FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 13
elenada spune:
Bryny iti doresc multa bafta si sa vii cu un beta mare. Iti tinem pumnii sa reusesti. Cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu doctorita. Poti sa o suni sau sa ii scrii si sa o intrebi ce te interseaza. 
Balanta bafta multa si tie. Te astept cu vesti bune.
Bafta fetelor
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adia_25 spune:
Buna,
am si eu 2 intrebari pentru fetele care au facut FIV si in Romania si in Austria. Cum ati ales clinica - dupa recomandari, statistici? Si cum a fost experienta FIV fata de Romania?
dupa 3 FIV ICSI in Romania-- ne gandim sa incercam alta clinica, eventual in Austria - si cu alta tehnica IMSI
Multumesc frumos!
Moniland spune:
Adia, dupa 4 incercari in tara, a 5-a a fost cu reusita la Wels/Austria. Tinand cont ca la noi au fost pb masculine cautam altceva, mult mai mult decat un simplu ICSI. Ma gandeam la Szeged, dar au inceput fetele cu cercetari asupra Austriei. Erau incantate de ce descoperise. Apoi, doua fete dragi mie s-au dus pana in Austria la doua Clinici in orase diferite sa vada la fata locului cum sunt cei de acolo. Ambele au venit incantate de Wels. Am luat si eu legatura cu ei si uite asa am acum doua fetite de aproape 6 luni si inca 5 embrioni la congelator.
La noi s-a facut PICSI si a fost cu noroc.
Succes si tie si tuturor celor ce au ales sa faca FIV in Europa.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
bryny spune:
HEPILICA Mmultumesc frumos!ai mare dreptate pt ca nu prea stiu si chiar ma inerveaza ceata asta,ma agita si nu mai am incredere ai perfecta dreptate.fetele de pe aici sunt experimentate dar am observat ca au si mai mult de 2,3 fivuri,eu nu vreau sa ma perfectionez in asta si tocmai pt asta o sa reusec la al doilea fiv!Elenada mutumesc pt gandurile bune si chiar de asta data sa nu mai dezamagesc pe nimeni,dar pt asta am mare nevoie de ajutorul vostru sami fiti alaturi si pe faza!
iliuta spune:
Buna fetele. Revin si eu dupa 4 ani la subiectul asta. Sunt in tratament pentru Fiv cu ovule donate (al 2 lea in Barcelona). De la o zi la alta astept sa ma sune sa-mi zica ca mi-au gasit donanta.
Inainte postam la Fiv, acum vad ca s-au deschis o gramada de subiecte noi...
Tinem legatura
..
goldi spune:
Balanta, Bryni si celorlalte fete care doar citesc dar se pregatesc de marea incercare, va tin pumnii si va doresc un rezultat frumos, frumos, frumos ...
Nu va spun sa fiti increzatoare si sa credeti orbeste in sansa voastra, pt ca la mine nu a tinut niciodata optimismul, dar va spun sa aveti incredere ca organismul are raspunsuri nebanuite .
Balanta, cat mai ai pana incepi?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
balanta_tm spune:
goldi
, in mod normal, trebuia sa fi inceput pe CM din Decembrie, dar PRL a fost peste limite (probabil de la Detralex, altfel nu imi explic, avand in vedere ca niciodata nu am avut probleme cu analiza asta). Astept CM de luna asta si daca si-a revenit PRL, incep inhibarea.
M-am bucurat enorm cand am vazut ca ai reusit. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si bebe la termen
.
pisucmic spune:
Adia draga,
multa bafta la gasirea unei clinici potrivite pentru voi, si sa fie cu noroc!
Noi am facut doua FIV ICSI in Romania, cu un prof din Israel, totul bine si frumos dar la noi nu s-a prins...
Si am zis ca e cazul sa schimbam locul, ca sa schimbam norocul, fiindca la noi nu e nicio problema severa (un fir de endometrioza deja laserizata la laparo considerata vindecata, o trompa cu flux lent si una buna, el OK). In Romania nu prea vedeam unde sa ne ducem la mai bine. Asa ca am decis ptr in strainatate. Si ptr ca alte tari sunt mai departe (Belgia cica are centre f bune dar am vazut si aici pe forum destule insuccese - nu ca n-ar putea fi oriunde, Ungaria am zis ca ne e greu cu limba etc), am vazut ca Austria are un sistem de sanatate performant, ca aici au fost destule succese, la Viena e usor de ajuns samd...
Asa ca am ales intre KinderwunschZentrum si Wunschbaby,greu greu de ales (imi spuneau aici fetele sa ma duc sa vad la fata locului la ambele si sa vad cum imi inspira - dar mi-a fost teama de abordarea asta, pentru ca nu totdeauna prima impresie inseamna un serviciu medical foarte bun, PR-ul poate fi fabulos
dar... inauntru leopardul
).
Am abordat altfel. Prin cunostinte ne-am interesat la niste medici din Viena care din cele doua are reputatie mai buna, iar raspunsurile au fost destul de ferme pro KinderwunschZentrum Goldenes Kreuz (foarte buni, foarte orientati spre pacient
, au grija de toate aspectele etc).
Asa ca am ales din tot sufletul, si acum suntem "pe drum". Tineti-ne pumnii, in curand incepem tratamentul!
Multa multa bafta si voua 
(voi unde ati facut primele dati?)
Pisuc Mic
Mona40 spune:
Salut fete.
Sunt si eu la FIv 2, sper si ultimul.
Eu fac in Israel.
Toate bune si frumoase...doar eu cam....pe ultima suta de metri
Da' poate o fi cu noroc.
Prima data am avut 5 ovucite, si 3 embrioni, dar n-a fost sa fie.
De astazi incep Gonalul 300 si decapeptilul 0.1.
Va urez bafta tuturor.
Pupi