Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 3
guzelnico spune:
Amy, ai revenit? Cum te mai simti? Care este parerea noului medic?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria mona poti sa mananci inainte dar usor si sa nu mergi cu vezica chiar goala, deci nu faci pipi 30min inainte.. hai ca scapi si tu si asteptam impreuna rezultatele... libra cum a fost et? te a durut ceva? gata esti gravi cu gemeni... fara efort , stai cuminte ..![]() nico sigur o sa fac botezul in romanica ![]() galli multumim de capitol.. lumy hai plimba ti burtica p aici sa ne molipsim ![]() |
MONA poti sa mananci. Iti doresc mult mult mult noroc, sa ai puiuti lipiciosi!
Poate intrebi si pe acolo daca s-a mai pomenit un transfer in z3 si inca unul in z5.Mie mi-au dat acolo un diazepam si un supozitor cu nu stiu ce si m-am cam inmuiat. Am "rugat" asistentele sa pregateasca instrumente cat mai mici si n-am simtit mare lucru, doar o jena pe acolo.
_
made in Romania, '73
Libra spune:
Da NICO, cam asa ar fi, dar fara ceilalti 4 ai mei.![]()
Mai, ce mai stiti de disparute? Le trimiteti PM sau email?
_
made in Romania, '73
lyly_mar spune:
Libra felicitari! sa dea DD sa se prinda macar 2
si 3 dc iese![]()

Mona suntem in gasca maine
Sa dea DD sa fie bine!
Amy ,ce vesti ai?
fetele
Am pierdut faza cu Tarzan,Jane,ca de obicei
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
MONA poti sa mananci. Iti doresc mult mult mult noroc, sa ai puiuti lipiciosi! Poate intrebi si pe acolo daca s-a mai pomenit un transfer in z3 si inca unul in z5.Mie mi-au dat acolo un diazepam si un supozitor cu nu stiu ce si m-am cam inmuiat. Am "rugat" asistentele sa pregateasca instrumente cat mai mici si n-am simtit mare lucru, doar o jena pe acolo. _ made in Romania, '73 |

http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
Libra spune:
Mai copii, mai! Primim felicitari de parca am nascut deja 3! MULTUMIM, e placut, DAR... sa ne tinem firea macar pana la testul bHcg.
Si totusi, ar trebui sa fie bine: punctie de Sf. Andrei, fecundare de 1 Decembrie, nidare de Mos Nicolae, DPN 23 august - daca nu cumva vor fi niste lei-paralei
. O, ce vis frumos
BRUNI
, te rog frumos, ca tu esti de-a casei pe la FIV, intreaba daca a mai auzit cineva de dublu ET in z3 si z5!?
_
made in Romania, '73
amy2007 spune:
Buna seara dragele mele.
La Bucuresti aventuri: doctorita noua este de fapt o pustoaica, 30-32 de ani sau asa pare.Mi-a zis ca endometrioa este in stare incipienta, trompele sunt ok si ar fi trebuit sa raman, daca nu este alta cauza. In concluzie mi-a dat sa fac TSH si analizele acelea cu SIDA... si lui spermograma. Nu m-a controlat pentru ca nu am vrut eu. Mi-a zis ca pot incepe Dipherelinul mai tarziu, nu-i graba. Sa incerca o luna natural si la jumatatea lui ianuarie, pe 18 mergem iar.
Asta e una.
Apoi pentru ca ma durea rinichiul operat am fost la Spitalul Sf. Ioan unde m-am operat sa-mi faca doctorul o ecografie. Ce sa fie? Nisip si o pietricica, deci tratament injectabil 5 zile, 2 injectii dimineata, 2 seara. 
A treia: m-am captusit cu raceala asta ingrozitoare. O febra ingrozitoare, va dati seama daca iesisem din Bucurestieram pe pod la Brico si ii ziceam lui D: ce strazi cu 4 benzi au astia in Bucuresti. Am intrat in C... sa cumparam jucarii pt Mos Nicolae pt pitici si abia stateam in picioare, nu stiu ce am cumparat,ce am vb la tel cu o prietena. Am intrat la o farmacie, am luat pastilute efervescente, le-am pus intr-un pahar si le-am dat pe gat instant. Dupa ele mi-a scazut febra si acum am 38,2
. Dar nu mai delirez si m-a sunat Libruta noastra draga. Felicitari proaspetei mamici. Acum ii tinem pumnii Monicutai.
fetele si daca mai sunt apta mai scriu.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
brunadria spune:
libra nu am auzit de dublu et!!
mona maine tinem pumnii stransi, suntem dupa usa toate gramada![]()

lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Libra Mai copii, mai! Primim felicitari de parca am nascut deja 3! MULTUMIM, e placut, DAR... sa ne tinem firea macar pana la testul bHcg. Si totusi, ar trebui sa fie bine: punctie de Sf. Andrei, fecundare de 1 Decembrie, nidare de Mos Nicolae, DPN 23 august - daca nu cumva vor fi niste lei-paralei ![]() BRUNI ![]() , te rog frumos, ca tu esti de-a casei pe la FIV, intreaba daca a mai auzit cineva de dublu ET in z3 si z5!?_ made in Romania, '73 |
Fetita draga,eu daca nu prea mai sunt in treaba......eu deja vad tripletii

..va citesc si hranesc trupa