PCOS (16)
Raspunsuri - Pagina 17
plateea spune:
gudinde, draga mea, pot sa te rog sa ma scoti de la gravidute, si sa ma treci la mamici si la luptatoare cu pcos???
saru-mana!

sanatate multa!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
gudinde spune:
plateea
Am modificat listuta.
Cine mai doreste sa fac modificari in listuta sa-mi spuna.
ALINAOPREA spune:
An de an sarbatoarea de 1 Martie ne readuce speranta,optimismismul si credinta in mai bine.
Din inclestarea frigului cu razele soarelui,a intunericului cu lumina,dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor,invinge viata,primavara,soarele.
Va doresc o primavara minunata tuturor!
Alina in asteptarea unei minuni de 
aruam spune:
Fetele va doresc o primavara frumoasa ,plina de soare si numai bucurii si multi
.

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
plateea spune:
salut fetelor...
multi ghiocei de la mine pt voi toate, fara exceptie!
si un buchet special de zambile pt draga mea gudinde!
sanatate si putere va doresc!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Adrriana spune:
O primavara frumoasa !
Vreau sa va spun ca am fost la control dupa ce am nascut....Ovarele mele sunt curate!!!.....Nu am nici un chistuletz....Nu mi-a venit sa cred...Eu fiind suferinda de PCOS,nu ma asteptam la asa ceva...Inainte de sarcina,abia se vedeau ovarele,erau pline de chisturi....Sarcina regleaza multe...Vreau sa va intreb ce diete tineti,ce mancati...Ptr a mentine ovarele curate,am inteles ca trebuie sa avem grija la alimentatie....Va doresc
la toate
aruam spune:
Pateea mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta.
Pt o secunda parca ma vedeam pe mine in acea postura de mamica.
Ata m-a facut sa cred cu si mai multa tarie ca anul acesta o sa traiesc si o sa simt si eu emotiile pe care le simte orice mama din lumea asta.
Multumim pt povestea ta ne-a dat speranta si dorinta de a lupta si mai mult pt titlu de mamica.
Se te bucuri de pastaia ta are este atat de frumoasa.

anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
adijo spune:
Fetelor, ati luat careva, pt excesul de testosteron ,extract de palmier pitic( serenoa repens)? Eu iau de vreo 2 luni si sunt f. multumita de rezulatat ( fata m-e f curata si sanii s-au marit putin
). Dar doresc sa raman insarcinata si nu stiu daca acest palmier pitic nu dauneaza( eu am si probleme de infertilitate). ce ziceti?
gudinde spune:
Va doresc tuturor o primavara frumoasa!
Sa aveti parte de tot ce-i mai bun, de vise implinite, de fericire si de multa, multa sanatate.
anamira spune:
Extractul acesta nu e cumva recomandat barbatilor pt. probleme de prostata?
Cel putin eu asa am citit pe net
| Citat: |
| citat din mesajul lui adijo Fetelor, ati luat careva, pt excesul de testosteron ,extract de palmier pitic( serenoa repens)? Eu iau de vreo 2 luni si sunt f. multumita de rezulatat ( fata m-e f curata si sanii s-au marit putin ). Dar doresc sa raman insarcinata si nu stiu daca acest palmier pitic nu dauneaza( eu am si probleme de infertilitate). ce ziceti? |
_
Te astept minune mica sa vii la mama in burtica :)