FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 12
hepilica spune:
ce linist e pe aici. fetelor sper ca sunteti in continuare optimiste si chef de viata...

va pup si va tin pumnii!!
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
bryny spune:
buna fetele!am trimis mail la wunschbaby pt fiv 2 si am primit f repede rasp.dar nu am inteles.mia rasp dr ana fischelmaier simi recomanda "ANTAGONIST PROTOCOL stimulation with a pretratament using PRIMOSISTON TABL.3 TIMES A DAY.BEFOR we start on day 2or 3 your cycle a blood testFSH,LH,E2(CE ESTE E 2?)TSH SI HPRL (ce este hprl?) stie cineva ce inseamna asta???
balanta_tm spune:
bryny
, E2 inseamna Estradiol; referitor la HPRL probabil ca s-a strecurat o mica greseala - ma gandesc ca de fapt a vrut sa scrie PRL, care inseamna Prolactina.
Ai decis sa faci FIV2 tot la Wunschbaby?
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
bryny spune:
la multi ani balanta_tm!da hotararea afost luata asa in ultimul moment si sper din suflet sa fie alegera cea mai buna!sti ce e este primosiston si daca se gaseste si la noi cum se numeste?
balanta_tm spune:
LA MULTI ANI!, bryny.
Nu sunt sigura, dar este posibil ca Primosistonul sa fie un reglator al ciclului menstrual ( un soi de anticonceptionale?).
Nu stiu cu ce medicament de la noi s-ar putea inlocui; initial ma gandeam ca poate cu vreun anticonceptional, dar avand in vedere ca ti s-a spus sa iei 3 tablete pe zi, nu stiu...
Dar poate stiu fetele sa te lamureasca.
Iti doresc mult succes la FIV2!
bryny spune:
multumesc frumos balanta_tm nu stiu chiar nu stiu ce sunt am intrat ptin pe google si am inteles ca sunt tablete pt chisturi ovariene sunt detalii mai multe in engleza si nu prea am inteles,daca nu le gasesc trebuie sa o pun pe sora mea sa mi le ia din austria si sa mi le trimita dar o sa merg si la o farmacie aici la noi sa intreb,am crezut ca stie cineva pe aici da vad ca nu prea!

hepilica spune:
bryny - succes la fiv 2. fii optimista si cred ca cel mai bine, pentru orice neclaritati ai ref la tratament sa vorbesti cu doc. tb sa stii in fiecare clipa ce se intampla cu organismul tau, tb sa stii ce medicatie iei si fiecare pastila pt ce este, ce rol are. cu cat ai o comunicare mai buna cu doc in perioada asta si cu cat stii mai clar si amanuntit care sunt "episoadele" FIV-ului, cu atat si starea ta va fi una de liniste si optimism. iti tin pumnii.
balanta - ce mai faci? te-ai gandit la vreun plan? esti bine? 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
balanta_tm spune:
hepilica
, sunt bine, multumesc. Astept CM de luna asta sa imi fac hormonalele de Z2 si daca sunt ok, incep FIVul.
Fetita ce face? Ai poze mai recente cu ea?
hepilica spune:
balanta - draga mea, sper din suflet sa reusesti, iar anul asta sa fie unul fericit pentru tine. 
Noi suntem bine. Maia creste frumos, progreseaza de la luna la luna. Noi suntem topiti dupa ea. E foarte expresiva, e vesela si imi place sa cred ca e un copil echilibrat.
Uite poze cu ea la dresa asta:
http://picasaweb.google.com/Danutica73/MaiaDraguta#
Te pup. 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
balanta_tm spune:
hepilica, multumesc pt gandurile bune.
Multumesc si pt poze. Intr-adevar, Maia e incantatoare
.