Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 4
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria libra nu am auzit de dublu et!! mona maine tinem pumnii stransi, suntem dupa usa toate gramada ![]() |
Stiu ca n-ai auzit, e inventie de celor din '73, care vor bun, mult, repede, original si fara comentarii. Dupa ce le dai luna de pe cer li se pare ceva perfect normal
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
Fetita draga,eu daca nu prea mai sunt in treaba......eu deja vad tripletii ![]() |
Ce inseamna nu mai esti in treaba!
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
Ce inseamna nu mai esti in treaba! _ made in Romania, '73 |
adica ca,dupa operati de fibrom,dupa pauza de minim 6 luni si dc totul este ok,pot sa mai sper sa raman.......Eu ma gandesc sa fac FIV ..adica sunt convinsa ca dc este bine cu operatia ma duc direct la FIV
guzelnico spune:
Ei, ce adunare vorbareata! 
Lumy
, vezi ca incet-incet trebuie sa dai sfaturi de gemeni
. Va fi maaare aglomeratie.
E clar, aici la noi se va impune si o cresa, nu numai odisee.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Amy, ai vazut ca a fost de bun-augur intalnirea. Hai, fii optimista, poate vine Mos Craciun cu ceva dragut in saculet. 
Fa-te bine si nu te lasa! 
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui guzelnico Ei, ce adunare vorbareata! ![]() Lumy ![]() , vezi ca incet-incet trebuie sa dai sfaturi de gemeni . Va fi maaare aglomeratie.E clar, aici la noi se va impune si o cresa, nu numai odisee. _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
Parol ca ma documentez
Lectia 1 mult somn

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Stiu ca n-ai auzit, e inventie de celor din '73, care vor bun, mult, repede, original si fara comentarii. Dupa ce le dai luna de pe cer li se pare ceva perfect normal _ made in Romania, '73 |
CO-RECT!

_
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Lectia 1 mult somn ![]() |

_
guzelnico spune:
Lylysor
, si in anul 2010 se fac FIV-uri, stai linistita. ![]()
Si io m-am programat tot atunci.
_
guzelnico spune:
Jane, azi parca sunt meciuri, Tarzan se uita pe net la ele?![]()
_

, te rog frumos, ca tu esti de-a casei pe la FIV, intreaba daca a mai auzit cineva de dublu ET in z3 si z5!?