FIV 258

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor , mi ar fi placut si mie o intalnire cu voi , dar sunt prea departe...profitati din plin ...
mi ar fi placut sa va cunosc si personal..sunteti toate minunate...
poate faceti ceva pozici...

ps: tare istorioara broscutelor..

Mergi la inceput

dragaica ce faci draga mea? cum te simti?
hai ca trece vremea, mult a fost putin a ramas
castelana tu cum esti? m am obijnuit sa ti citesc postarile cand ma trezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

dragaica ce faci draga mea? cum te simti?
hai ca trece vremea, mult a fost putin a ramas
castelana tu cum esti? m am obijnuit sa ti citesc postarile cand ma trezesc

Nu mai stiu ce sa zic mi se intetesc durerile de burta, nu inteleg de ce ma doare si spatele exact ca inainte sa=mi vina.
Azi am sedinta de acupunctura nu-mi vina sa ma duc, am sa stau toata ziua culcata,
Tu cu te simti???

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

dragaica exact asa m a durut si pe mine pana acu vreo 3 zile ...
simptome de cm , ma durea spatele ,burta , ovarele ... dar a trecut ...acuma nu mai am nimic si mi e un pic ciuda ca toate au disparut...
am ceva contractii ciudate , nu stiu ce sa fie , dar ma lasa ..de ex azi noapte si mai devreme ...am luat spasfon si m a lasat...
maine fac beata...am f mari emotii...
eu zic sa stai linistita in pat ..
doamne ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

ALRAK esti o scumpa, sa stii! Si recunosc, ai mare dreptate, dar...parca simt sa fiu un pic mai detasata ca datile trecute. Normal ca imi doresc...si ma gandesc asa mult la puiuti si ii vreau cu mine!!!Sa vedem daca ma vor si ei, macar unul...

Alina, Sarrah, Boo ms de incurajari!

Bruni sa te auda DD, macar unul sa reziste. Dar desi sansele sunt mici, sperantele sunt mari cat China. Uite ca atrecut timpul si esti la un pas de testare. Iti tin pumnii din inima draga mea sa reusesti!!!Maine, abia o sa astept sa ajung acasa sa-ti citesc vestea cea buna!

Sheri maaaama, ce surprizaaaaa minunata! Sa ai parte de o sarcina cat de usoara si sa decurga totul foarte bine! Graviduta fericita ce esti tu...super veste!

Ingeras intr-adevar, ce de gravidute in jurul tau! Eu zic sa mai ai un pic de rabdare ca trebuie sa se molipseasca si la tine!

Tabitha incearca sa privesti partea buna a lucrurilor...Daca tropitele nu erau bune, daca si-asa nu iti foloseau deloc, le-au scos sa nu fie in plus pe acolo, sa strice treburile. Dar lasa ca te descurci tu si fara ele. Tratezi problema la sot si va puneti pe produs, mai ales tu...apoi c-un ICSI, sa dea DD sa se rezolve!

Dragaica mama, eu zic sa nu te impacientezi prea tare, ca dauneaza bebeilor si sunt sigura ca nu vrei sa-i superi...Lasa durerile, nu le mai baga in seama ca trec ele...cred ca toate ne-am connfruntat cu ele. Sunt sigura ca vei reusi, doar ai toate sansele! si fii cumintica

---------------------------------------

"Omul are nevoie de Dumnezeu. Altfel, ramane fara speranta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Fetelor,``intilneala`` placuta si atentie la excese.Asteptam pozici,ca si anul trecut, sa vedem si noi fetele frumoase si destepte.
Shery te felicit inca o data,sarcina usoara si sa sa dea DD.sa fie bine.3 copilasi,esti tare norocoasa.BRAVO.
Brunadria tin pumnii pt.miine.

Mergi la inceput

buburuza fi optimista o sa fie bine...
daniela multumesc
fetelor haideti spuneti ne cum a fost la intalneala??
noi de peste mari si tari punem de o intalneala pe teren neutru
fetelor am niste emotii f mari... ma gandesc si la bine si la rau...
dar sper sa fie totusi bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor am niste emotii f mari... ma gandesc si la bine si la rau...
dar sper sa fie totusi bine...

Te cred si eu de cate ori ma gandesc la ziua testarii am un gol in stomac, tu mai stai inca la pat, eu azi m-am miscat ai mult, sper sa fie bine.
Scoatem majoretele pentru tine

Abia astept ziua de maine.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

SHERI FELICITARI!!!!! OAU,asta da veste.Si eu am ajuns la 5 fivuri nereusite dupa primul ultra-reusit...,deci al 6-lea e cu noroc?Ia spune-mi si mie despre ce broscute zice Lachi,...?Le vreau si eu sincer!!!Si unde le pun,cate,cum?Fac orice numai sa vina si la mine...niste gemeni/gemene,nu glumesc deloc.

Eu pana la urmatoarea incercare,...care va fi la sfarsitul anului viitor...,vreau sa fac toate testele posibile.Cum pot sa verific daca am vreun hidrosalpinx?Deja sunt cu creierii in toate partile,...dar chiar vreau sa testez tot ce se poate.
Dragaica,tin pumnii sa fie cu ochisori si veste cu 2 liniute sub brad!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragaica bafta pt maine, tin pumnii

fetelor sa mi tineti pumnii pt maine, am programare la 12 pt chiuretaj, off, nu credeam vreodata ca am sa faca asa ceva, sper ca sa se rezolve cu bine.

Mergi la inceput