Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 14
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nebunicilor ,mai sunteti?astept inca o minune in viata mea!!! |
prezent
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
da sunt p aici ...ma tot documentez si tot
in cap sunt...
ce faci ? ti au venit boii acasa , ca ai mei sunt dusi....
galliciana spune:
maica, da suntem nebune rau,care mai de care!!![]()
![]()
![]()
libruto,ce faci? cum te simti? maine mai mergi?
astept inca o minune in viata mea!!!
brunadria spune:
libra ai mai vb cu dr? ce ati hotarat?
galli vin acasa la sfarsitul sapt viitoare ..
galliciana spune:
| citat din mesajul lui brunadria da sunt p aici ...ma tot documentez si tot in cap sunt...ce faci ? ti au venit boii acasa , ca ai mei sunt dusi.... |
fata draga, omu muncii nu-i acasa?
ia da tu nr sa-l sunez
Libra spune:
| citat din mesajul lui galliciana maica, da suntem nebune rau,care mai de care!! libruto,ce faci? cum te simti? maine mai mergi? astept inca o minune in viata mea!!! |
Merg la 7:30. Azi a sunat o asistenta agitata care ne-a reprosat ca nu am anuntat-o si pe ea ca facem maine alt ET. Deh, noi am vb cu proful si cu embriologul, de unde sa stim ca trebuia sa anuntam si asistentele? Nici macar nu stiu daca vom avea ce transfera sau ce congela. Am postat peste tot, nu a mai auzit nimeni pe aici de al doilea ET in acelasi FIV.
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
| citat din mesajul lui brunadria libra ai mai vb cu dr? ce ati hotarat? galli vin acasa la sfarsitul sapt viitoare .. ![]() |
cu ce vii??? ai innebunit sa te pui pe drummmmmmm?
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Merg la 7:30. Azi a sunat o asistenta agitata care ne-a reprosat ca nu am anuntat-o si pe ea ca facem maine alt ET. Deh, noi am vb cu proful si cu embriologul, de unde sa stim ca trebuia sa anuntam si asistentele? Nici macar nu stiu daca vom avea ce transfera sau ce congela. Am postat peste tot, nu a mai auzit nimeni pe aici de al doilea ET in acelasi FIV. _ made in Romania, '73 |
ei,lasa, daca ii cade boneta sau...altceva la asistenta, ramane de vazut.....
avem niste cadre medicale...
brunadria spune:
libra nu te a anuntat nimeni cum sta treaba? a rezistat eroul? nu te a chemat dr?
galli omu' a venit aseara si s a dus azi , vine maine...![]()
si tot asa... asta e..

,mai sunteti?