FIV in Europa - 26
Raspunsuri - Pagina 10
brunadria spune:
la multi ani cu sanatate, ca i mai buna decat toate!!
anul nou sa ne aduca implinirea celei mai mari dorinte!!
pisucmic spune:
La multi ani iar anul 2010 sa se incheie cu un bebeu in brate sau macar in burtica pentru fiecare dintre noi!
Cu drag,

Pisuc Mic
hepilica spune:
La multi ani! Sa aveti un an 2010 cu sanatate si bucurii. Sa va ajute Dumnezeu ca visele voastre sa se implineasca. Nu va pierdeti speranta si fiti optimiste. Veti vedea ca pana la urma veti reusi.
Din tot sufletul va tin pumnii stransi.

h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
balanta_tm spune:
hepilica
, LA MULTI ANI! si toate cele bune. Multumesc ca nu ne-ai uitat si ne scrii din cand in cand ca sa ne incurajezi
.
hepilica spune:
balanta_tm - cum sa va uit? cu un an in urma eram si eu aici, pe acest forum. stiu prin ce treceti si ce presupun toate procedurile pe care le incercati. important este sa va urmati cu darzenie scopul. sunt cu tot sufletul alaturi de voi si va doresc multa bafta. 
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Mona40 spune:
La Multi ani tuturor inimoaselor din toate colturile lumii.
Sa fie un an nou bun si plin de burtici.
adipapazi spune:
care faceti in austria fiv? a mers cineva la dr. PETER HUSSLEIN la akh sau la cabinetul lui privat?
anais74 spune:
Mesaj pentru adipapazi, eu am fost.Daca te pot ajuta cu ceva, scrie-mi sau trimite-mi MP.
UN AN NOU FERICIT TUTUROR!! 

teacdrn spune:
anais74-iti multumesc tare mult pentru raspuns si-mi cer scuze ca ti-am scris cu intarziere. Din discutia cu medicul tu ai dedus ca si daca nu aveai acel chist dar aveai endometrioza, urma aceeasi abordare ?- adica repetare laparoscopie + tratament 6 luni inainte de a face FIV ?
iti multumesc anticipat , te pup, tea
anais74 spune:
Draga Tea, nu ar fi recurs la aceasta abordare, daca nu gasea chistul acolo. Stia ca am fost op laparoscopic si ca s-a descoperit endo, ca am facut tratamentul de rigoare, iar daca nu gasea acel chist, acum incepeam FIV-ul. Asa ca peste 2 saptamani ma operez din nou.