FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 11
bulinanico79 spune:
Un an nou cu speranta si vise implinite va doresc. Capul sus si nu renuntati la lupta! O sa se intample minunea...o sa vedeti...
Si noi am facut FIV nr 1 in Austria, in mai 2009, la Wels cu Dr Loimer...rezultatul il vedeti la semnatura. Am avut noroc ca am reusit din prima sau acum a fost timpul pt noi, nu stiu, dar a meritat fiecare banut dat in plus fata de o incercare in Romania. Am avut programari pt prima consultatie si la Viena...dar am renuntat in ultimul moment la ele fara sa fi fost la Wels...si la un moment dat am regretat un pic dar istoria ne-a aratat ca am ales bine desi am avut unele rezerve dupa prima consultatie...
Mult succes va doresc tuturor!
anais74 spune:
bulinanico felicitari pentru ceea ce ai in burtica! Ma bucur ca ati reusit, inseamna ca ati fost pe maini bune!
Multa sanatate si sa te bucuri de un copil sanatos, frumos si fericit!
.... si multumim pt incurajari! 
bryny spune:
LA MULTI ANI!!! VA DORESC DIN SUFLET CEA CE IMI DORESC SI EU SA NE TINEM BB-EI IN BRATE LA SFARSITUL ACESTUI AN!DOAMNE AJUTA!

adipapazi spune:
anais 74, ai pm. chisturile de endometrioza stiu ca scad dramatic sansa de reusita. of! trebuie sa fie operate, adevarat. fir-ar!
elenada spune:
La multi ani fetelor.
Va doresc un an plin de reusite cu bhcg-uri mari.
Va tinem pumnii sa reusiti toate sa deveniti mame. Luptati pentru ca se merita.
Pupici
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pishko spune:
La multi ani fetelor, va doresc multa sanatate in anul ce-a venit si sa curga cu sarcini si bebei sanatosi!
Chiar daca nu mai scriu prea des sa stiti ca va citesc mereu si stau cu sufletul la gura pentru voi!
Pupici si multa bafta!
pishko
mihai
anais74 spune:
adipapazi, multumesc!
Sper sa decurga totul ok! O sa revin dupa sa povestesc cum a fost. Acum voi avea termen de comparatie ....
Salutari tuturor fetelor, sanatate si numai vesti bune!