PCOS (16)
Raspunsuri - Pagina 14
kaldirahy spune:
Imi pare rau ca tratamentul doctorului Tutu nu a functionat la tine, dar indraznesc sa intervin in favoarea domnului doctor pentru ca pe mine m-a vindecat tratamentul dansului de adenom hipofizar, noduli tiroidieni, noduli mamari, ovare polichistice, tulburari de menstruatie si dischinezie biliara. Dupa cum observi starea mea a fost cat se poate de proasta, m-am prezentat la dansul pentru consult cu toate analizele si mi-a spus ca a mai tratat paciente cu adenom hipofizar si ca sunt vindecabile atat adenomul hipofizar cat si restul afectiunilor. Am ales sa am incredere in dansul, desi medicul endocrinolog si cel neurolog nu au fost de acord sa urmez un tratament alternativ. Am facut tratamentul cateva luni (in paralel am administrat si bromcriptina conform indicatiilor primite de la medicul endocrinolog, spre jumatatea tratamentului am putut sa reduc dozajul treptat pana la intrerupere asa ca am ramas doar pe tratamentul de acupunctura si plante).In aceasta perioada am urmat cu sfintenie sfaturile dr-ului Tutu, nu am facut alte tratamente naturiste si i-am spus orice medicament am luat in plus - chiar si o aspirina. O colega de facultate a facut si ea tratament la dansul pentru endometrioza, dupa un an de zile a refacut analizele la clinica Gynecoland - unde era in evidenta de cativa ani de zile - si s-a confirmat vindecarea. Din nou, imi pare rau ca la tine nu a functionat, poate organismul tau nu a raspuns corect tratamentului, insa a afirma ca dansul mizeaza pe efectul placebo din mintea pacientului este totusi cam deplasat. Din acest motiv am dorit sa postez acest comentariu, pentru ca cei care doresc sa apleze la serviciile doctorului Codrut Tutu sa se poata raporta si la experienta unor pacienti vindecati.
Sanatate va doresc tuturor.
[quote]citat din mesajul lui ferdydurke
Buna. Revin cu vesti. Am incercat sa trec pe consumul de hrisca. Din pacate are un gust oribil. Nu cred ca voi rezista pe termen lung, dar va tin la curent. Ideal este suplimentul alimentar in sine, cum spuneai si tu Gudinde. Am vazut intra-adevar pe net ca preturile sunt excesiv de mari.
O veste relativ buna e ca ieri mi-a iesit testosteronul liber 0, 75 de la 3, 36 acum cativa ani. Asta dupa mai bine de 6 luni cu dutasteride. Din pacate rezultatele la nivel extern nu au aparut inca.
Ce voiam sa scriu de multa vreme si am uitat. Pentru persoanele interesate sa abordeze boala prin acupunctura. Eu am facut sedinte de acupunctura timp de 8 luni in 2008 la dr. Codrut Tutu (devenit intre timp destul de cunoscut) fara absolut niciun rezultat, desi mi s-a garantat vindecarea. Dr. Tutu nu stie aproape nimic despre PCOS, dar garanteaza vindecarea. Probabil mizeaza pe efectul placebo in mintea bolnavului. In cazul meu insa nu a functionat. Au fost 8 luni de zile, 5 sedinte pe saptamana, cu un efort financiar imens care s-a prelungit atat de mult pt ca la fiecare evaluare mi se garanta vindecarea cu o siguranta absoluta. Daca sunteti interesate de un astfel de tratament poate va foloseste experienta mea.
In final va doresc tuturor Un An Nou Fericit cu o ameliorare substantiala a PCOS:)
sunshine4ever spune:
Alina cu multa placere, sper sa poti continua tratamentul cu siofor, daca nu sa iei legatura cu un endocrinolog sau diabetolog sa iti schimbe. Dar nu ar strica sa si vezi cum stai cu insulinorezistenta.
Pupici si succes.
in asteptarea unui ingeras
roxy@vasi spune:
Buna fetele,ma alatur din nou si eu grupului vostru cu aceeasi problemaPCOS.
