FIV in Europa - 26

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Un an nou cu speranta si vise implinite va doresc. Capul sus si nu renuntati la lupta! O sa se intample minunea...o sa vedeti...

Si noi am facut FIV nr 1 in Austria, in mai 2009, la Wels cu Dr Loimer...rezultatul il vedeti la semnatura. Am avut noroc ca am reusit din prima sau acum a fost timpul pt noi, nu stiu, dar a meritat fiecare banut dat in plus fata de o incercare in Romania. Am avut programari pt prima consultatie si la Viena...dar am renuntat in ultimul moment la ele fara sa fi fost la Wels...si la un moment dat am regretat un pic dar istoria ne-a aratat ca am ales bine desi am avut unele rezerve dupa prima consultatie...

Mult succes va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

anais74 -multumesc pentru raspuns. Ti-am trimis PM.
, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

bulinanico felicitari pentru ceea ce ai in burtica! Ma bucur ca ati reusit, inseamna ca ati fost pe maini bune!
Multa sanatate si sa te bucuri de un copil sanatos, frumos si fericit!
.... si multumim pt incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

LA MULTI ANI!!! VA DORESC DIN SUFLET CEA CE IMI DORESC SI EU SA NE TINEM BB-EI IN BRATE LA SFARSITUL ACESTUI AN!DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

anais 74, ai pm. chisturile de endometrioza stiu ca scad dramatic sansa de reusita. of! trebuie sa fie operate, adevarat. fir-ar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani fetelor.

Va doresc un an plin de reusite cu bhcg-uri mari.
Va tinem pumnii sa reusiti toate sa deveniti mame. Luptati pentru ca se merita.

Pupici

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

La multi ani fetelor, va doresc multa sanatate in anul ce-a venit si sa curga cu sarcini si bebei sanatosi!
Chiar daca nu mai scriu prea des sa stiti ca va citesc mereu si stau cu sufletul la gura pentru voi!
Pupici si multa bafta!

pishko mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

anais74, bafta la operatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

adipapazi, multumesc! Sper sa decurga totul ok! O sa revin dupa sa povestesc cum a fost. Acum voi avea termen de comparatie ....
Salutari tuturor fetelor, sanatate si numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ce ziceti de MedNewLife?Pt FIV.....Ronel....

Mergi la inceput