Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Stiu ca n-ai auzit, e inventie de celor din '73, care vor bun, mult, repede, original si fara comentarii. Dupa ce le dai luna de pe cer li se pare ceva perfect normal. Eu ziceam sa intrebi pe la subiectul FIV, poate au mai fost si alte nebune inainte.

Io zic sa brevetam inventia! Mai ales ca e si pusa in practica. Doamne ajuta sa avem si rezultate pe masura!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Jane, azi parca sunt meciuri, Tarzan se uita pe net la ele?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Dinamovistul meu a iesit sa imi ia medicamente si (din nou) papa bun. A venit incarcat ca o capra cu trei iezi (ce coincidenta) dar si cu o invitatie la meciul Dinamo-...Graz. Avea niste ochi umezi... si mi s-a facut mila de el, asa ca l-am lasat, desi a zis ca il poate vedea si la TV. Suntem la 100 m de stadion, nu vreau sa fiu zgripturoaica din prima zi. Nota bene: eu sunt stelista!

Lumy, cu ingaduinta ta, as sugera lectia 2: multa mancare buna, servita de sot la pat!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:

_

Jane e in brate la Tarzan, pe net e papagalul (in Tr nu prinzi si reclamele romanesti?).

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Stiu ca n-ai auzit, e inventie de celor din '73, care vor bun, mult, repede, original si fara comentarii. Dupa ce le dai luna de pe cer li se pare ceva perfect normal. Eu ziceam sa intrebi pe la subiectul FIV, poate au mai fost si alte nebune inainte.

Io zic sa brevetam inventia! Mai ales ca e si pusa in practica. Doamne ajuta sa avem si rezultate pe masura!

_

Nu te mai lasa providerul de net nici pe mess? Promit sa nu pun nicio razmerita la cale!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Mie imi plac listutele, cred ca stiti de-acum.

Propun GHIDUL GRAVIDUTELOR, pe care sa-l completeze gravidutele, bine-inteles. As vrea sa fie ca un cadou pentru ele, dragutele, care nu ne-au parasit si raman aici, cu noi, in "sala de asteptare". Le multumesc, ele sunt raza noastra de speranta.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

_

Jane e in brate la Tarzan, pe net e papagalul (in Tr nu prinzi si reclamele romanesti?).

_
made in Romania, '73

Vaaaaiiii, ce parere proasta ai despre mine. Nu ti-am zis ca-mi place sa fiu informata. Sunt io plecata in tara straina dar am venit cu DIGI dupa mine. Vad tot ce se intampla.
Acum, spre exemplu, sparg alune si ma uit la marea dezbatere.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:

Propun GHIDUL GRAVIDUTELOR, pe care sa-l completeze gravidutele, bine-inteles. As vrea sa fie ca un cadou pentru ele, dragutele, care nu ne-au parasit si raman aici, cu noi, in "sala de asteptare". Le multumesc, ele sunt raza noastra de speranta.

_

Eu sunt de acord!!!

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png

Mergi la inceput

Citat:

_

Curat raze de speranta, coana Joitica, daca nu ma sustinea Floricica albastrea cu experienta ei o luam rau pe aratura!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Libruta, te-am prins!

Fuguta la pat, fata la perete si ochisorii inchisi.

Noapte buna, fete dragi!

Mergi la inceput

Ada29- Z4 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z4 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z??
AniG- Z28 CM
Babyblue- Z6 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
BlueFlower-+30
Brunadria- Z8 de la PUNCTIE, Z4 de la ET cu 2 SUPER-BLASTO
Camy1002- Z28 CM
Cinezee- Z22 CM
Danny1- Z9 CM
Ellyshor- Z14 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex; DO NOT DISTURB!
Galliciana- Z22 CM
Guzelnico- Z11 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra- Z4 de la PUNCTIE, Z2 de la ET cu 2 EMBRIONI
Lumy_Clt- +10
Luminita42- Z11 CM; DO NOT DISTURB!
Lyly_mar- Z9 CM
MayanMistica- Z24 CM
Menics- Z??
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Z3 de la PUNCTIE, AZI ET cu 3 EMBRIONI
Simonia- Z27 CM, se pregateste de IA
Sorinake- Z22 CM, HSG pe 29.09
Soricica- Z??

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes fetelor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa le dea rabdare si curaj surorilor noastre dragi aflate in procedura FIV si sa vina cu rezultate BHCG mari:
BRUNADRIA- 9 decembrie
LIBRA- 15 decembrie
MONA- 16 decembrie

GHIDUL GRAVIDUTELOR
Lectia 1- Mult somn
Lectia 2- Multa mancare buna, servita de sot
...

Mergi la inceput