Povestea mea este asemanatoare cu cea a Ruxandrei,norocul cu D.DR.Neamtu Corina de la Parhon,cea care mi-a pus diagnosticul de PCOS,dupa analize mai amanuntite.As vrea sa o intreb pe Ruxandrada ce dieta a abordat de a slabit atat de mult,si eu fac tratament cu Metformin,si mai trebuie sa si slabesc.
elizbeth spune:
Buna fetelor, sa ma iertati ca intru asa rar pe forum dar eu dorm asa mult de cand cu sarcina! Da!!! minunea s-a intamplat si pentru mine. De luna asta ma pregateam sa iau metformin si am ramas insarcinata in ianuarie. Mi-a trebuit ceva timp pana sa-mi dau seama si sa cred. Toate gandurile mele se intreptasera spre noul tratament care urma sa-l iau si nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea ramane insarcinata.
Singurul lucru pe care il luam era Vitex-ul ca sa imi vina menstruatia regulat fiindca fara el sau duphaston nu venea vreo 3-4 luni. Pentru fetele care nu ma stiu, pcos-ul la mine se manifesta prin menstruatii neregulate, caderea parului, acnee preponderent pe barbie, ovare polichistice marite de volum. In schimb cu greutatea nu am avut probleme.
Desi sunt nespus de bucuroasa sunt un pic ingrijorata findca am avut iminenta de avort si nu am banuit.Din ziua 21 am avut o scurgere maronie mai abundenta pe care eu am crezut ca e menstruatie. Si dupa vreo 15 zile am ajuns sa iau utrogestan, cand mi-a zis cineva ca poate fi o falsa menstruatie si sa-mi fac un test de sarcina. Mi-a luat asa mult sa banuiesc ca ceva nu e in regula, fiindca eu de obicei aveam menstruatii nu foarte abundente dar tineau vreo 7-8 zile si acuma ma gandeam ca s-a prelungi datorita unei raceli sau ceva de genul.
Acuma am 5 saptamani si totul pare in regula. Ma rog la DD
sa nu mai am probleme si sa nasc un copil sanatos.
Din experienta mea v-as putea spune ca e foarte posibil sa ramaneti insarcinate atunci cand va asteptati mai putin si sa stiti ca vi se va implini dorinta daca aveti credinta.
Va pup si va doresc sa vi se implineasca toate dorintele.
Urmatoare ecografie va fi peste 4 saptamani. Sper sa revin numai cu vesti bune!
ALINAOPREA spune:
Fetelor eu ma simt mai bine, e deja a 7-a zi de Siofor si organismul meu a inceput sa se obisnuiasca cu el.
Nu stiu voi cum l-ati suportat dar eu m-am simtit ingrozitor cateva zile.
Acum e mai bine si cu voia lui Dumnezeu mergem inainte.
Va pup pe toate!
Alina in asteptarea unei minuni de 
Ruxandrada spune:
Roxy, eu am urmat cu sfintenie dieta Montignac, cu cele doua faze, si a dat rezultate spectaculoase. o tin si acum ( cu mici abateri, din cand in cand); daca vrei sa ti-o trimit pe mail, lasa-mi adresa ta pe PM.E indicata persoanelor cu dezechilibru al insulinei, respectiv al raportului insulina-glicemie ( o sa vezi in prefata si in explicatiile de ordin stiintific).

R
aruam spune:
Buna fetele,
ElizbethFELICITARI!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN.
SA-TI DEA DUMNEZEU UN BEBE SANATOS SI FRUMOS.
Roxy bine ai venit si iti doresc sa stai cat mai putin la acest captitol,sa ajungi la gravidute.
Alina dureaza o perioda mai mare pana se obisnuieste organismul cu sioforul,dar primele saptamani sunt cele mai grele.Eu iau de 1 an jumatate si tot mai am cateodata ameteli ,greturi.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
roxy@vasi spune:
Multumesc Aruam pt urare si sper ca anul acesta saramanem ('
');e cat mai multe.
Anul acesta sper sa devin'
');.Doamne asculta('
'); mea.
elizbeth spune:
Multumesc Aruam !!! sper si eu sa scap de complicatiile pcos si sa aduc pe lume un bebe sanatos si la termen, si stai linistita si tu o sa ai un bebe mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa ai rabdare si credinta si sa urmezi un tratament, oricare ar fi el alopat sau naturist, fiindca intr-o zi, cand te astepti mai putin o sa se intample minunea. 
sa vi se implineasca si voua cat mai repede dorintele!