Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Bag eu seama ca ne inmultim serios aici la subiectul nostru preferat: 2 de la Lumy, 2 de la Bruna, 3 de la Libra si 3 de la Mona + 1 cu state vechi de la Baby . Puseram de o echipa de fotbal.

La anu' punem si de rezerve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ada ma doare burta ca la cm si nu stiu daca i de bine
si asteptarea asta i asa de grea...am cazut si eu in butoi...
sper ca maine sa fie mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Bruna, fruntea sus. O sa vezi ca o sa fie bine. Nu intra in panica. Suntem aici toate cu tine.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona sa fie intr-un ceas bun! emotionanta povestea ta de la embriotransfer, am citit tot, pana si printre randuri!

Fetele azi e z11 si am facut un eco pe aci prin cartier.
Amintesc ca luna asta am facut o schema de stimulare z5-z9 cu clostylbegyt (sinonime clomid, clomiphene citrate etc), asa, cu de la mine putere!

Mai amintesc ca am anulat IA-urile la medlife (din oct si nov.) din cauza de foly imaturi (ovulam la 14 mm, raspuns prost la menopur si puregon).

Azi insa surpriza! Posed un ou de 23 mm pe OS si unul de 14mm pe OD!!! Mai mult decat speram!!! Mai era si lichid in sacul douglas, ecografista specula ca ar mai fi fost unul si s-a spart.
Fetele, nu gasesc nici o explicatie: de ce un stimulant ieftin si sintetic cum e closty da rezultate la mine, si nu tratamentele scumpe injectabile?..eu aveam o banuiala si am rugat-o pe doctorita de la medlife sa schimbe tratamentul , dar ea nu si nu.. mi-am zis las c-o stii ea mai bine ce face si asa am cheltuit o carca de bani pe injectii, la indicatia matzei aleaia de doctorita de la medlife ...:-(( ca a obtin un mare FAS. nici nu mai vreau sa ma gandesc prea mult. Faceam un FIV cu banii aia.

Fete am nevoie de IDEI!! URGENTA!!!Endo era cam mic (6,7 mm) lucru de asteptat la stimularile cu closty , ca e antiestrogenic.
eu iau 0,5 mg ovestin/zi +2 vit E pentru endometru. Mai aveti si alte sugestii?...adica din experienta voastra cu stimularile?..Trebuie sa cresc endo in urmatoarele zile si nu prea mai stiu cu ce..:-(

Informez stimatele si iubitele fete ca am activitati de tip Jane, liana, bananier...etc etc .. o zi da o zi ba. E si tarzan implicat.

In rest va trimit pupicii de rigoare si... tineti-va de liane, sanatoase si frumoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nicola subiectul cu soacre cam de la jumatea cap.nu se mai vorbea despre soacre asa cum nici noi nu vorbim de cardiopatii,s-a terminat urat subiectul,cu avertismente.

Atunci tb sa citesc pana la capat.
In privinta noastra, noi am fost smecherite si am lasat la liber discutiile. Noi vorbim despre orice, oricat si oricum! Nu cred ca are cineva tupeu sa ne zica ceva. Doar suntem SENIOARELE.
Ce sa fac sa iau si io avertisment?! Sa-mi mai coloreze si mie numele.

Citat:
Nico oare stii de ce la editare nu ma lasa sa pun zambareti si floricele nici sa colorez?

Am editat special. Merge sa pui orice. Uite iti dau io o floricica. Aaaaa, acum m-am prins. Smilies-urile le adauga la sfarsit, dupa semnatura. Dar e simplu, selectezi "floricica" de acolo, dai "cut" si apoi "paste" unde vrei tu.

Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

brunica, e de bine,mama!!
nu te speria, las ca trece!
ai no spa sa iei?

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Azi insa surpriza! Posed un ou de 23 mm pe OS si unul de 14mm pe OD!!! Mai mult decat speram!!! Mai era si lichid in sacul douglas, ecografista specula ca ar mai fi fost unul si s-a spart.
Fetele, nu gasesc nici o explicatie: de ce un stimulant ieftin si sintetic cum e closty da rezultate la mine, si nu tratamentele scumpe injectabile?..eu aveam o banuiala si am rugat-o pe doctorita de la medlife sa schimbe tratamentul , dar ea nu si nu.. mi-am zis las c-o stii ea mai bine ce face si asa am cheltuit o carca de bani pe injectii, la indicatia matzei aleaia de doctorita de la medlife ...:-(( ca a obtin un mare FAS. nici nu mai vreau sa ma gandesc prea mult. Faceam un FIV cu banii aia.

Fete am nevoie de IDEI!! URGENTA!!!Endo era cam mic (6,7 mm) lucru de asteptat la stimularile cu closty , ca e antiestrogenic.
eu iau 0,5 mg ovestin/zi +2 vit E pentru endometru. Mai aveti si alte sugestii?...adica din experienta voastra cu stimularile?..Trebuie sa cresc endo in urmatoarele zile si nu prea mai stiu cu ce..:-(

Informez stimatele si iubitele fete ca am activitati de tip Jane, liana, bananier...etc etc .. o zi da o zi ba. E si tarzan implicat.

In rest va trimit pupicii de rigoare si... tineti-va de liane, sanatoase si frumoase!

Luminita, nu te mai retinem, baga tare, pune pernuta sub poponet si tine picioarele in sus dupa aceea. Nu stii de unde sare iepurasu', pardon, bebelusu'.
Despre endometru' nu stiu ce sa-ti zic, poate intra fetele care s-au confruntat cu problema. Dar dr ce zice?

"Leganare placuta!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Bruni, stai linistita in pat. Si suna-l pe dr, neaparat. TE ROG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

lumi,brava, asa te vrem!
baga si tu la burtica vro 2 olandezi zburatori!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Si eu voiam sa te intreb daca te doare burta si e umflata. Ma cam dor ovarele, mai ales acum cand am iesit la masa. Poate asa trebuie sa fie, poate e serul ala sau de la progesteron... Hai, iesi afara din butoi sa nu racesti puii

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput