FIV 258

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

ingeras dar nu stii povestea cu broastele de acum cativa ani? eu am avut vreo 3, nu stiu daca una nu era dela o fata care reusise, iar apoi acele broaste au defilat pe la mai multe fete. Chiar nu mai stiu la cine sunt. Dupa ce a ramas si Sheri parca trebuiau sa plece la Kitta dar zau, nu stiu pe unde mai sunt. Fetle din trupa veche stiu cu siguranta. Eu le-am dat dupa ce am reusit. Barbatul meu zicea ca am innebunit. Le tineam pe noptiera langa patul meu si daca plecam undeva le luam cu mine sa doarma in camera cu noi. Superstitii, dar uite ca s-a potrivit la noi.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Ei, Lachi, ba da, bineinteles ca o stiu, pai nu sunt din trupa veche?

Sheri, unde-s broastele? Imparte-le si tu!

Fetelor, aseara am mai avut o intalnire, apoi pana m-am dus la gradi se facuse prea tarziu sa mai ajung...

Brunardia, tin pumnii stransi de gemenutzi, ca se poarta!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Multumesc Castelana de raspuns.Dar tie de ce nu ti-au dat voie sa iei No-spa?ca in sarcina e permis,fiind un antispastic.

Draga mea, durerile au fost suportabile si nu m-am plans prea mult.
eu am intrebat preventiv cititnd aici pe forum, daca ma doare mai tare daca pot lua si dr de aici a zis ca deocamdata nu.
Ca iau deja f multe (eram cantitativ cam 17 buline pe zi) si am respectat.
durerile nu erau mai mari ca la un CM, asa ca am ascultat si gata.
Nici macar supozitoare cu glicerina pentru constipatie.
s-a mers doar pe tratamentul de sustinere si cat de mult repaos, cand e ceva durere pac in pat!dar a trecut, repede si acum parca nici n-a fost sa stii!

castelana fericita 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Buna fete,
Sunteti superbe la intalnire....
Adevarate mame si doamne
Felicitari noilor posesoare de burtici, sa va dea Domnul multa sanatate si bucurie in fiecare dimineata.
Mirela, sper ca esti bine si ca nu te-au chinuit prea mult. Sanatate
Bruni, mai ai exact o ora...sau doua? dupa ceasul din frentia..
Tinem pumnii.Dupa cum am spus si la celalalt subiect eu am visan numai nerozii....
Pupici tuturor

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,felicitari noilor posesoare de burtici si de gemenei
Sheri,Carla-felicitari-bucurie la dublu,super
Castelana,Daniela
Bruni-Doamne ajuta sa fie un super rezultat
Draga-relaxeaza-te si rezultatul va fii pe masura asteptarilor tale,eu presimt ca vei continua listuta cu mamici de gemenei

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Dragaico, draga mea, relax si lasa durerile, asa e te mai chinuie un pic, cate un junghi, cate o intepatura, gandeste-te corpul nostru saracul este bombardat de atatia hormoni acum si... mai raspunde si el.
Nu te impacienta, papa bun si poti sa duci viata normala dar cu cat mai relaxanta si calma e cu atat mai bine!
Bafta si nu te stresa, lasa testele de sarcina in pace, astepti cel de sange care este sfant!
Si inca ceva: la multi ani de ziua ta si sa fii fericita cu sambureii lipiciosi in burtica!! Simt eu ca la tine sigur va fi rezultat pozitiv!

Fetele va pup si pe curand, bafta la toate sa veniti cu vesti bune!!!

castelana fericita 23+

Multumesc din suflet Castelana mea draga , exact asta mi-a spus si sotu din dotare in dimineata asta, sa stau sa astept testul de sange, din pacate ma cunosc prea bine, nu am sa pot sa ma abtin
Cat despre dureri, am inebunit pe toata lumea cu intrebarile si vaicarelile mele, ma iertati va rog , m-am potolit, am vorbit cu Daniela74 ieri la telefon si m-am mai calmat, probabil avem nevoie uneori de cineva care sa-ti spuna ca totul va fi bine

O intrebare cred ca am calculat gresit cate zile sunt de la ET, ziua in care se face transferul este considerata ziua 0 sau ziua 1

Bruni abia m-am trezit si-a sarit pe calculator, saracu barbat nu intelegea ce se intapla, i-am explicat ca asteptam rezultatele
Ce ora e la tine?
Cat mai avem de asteptat?
Am niste emotii,

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:

Multumesc fetelor de urari!!!!O asteptam azi pe Bruni sa ne dea vestea cea buna!!!!!

Fetelor eu am de ieri seara un fel de mici crampe in zona uterului.E normal???Am sunat la clinica si mi-au zis ca cresc bebei,se intinde uterul e normal.Si mi-au zis sa maresc doza de magne b6 la 4x2,pt relaxarea uterului.Am luat si un no spA ieri cam fara efect.Sper ca e ok!Voi ce spuneti?AAA!!si vin rosu mi-a zis sa beau!!!!Nu prea am dormit azi noapte ca m-am ingrijorat!!Sheri tu ai asa stari?Sa stii ca am facut si eu faza cu verigheta si mi=-au iesit o fetita si un baietel!

Deci tu iei 8 magne b6 (de patru ori pe zi)?
Si eu am dureri in zona uterului, daca ma mai ating cu burta de birou chiar se supara.

Shery +7 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

toate fetele
Dragelor da ce ati mai scris.....Felicitari prospetelor burtici, sarcini la termen cu bebelusi sanatosi si mancaciosi.Celor in asteptare, sa va implineasca Mos Craciun sperantele.Tuturor celorlalte sa va aduca barza, in anul care vine, un cos cu vise implinite.Ce sa va spun despre mine????Nici macar la un control nu am fost dupa nereusita.Nu am luat legatura cu doctorul din clinica si am incercat sa nu ma gandesc la nimic legat de FIV.Va citeam , cand si cand, plangeam de cele mai multe ori, pentru ca au fost foarte multe nereusite.Dar gata ajunge, vreau si vreau sa incerc din nou anul urmator.Chiar asta seara merg la doctor, aici in Constanta, pentru un prim control.
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Helau helau dragi mamici si viitoare mamici ...
Sunt si eu o "vechitura" care n-a mai scris de multa vreme la acest subiect.....
Am intrat sa felicit viitoarele mamici de gemenuti si numai ..si pe cele cu un bebe ......dar si pe aspirante...
Asteptam sa vedem cine e prima cu tripleti... ca sa dea startul....
Si inca ceva....mi-am adus aminte faza cu broastele.. subscriu : si eu am pe noptiera trei broaste-mama,tata si un pui-...dar cred ca o sa mai cumpar o broscuta ca vreau sa facem si o "fratioara"...
Cum a fost "intalneala " ? asteptam picanterii....

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri iau de azi 8 magne/zi.pana azi luam 6(3x2).
Si tie ce ti-au spus de crampe?sunt de la marirea uterului mai ales fiind 2?Esti in 7 sapt:tie nu ti-au vazut inimioarele?ca mie mi-au zis ca lunea viitoare vedem inimutele,si voi fi in 7 sapt!
Si inca o intrebare intrebatoare: legat de alcool:toate site-urile de bebe militeaza impotriva oricarui gram de alcool in sarcina.Dar va vad pe voi ca beti putin vin rosu(si eu beau) si chiar unii medici il recomanda.Cine ma poate lamuri?

+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Sheri iau de azi 8 magne/zi.pana azi luam 6(3x2).
Si tie ce ti-au spus de crampe?sunt de la marirea uterului mai ales fiind 2?Esti in 7 sapt:tie nu ti-au vazut inimioarele?ca mie mi-au zis ca lunea viitoare vedem inimutele,si voi fi in 7 sapt!
Si inca o intrebare intrebatoare: legat de alcool:toate site-urile de bebe militeaza impotriva oricarui gram de alcool in sarcina.Dar va vad pe voi ca beti putin vin rosu(si eu beau) si chiar unii medici il recomanda.Cine ma poate lamuri?

+6

Asta vroiam si eu sa intreb, mie mi-au facut capul mare, sa nu ma ating de alcool, acelasi lucru si cu aspirina, mi-au interzis sa iau aspirina.
Cand am plecat de la centru mi-au dat o lista cu ce sa fac, ce sa iau si sa nu iau iar astea erau ingrosate.
De ce se da aspirina si de ce exista asa diferete "de mentalitate" de la un medic la altu ????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput