FIV 258
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
dragaica eu stau in pat ca nu am ce face , ma uit la tele ,cu laptopul in brate.. deci stau in pat dar fac si treburi casnice...
daca am de mers undeva merg nu stau lipita de pat, am stat primele 5 zile..
ai fost la acupunctura? te simti mai bine?
stai linistita si nu te stresa..
carla_2008 spune:
Dragaica sa fie intr-un ceas bun si stai cuminte pana la beta.
Bruni asteptam beta maaaaare!

Sheri suuuuper veste!!!!!FELICITARI!!!!!!
Sa va dau si eu pe spate:am fost ieri la eco si am si eu GEMENI!!!!!Sotul inca e socat!!!!Iar luni mergem sa vedem cum le bat inimioarele!!!De-abia astept!!!!
la toate
+6
brunadria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica sa fie intr-un ceas bun si stai cuminte pana la beta. Bruni asteptam beta maaaaare! ![]() ![]() Sheri suuuuper veste!!!!!FELICITARI!!!!!! Sa va dau si eu pe spate:am fost ieri la eco si am si eu GEMENI!!!!!Sotul inca e socat!!!!Iar luni mergem sa vedem cum le bat inimioarele!!!De-abia astept!!!! la toate +6 |
carla felicitariii!!! waawww plin de gemeni pe aici, sarcina usoara si bebei sanatosi...multumesc pt urari...

BuburuzaL spune:
| citat din mesajul lui brunadria buburuza fi optimista o sa fie bine...daniela multumesc ![]() fetelor haideti spuneti ne cum a fost la intalneala?? noi de peste mari si tari punem de o intalneala pe teren neutru fetelor am niste emotii f mari... ma gandesc si la bine si la rau... dar sper sa fie totusi bine... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iti inteleg perfect trairile! Dar ce bine ca esti pe ultima suta de metri...
Apropos de intalneala, imi pare si mie rau ca nu am ocazia sa va cunosc...Dar va asteptam cu impresii si ganduri de la eveniment.
---------------------------------------
"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."

BuburuzaL spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Sa va dau si eu pe spate:am fost ieri la eco si am si eu GEMENI!!!!!Sotul inca e socat!!!!Iar luni mergem sa vedem cum le bat inimioarele!!!De-abia astept!!!! la toate +6 |
WOOOOOOW Carla, felicitaaaari iubita! Imi imaginez ca vi s-a umplut casa de fericire!!!Asa si trebuie! Sa ai o sarcina cat de usoara posibil si sa te bucuri de bebeii din burtica!

BuburuzaL spune:
Bruni si Dragaica acum ca avem parte de asa surprize minunate, e randul vostru sa veniti cu asemenea vesti! Sa se umple de gemeni casele noastre!Pumnii stransi si 

mirela2 spune:
buburuza a fost foarte fain la intalnire, au fost si doi copilasi frumusei tare si cumintei, doua gravidute, shery care inca era in soc de la aflarea vestii ca o sa aibe gemeni
, sper sa ne mai intalnim si alta data cu reusite mai multe si cu experiente placute.
ALRAK spune:
Dragele mele,
Ma bucur mult de tot ca am reusit sa ajung la intalnirea cu voi (cu unele dintre voi) si ca ne-am cunoscut.
Dar ce vad... Carla... gemeni... FELICITARI !!!
Va pup pe toate si DD sa ajute sa avem numai vesti bune si reusite, ca doar Kitta asa ne-a prezis 

Doamne Ajuta!
Moniland spune:
Yuhuuuuu, se lasa cu gemeniiiii!!!! Bravo fetelor, sa stiti ca nu e greu, e asa placut.
Sheri, pup fata graviduta de doua fetite. Cauta-le nume ca nu-i usor
. Deci nu m-am inselat. ![]()
Bruni, te imbratisez si iti tin pumnii sa se lase si la tine cu gemenute.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
brunadria spune:
| citat din mesajul lui Moniland Yuhuuuuu, se lasa cu gemeniiiii!!!! Bravo fetelor, sa stiti ca nu e greu, e asa placut. Sheri, pup fata graviduta de doua fetite. Cauta-le nume ca nu-i usor Bruni, te imbratisez si iti tin pumnii sa se lase si la tine cu gemenute. de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
moni multumesc mult, sa dea dd sa se lase cu gemenute!!

fetelor, fericitelor ma bucur ca v ati intalnit..cine stie poate data viitoare ma prezint si eu...