FIV 258

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica sa fie intr-un ceas bun si stai cuminte pana la beta.
Bruni asteptam beta maaaaare!
Sheri suuuuper veste!!!!!FELICITARI!!!!!!
Sa va dau si eu pe spate:am fost ieri la eco si am si eu GEMENI!!!!!Sotul inca e socat!!!!Iar luni mergem sa vedem cum le bat inimioarele!!!De-abia astept!!!!

la toate

+6

Felicitariiiiiiiiiii !!!!!!!
Numai vesti bune acum la sfarsit de an

Bruni draga mea nici nu stii ce emotii am pentru tine, maine dimineata sa-mi dai vesti bune. Abia m-am intors de la acupunctura, ma simt un picut mai bine, cica e normal sa mai am dureri, asta e , mai astept pana sambata si-mi fac si eu un test de sarcina.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Bruni si Dragaica acum ca avem parte de asa surprize minunate, e randul vostru sa veniti cu asemenea vesti! Sa se umple de gemeni casele noastre!Pumnii stransi si

---------------------------------------

"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

dragaica ma bucur ca te simti mai bine...
normal, ca e normal sa te doara in stanga , in dreapta...iti dai seama prin cate am trecut cate modificari...stai linistita draga...gandeste pozitiv , ajuta f mult...
la tine e abia 18h18 deci maine cand te trezesti, sper sa gasesti vesti bune...
in a catea zi de la et esti sambata? ce test vrei sa faci de sange sau urina?
de urina eu am facut in z 6 si am vazut o liniuta, am dat vina ca i prea repede, apoi am zis ca nu mai fac nici unul ..un farmacist mi a zis ca mai repede se depisteaza din sange ca din urina...
si stau cu testele in casa si nu le fac
beta e sfant!! si sper sa fie mare pt amandoua...si pt toate fetele de aici cat mai repede...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica ma bucur ca te simti mai bine...
normal, ca e normal sa te doara in stanga , in dreapta...iti dai seama prin cate am trecut cate modificari...stai linistita draga...gandeste pozitiv , ajuta f mult...
la tine e abia 18h18 deci maine cand te trezesti, sper sa gasesti vesti bune...
in a catea zi de la et esti sambata? ce test vrei sa faci de sange sau urina?
de urina eu am facut in z 6 si am vazut o liniuta, am dat vina ca i prea repede, apoi am zis ca nu mai fac nici unul ..un farmacist mi a zis ca mai repede se depisteaza din sange ca din urina...
si stau cu testele in casa si nu le fac
beta e sfant!! si sper sa fie mare pt amandoua...si pt toate fetele de aici cat mai repede...

Am sa fiu in ziua a 8 a de la ET, am inteles ca pot incerca din ziua a 7 a.
Asa e, mai repede iese la sange decat la urina.
Sa nu tii laptopul pe burtica ca nu e bine, eu il tin itr-o parte pe o masuta, imi vine ca greu dar asta e evit sa-l tin pe burta mai ales ca se infierbanta si nu e bine.

Mergi la inceput

la mine maine e z9..
nu tin laptopul pe burtica , e pe masuta langa canapea sau pe genunchi...stiu ca nu i bine..

doamne ajuta..greu mai trece si noaptea asta

Mergi la inceput

La tine trebuie sa fie destul de tarziu de ce nu esti la nani, esti stresata, te gandesti la rezultatul de maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sherico, flacaul meu a dormit pana la 19.20 cand voi petreceati de mama focului. Eu complotasem cu Madalina28 sa fugim de-acasa cu piticii macar pentru o ora sa ne vedem dar uite ca nu s-a putut. La 11 noaptea eu eram cu fi-miu in gara si numaram trenurile, ca sa ni se faca somn. Sper ca v-ati distrat bine ca pe vremuri, cu gasca veche, cand stiau toti ospatarii de analizele noastre si ale sotilor.
Tare mult as fi vrut sa o vad pe Kitta, sa-mi mai faca si mie un pronostic... Chiar, ce ti-a iesit la verigheta?

Felicitari tuturor gravidutelor si bafta multa celor ce sunt in curs de a deveni

Eu n-am mai scris de tare multa vreme aici, pentru cine nu ma cunoaste am un baietel de 2 ani si 3 luni prin FIV (unul si bun), o sarcina naturala oprita din evolutie la 20 de saptamani (anul trecut).
Acum ne cam chinuim din iulie sa facem un ET cu congelati (am 11 embrioni care ma asteapta de 3 ani) dar, din pacate, endometrul meu nu e pregatit.
Maine merg iar la Giulesti pentru echo de Z10 si sper ca luna asta sa fie norocoasa si pentru mine.

Pupici si va tin pumnii ca de sarbatori sa curga cu vesti bune.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

La tine trebuie sa fie destul de tarziu de ce nu esti la nani, esti stresata, te gandesti la rezultatul de maine

nu sunt stresata neaparat...dar ma gandesc ...
ma pun si eu in pat poate adorm , dimineata ma trezesc devreme...
aici e 23h40...

Mergi la inceput

aniast sa ti traiasca flacaul!!
11 embrioni inca?waawwww... trebuie sa reusesti...sa ti ajute d zeu...
eu din 27 de foliculi,18 ovocite ,8 embrioni z3, si 3 embrioni z5,2 blasto transferati, unul cel ramas din pacate nu prea de calitate...
azi fac beta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

brunadria, bafta multa la beta, asteptam vesti bune maine.

Edit: Azi.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput