FIV 258
Raspunsuri - Pagina 20
madalina28 spune:
Felicia
asteptam pozele facute de tine, ca de obicei tu esti fotograful intalnirilor
, am vazut fete dragi de care imi e tare tare dor.
Shery felicitari si aici pt gemenasi!
kittyke spune:
Fetelor m-am simtit foarte bine la intilneala pacat ca s-a terminat asa de repede 
Sherri stai linistita ca o sa iasa si o puta, te vad eu asa mai mama de baiat 
Felicia merci pentru poze 
Mirela sa treci cat mai repede peste ziua de azi ca sa poti merge mai departe si sa iei acasa pe cei concelati ca le e frig acolo
Brunadria un Beta mmaaarrree iti doresc , tin pumnii 
Kitta 3x 

Pupici
ALINAOPREA spune:
Shery, Carla felicitari pt. gemenasi,sa va bucurati de ei.
Ce v-ati mai distrat mai fetelor...
Din pacate eu n-am putut participa...dar data viitoare tin neaparat sa va cunosc personal.
Pupici tuturor si va tin pumnii celor care sunteti in focuri sau asteptati beta.
Alina in asteptarea unei minuni de 
carla_2008 spune:
Multumesc fetelor de urari!!!!O asteptam azi pe Bruni sa ne dea vestea cea buna!!!!!
Fetelor eu am de ieri seara un fel de mici crampe in zona uterului.E normal???Am sunat la clinica si mi-au zis ca cresc bebei,se intinde uterul e normal.Si mi-au zis sa maresc doza de magne b6 la 4x2,pt relaxarea uterului.Am luat si un no spA ieri cam fara efect.Sper ca e ok!Voi ce spuneti?AAA!!si vin rosu mi-a zis sa beau!!!!Nu prea am dormit azi noapte ca m-am ingrijorat!!Sheri tu ai asa stari?Sa stii ca am facut si eu faza cu verigheta si mi=-au iesit o fetita si un baietel!![]()
castelanaC spune:
Buna fetele!!!! ce frumos ca v-ati intalnit!!!!
Ei ce-as mai fi venit si eu, dar alta data, cine stie! M-am delectat cu pozele puse de felicia dar nestiind cine si cum e, am dat cu presupusul
ploaua sau ninge cu gemeni?
bravoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
ma bucur mult pentru Carla si Sheritra, felicitari din tot sufletul!!!! sa fie cu bebeii sanatosi si sarcina la termen!!!
Brumadria, merci sunt bine. Am fost plecata, azi m-am intors acasa, ne-am relaxat aici aproape de noi. Bafta azi cu beta
sa vii cu rezultat mareeeeeeeeeee!!!! Tin pumnii si eu si bebe miscaretz!
Dragaico, draga mea, relax si lasa durerile, asa e te mai chinuie un pic, cate un junghi, cate o intepatura, gandeste-te corpul nostru saracul este bombardat de atatia hormoni acum si... mai raspunde si el.
Nu te impacienta, papa bun si poti sa duci viata normala dar cu cat mai relaxanta si calma e cu atat mai bine!
Bafta si nu te stresa, lasa testele de sarcina in pace, astepti cel de sange care este sfant!
Si inca ceva: la multi ani de ziua ta si sa fii fericita cu sambureii lipiciosi in burtica!! Simt eu ca la tine sigur va fi rezultat pozitiv!
Fetele va pup si pe curand, bafta la toate sa veniti cu vesti bune!!!
castelana fericita
23+ 
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor eu am de ieri seara un fel de mici crampe in zona uterului.E normal???Am sunat la clinica si mi-au zis ca cresc bebei,se intinde uterul e normal.Si mi-au zis sa maresc doza de magne b6 la 4x2,pt relaxarea uterului.Am luat si un no spA ieri cam fara efect.Sper ca e ok!Voi ce spuneti?AAA!!si vin rosu mi-a zis sa beau!!!!Nu prea am dormit azi noapte ca m-am ingrijorat!!Sheri tu ai asa stari?Sa stii ca am facut si eu faza cu verigheta si mi=-au iesit o fetita si un baietel! |
Buna, da si eu am avut dureri si asa ca un fel de crampe. Mi-a zos sa stau linistita si repaos mai mult (mi nospa nu mi s-a permis, dealtfel nici-o pastila de durere) Sunt ceva dureri cica de la marirea uterului si nu trebuie sa te sperii.
Bafta in continuare si ai grija de tine si perechea ta (asa ti-a iesit, nu?)
felicitari inca odata!

castelana fericita
23+
aurel_cris spune:
Sheri feicitari
,uau ce veste minunata,sigur este si un fecior acolo la mami in burtic,sarcina cat mai usoara.
Rubia felicitari, ma bucur enorm pentru tine mami,sarcina usoara.
Carla bravo mami,felicitari,sarcina usoara si la termen.
Bruni bafta multa,iti tin pumni.
Aniast sigur in cei 11 embrionasi exista o surioara sau fratior pentru Vladimir,iti tin pumni.
Fetelor poate am sa prind si eu o intalnire cand voi fi acasa,caci tare as vrea sa va cunosc.
Multa bafta tuturor.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
carla_2008 spune:
Multumesc Castelana de raspuns.Dar tie de ce nu ti-au dat voie sa iei No-spa?ca in sarcina e permis,fiind un antispastic.