef, scrie-mi te rog "cum e cu FIV in Israel" pentru ca ma tenteaza f tare dupa 2 FIV esuate in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Espe: iubita, nu gandi asa! Uite ca eu am facut fiv in Israel si acum ma indrept spre Ungaria . Fiecare cu norocul ei. Eu am fost multumita si de medicul din Israel si de cel din Viena, dar.... Am zis ca pentru o ultima incercare sa mai schimb ceva
Bafta multa, fetelor! Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bryny fac galerie pentru tine.

Eu am ales clinica Wunschbaby la recomandarile unei doctorite ginecolog romanca stabilita in viena.
Nu am mai vizitat alta clinica. Am mers la Whunschbaby si am fost cuceriti de doctorita de felul cum ne-au tratat. Eu primul fiv l-am facut la Giulesti deci diferenta era de la cer la pamant intre cele doua clinici. Si la noi a fost infertilitate masculina. Am facut fiv+icsi+imsi. Am avut noroc iar acum detinem doi pitici de 6 luni

Cristal te imbratisez si iti doresc mult mult noroc. Sa iti dea Dumnezeu bebelusul mult dorit.

Bafta multa fetelor sa vi se indeplineasca visul cat mai repede. va tinem pumnii.

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Fiecare cu norocul ei.
Evident ca e importanta si echipa cu care se face FIV si mai ales medicul care decide ce si cum.

Corpul nostru este un element la fel de important in acest proces .

Asa ca, fiecare cu decizia care o ia, si unde o ia. Important este sa fie cu rezultate pozitive.

Espe, de ex eu sunt la fiv 2.
Deoarece sunt putin Low responder ( varsta ) m-a chemat in Z3 la analize si urmatoarea zi este z9 pt analize si eco.
In rest mai vedem
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Fetelor dragutelor
Aveti idee unde se gaseste Menopur cu cel mai bun pret? Am de luat 40 de fiole.
Si cum se administreaza, asta are pen? Eu datile trecute am facut Menogon.

De asemenea, idei faine si nu prea scumpe de cazare la Viena ptr vreo 10 zile? (data trecuta am stat la hotel, dar mai scurt...). Eventual pe langa Kinderwunsch Goldenes.

Mersic

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Salut fete.
Sunt si eu la FIv 2, sper si ultimul.
Eu fac in Israel.
Toate bune si frumoase...doar eu cam....pe ultima suta de metri
Da' poate o fi cu noroc.
Prima data am avut 5 ovucite, si 3 embrioni, dar n-a fost sa fie.
De astazi incep Gonalul 300 si decapeptilul 0.1.
Va urez bafta tuturor.
Pupi

Mona

zuza

Mona, mult bafta si sa fie cu ochi. Imi permit sa te abordez aici chiar daca ai fost draguta si mi-ai scris pe topicul FIV ( nu stiam eu cum se fac injectiile) pentru ca si eu astept sa incep saptamana asta gonalul(astept sa-mi vina cm dupa ac, le-am terminat in 18) si nu e nimeni care sa inceapa procedura in perioada asta. Simt nevoia sa fiu aproape de cineva care este in aceeasi oala ca si mine, e primul FIV si cred ca ne asemanam ca poveste. Mie mi-au dat o doza de 337,5 , deci ceva strong, ori produc ori plec acasa.Sper sa nu te deranjeze ca te-am abordat, imi place sa scriu aici, ma simt intr-um mediu protector, cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pisumic am inteles ca la giulesti au menopur la un pret bun. Incearca acolo. Nu sunt sigura ca asa este. O prietena care a facut stimulare cu menopur zicea ca la acolo ar fi pretul cel mai mic.
Cazare ieftina gasesti pe site-ul www.booking.com

O prietena doreste sa doneze 600 ui de puregon din care 400 de ui de puregon trebuie folosite in decursul a 30 de zile incepand de acum si o seringa sigilata de orgalutran 0,25 mg/0,5ml, care expira in martie 2011.
Daca este cineva interesat va rog sa imi trimite-ti PM.

Va doresc multa bafta si sa vi se indeplineasca visul cat mai repede.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bafta multa Daria si Mona!

Multumesc tare mult Elenada! Ai niste comori asa de scumpe, ma tot uit la bebeii vostri sa se prinda si de noi ceva...
Ma gandeam cu cazarea la ceva gen apartamente - Fireyes draga de ea ne-a dat deja o sugestie buna la Pensiunea Vitis cu 72 Euro pe noapte cu mic dejun (sau 64 fara, banuiesc ca exista chicineta), dar parca am mai incerca si mai ieftin :-)

Multumim!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adia_25 spune:

Multumesc mult Moniland, Elenada, Pisucmic
pentru recomandari.
primel FIV le-am facut la Dacia Medical cu dr Cezara Bucur si o echipa foarte bune (tot patologie masculina)
din cate stiu eu IMSI si PICSI nu se practica in Romania
Adia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mizo40 spune:

pisucmic,
Eu plec la Viena vineri pentru FIV, iar sambata trebuie sa fac primul eco - in a opta zi de stimulare.
Am rezervat camera la hotel Ekazent (este la două minute de mers pe jos pana la Wunschbaby Center) cu 49 euro/noapte, fara mic dejun. Este o receptionera care vorbeste limba romana, dna Tamara. Daca te intereseaza si nu gasesti locuri libere pe booking.com, poti sa suni si sa faci rezervare direct la hotel.
In legatura cu menopur, ai grija sa cauti din timp pentru ca si eu am avut nevoie si de abia am gasit, iar peste tot aveau menopur din acelasi lot care expira in martie 2010.
Bafta multa tuturor fetelor care intra in focuri.

Mergi la inceput