Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 13
Libra spune:
Ada nu ai voie sa fii suparata... unde ai uitat majoretele si zambetul si declaratiile de iubire? HEEEEI! Daca asta inseamna Vitex mai bine nu mai iei. :(
Luminita si Ellyshor... penetr...leganare usoara va doresc, cu rezultate pozitive pana la sfarsitul anului!
Urarea este valabila pentru toate care sunt apte, desigur!
_
made in Romania, '73
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Si eu voiam sa te intreb daca te doare burta si e umflata. Ma cam dor ovarele, mai ales acum cand am iesit la masa. Poate asa trebuie sa fie, poate e serul ala sau de la progesteron... Hai, iesi afara din butoi sa nu racesti puii ![]() ![]() _ made in Romania, '73 |
Brunadria, Libra...fetele eu nu stiu de fiv mare lucru, dar stiu ca dupa IA toate fetele se vaietau de dureri de burta, cam vreo saptamana, pare normal, dupa asa stimulari puternice si interventia in sine...acu'unele fete au ramas gravide altele nu (din pacate) dar nu e o regula, cam toate acuzau dureri de burta, cateva zile de la inseminare (oare la FIV apare sprastimularea?)
cu durerile, ma gandesc ca-i la fel si pentru fiv , ba poate un pic mai mult. eu cred ca-s stari normale dupa astfel de interventii. O sa fie bine!

brunadria spune:
iau spasfon dar tot ma deranjeaza...adevarul e ca la mine nu au incetat durerile astea din timpul stimularii...
ada29 spune:
Luminita,eu i-as zice de 7mm endo,ziua 11,foliculul de 23 daca maine se sparge endo o sa fie de 8mm deci ok,in seara asta fiindca nu mai am timp de altceva as baga un pahar vin rosu,l-as incalzi mai tare sa iasa alcoolul,nu stiu daca numai iriga uterul sau si creste endometrul.Daca nu se sparge maine foliculul e ok endometrul.Mai citeam de ceva pastile albe,dar tre' sa recitesc
Doamne Ajuta!
Libra

gravidele sa se ia si lo mine

Pup trupa ca s-a gatat publi![]()
Ellyshor spune:
Luminita
...pentru endometru eu stiu ca Oestrogel-ul e bun. Te dai cu el pe burtica seara. Eu l-am incercat la ultima stimulare dar nu pot sa spun ca am avut rezultate spectaculoase. Dar...depinde de fiecare organism. Am auzit fete care au fost foarte multumite de el.
Scumpelorrr....va pupicesc de noapte buna. Incepe programul artistic![]()
![]()
![]()
![]()
Yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Adutza....inseamna ca eu sunt duda rau. N-am stiut ca Alina a iesit. Stiu ca a fost editie speciala de 1 dec. dar am zis ca au invitati speciali nu sunt aceiasi concurenti.
![]()
Poooop youuuuu
Noapte buna!
Babyboom
...vino la mami...acum
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Luminita,eu i-as zice de 7mm endo,ziua 11,foliculul de 23 daca maine se sparge endo o sa fie de 8mm deci ok,in seara asta fiindca nu mai am timp de altceva as baga un pahar vin rosu,l-as incalzi mai tare sa iasa alcoolul,nu stiu daca numai iriga uterul sau si creste endometrul.Daca nu se sparge maine foliculul e ok endometrul.Mai citeam de ceva pastile albe,dar tre' sa recitesc Doamne Ajuta!Libra ![]() ![]() gravidele sa se ia si lo mine![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pup trupa ca s-a gatat publi Ada Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere si intelepciunea de a face diferenta dintre ele. |
ada,
mersi! cred ca zici de cycloprogynova, pastile albe, dar mie mi s-a pus pata sa le evit, voi vedea, daca nu am incotro, revin la ele..:-(Noapte buna!
brunadria spune:
gata m am mai linistit , vad ca e destul de normal sa doara ovarele ...
azi am dormit vreo 3 ore , am adormit uitandu ma la tele...
sper sa mi revin si sa revin fata optimista...gata sunt iar in grafic... iertati ma pt aceasta cadere ...
fetele
Libra spune:
Hai sa recapitulam:
Stimularea in FIV este mult mai puternica decat la IA (am incercat ambele).
Dupa punctie mi-au dat asa:
- medrol - antiinflamator
- tromboass (aspirina) - pt circulatie si antiinflamator
- acid folic - pt. bb
- Arefam (progesteron) - intravaginal de 3 ori pe zi
- cyclo-progynova - intravaginal de 2 ori pe zi, NUMAI CELE ALBE, PENTRU ENDOMETRU
- No-spa - pentru durere
- carpicon - supozitoare pentru durere
Ce ziceti, e oarecum normala sau nu durerea?
P.S. De vin rosu n-a pomenit nimeni.![]()
_
made in Romania, '73
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria gata m am mai linistit , vad ca e destul de normal sa doara ovarele ... azi am dormit vreo 3 ore , am adormit uitandu ma la tele... sper sa mi revin si sa revin fata optimista...gata sunt iar in grafic... iertati ma pt aceasta cadere ... fetele |
Ai primit PM de la mine?
Starile contradictorii sunt specifice sarcinii
_
made in Romania, '73
ada29 spune:
Tinand cont de ce productie ati avut amandoua eu zic ca e normala durerea de burtica.Nu stiu daca se poate vorbi de o usoara hiperstimulare la voi dar stiu ca de cele mai multe ori s-a finalizat cu bebe aceasta hiperstimulare.Fetelor trebuie sa credeti in voi si sansa voastra,in puiutii vostri luptatori.
Libra,nu stiu ce ai ales pt.maine dar sa stii si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine,de voi de toate.
Luminita,da, de cycloprogynova era vorba.
Maine o sa va vorbesc despre"expresia verticala a unei dorinte orizontale"![]()