FIV 258

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura8111 spune:

ma primiti si pe mine? am facut punctia pe 30 de sf Andrei. et pe 2 dec deoarece nu am avut decat 3 foliculi iar unul nu s a fecundat, iar acum astept cu nerabdare ziua de 15 dec pentru test. e primul fiv, pe al 2 lea nu stiu daca mi l voi mai permite dar sper ca DD sa ne ajute pe toate. nu vrem alte cadouri de mos. am facut fiv in giulesti. poop si bafta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura8111 spune:

am uitat sa va spun. pe mine ma dor sanii din ziua 3 dupa et. si acum lafel. nici nu pot dormi pe burtica. et l am facut la 48 ore cu 2 puiuti de 4 celule.in rest nu am nimik, decat ca mananc mult, probabil si din cauza stresului.la cate zile de la et iese testul de urina?? eu nu am rabdare pina pe 15.la noi in buzau la testul de sange iti da rezultatul dupa 2 saptamani . ce sa mai fac cu el atunci??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Brunadria bafta la test astazi! Sa fie o valoare mare de tot!
Buburuzo, bafta si tie, mult noroc!
Daniela74 pupici multi!
Delia, ai reusit odata, vei reusi si a doua oara, dar vezi tu ca nu se stie cand. Eu am facut 5 FIV-uri cu totul (inclusiv cel norocos cu Alesia)!
Mirela2, multa sanatate maine si inima sus!
Carla felicitari maxime, pai la BHCG aveai sigur erau gemeni! Super tare! Si eu joia viitoare ii mai vad la Profu.
Moniland, asa e, ai avut dreptate! Eh, de-acu gata cu rasu, trebe stransa cureaua, bani la ciorap!

Aniast, sa fie un endo mare si elastic si trilaminar si para intens vascularizat! Ce face Niculescu? Tot pacienta lui favorita esti? Las ca vor mai fi intalneli, tu sa rupi cordonul ombilical pana atunci!

Asa, si la intalneala a fost super, clasa a XII-a de la umana, numa gramezi de gagici, ospatarii se tineau dupa fustele Kittei sa le "ghiceasca" si lor cu verigheta, doi copilasi superbi si cumintei, si multa voie buna! Mey si ajung acasa, al meu nu si nu ca nu poate accepta atatea fete si sa nu-i iasa si lui de-o putica, si sa fac cu veregheta ca se concentreaza cu foc si sa iasa cum ii trebe lui. Si i-am facut si a iesit fata si baiat! Apoi la fel a iesit si la mine! Pfui al naibii ecograf, e mai bun al meu, ca da cum trebuie! Asa ca a fost o seara perfecta si pt hasbandul meu!

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

SHERY la 12 azi am programare, mi e tare frica, daca nu mi face anestezie totala nici nu stau, dar daca mi a spus sa nu manc nik, cred ca mi face cu anestezie.
la intalnirea viitoare sper sa vin si eu cu bebei in burtica.
las sa nu fie trist al tai ca si mie mi a spus kitta ca o sa fie fata, o sa iasa si baiat alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Bruni vii cu beta mare, da? Haide ca eu scot deja majoretele..
Doamne ajuta!!!

---------------------------------------

" Speran#355;a nu este un vis, ci un mod de a face visurile s#259; devin#259; realitate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor dragi, mi-a facut mare placere sa va revad. Restul, stiti ca asteptati poze, am facut doar cateva ca mi s-au descarcat bateriile, nu am mai folosit aparatul de la intoarcerea din Budapesta. Le puteti vedea
aici.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata buna...
fetelor asa multe ati fost la intalneala??? ce frumos... eu va pe toate...
am facut beta....dupa 16h00 astept rezultatul...cam mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Felicia, multumim de poze! Nici nu te-am vazut cand le-ai facut, paparato!
Ingeras pupici la fete!
Mirela2, daca nu trebuie sa mananci inseamna ca-ti face anestezie, multa sanatate!
Aura8111, bine ai venit si sedere scurta, sa fie FIV-ul fructuos! Cu cine ai facut la Giuly?

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bruni

carla,felicitari!super tare vei avea gemenasiiii

bruni si la tine vrem bhcg de gemenasi

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput