Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 11
guzelnico spune:
Gata, Mona, am executat completarea listutei.
Gata, Libra, am executat modificare la Signature.![]()
_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL
guzelnico spune:
Galli, ce introducere dichisita avem! 
_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL
Ellyshor spune:
Hello gagicile!
Mai puserati de niste bebici din cate vad!
Moni...Doamne ajuta! Doamne ajuta! Cred ca este un sentiment aparte...ff special...sa stii ca ai deja in burtica niste puisori

Sa dea Dumnezeu sa-si faca un culcus frumusel acolo la tine in burtica si sa nu mai plece decat dupa 9 luni![]()
Foarte frumos....imi da o stare de bine ideea in sine. ![]()
Babyboom
...vino la mami...acum
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Galli, ce introducere dichisita avem! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
iti place?
astept inca o minune in viata mea!!!
amy2007 spune:
Buna seara dragele mele.
Eu sunt bulversata, ametita total de la gripa asta. Nu mai am febra dar as zace si nu am pofta de mancare. Am sunat-o pe doctoria mea sa-i spun simptomele, ca nu cumva sa fie gripa porcina,si mi-a zis sa stau linistita ca nu ar fi.
In alta ordine de idei, felicitari Monicuta, sa dea Dumnezeu si la tine o sarcina usoara, cu 3 bebici sanatosi.
Bag eu seama ca ne inmultim serios aici la subiectul nostru preferat: 2 de la Lumy, 2 de la Bruna, 3 de la Libra si 3 de la Mona + 1 cu state vechi de la Baby
. Puseram de o echipa de fotbal.
Va iubesc pe toate si e tare rau cand nu pot intra sa vad ca sunteti ok, dar ma bucur nespus cand intru si vad ca sunteti bine.
toate surioarele dragi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Amy,
multa sanatate sa-ti dea DD,sa te faci bine,chiar ma gandeam azi la tine ca nu prea ai scris.Si eu eram stresata ca s-a racit sotul f urat,vreo doua saptamani a stat asa,lua tratament si f greu ia trecut,chiar acum cu gripa asta urata,el care nu raceste des si face numai forme usoare.Ai grija de tine si trateaza-te
Diseara ne intalnim in finala![]()
Ellyshor,
bine ca ai zis ca ti-ai comandat vitex-ul ca asa m-am dumirit si eu ca numai pt o luna ajunge o cutie
eu am zis 100pastile imi ajung 3 luni si nu m-ai tras de maneca
Nu ai o farmacie naturista sa-ti cumperi de acolo?e mai rapid asa
ma simt bine de la pastile,mi-a venit ciclu la 27 zile iar pana acum imi venea la 30-32,e ok asa,la sfarsitul lui ianuarie vreau sa repet si progesteronul.Tu cu cine votezi,cu Jean?
e tare simpatic
Mi-am luat si rezultatul la PAP,mi-a iesit tip2 inflamator dar fara alte balarii,asa-mi trebuie daca l-am facut inainte de ciclu
eu care pe toata lumea sfatuiesc sa-l faca dupa ciclu![]()
Nico
la subiectul cu soacre cam de la jumatea cap.nu se mai vorbea despre soacre
asa cum nici noi nu vorbim de cardiopatii
,s-a terminat urat subiectul,cu avertismente.
Editez sa va intreb ca oare gravidutele noastre presteaza activitati canapeloase?vorba Castelanei(simpatica foc)
Bebita,ai inceput stimularea pt.IA? hai spune-ne despre tine,ce mai faci?!te pup.Nico oare stii de ce la editare nu ma lasa sa pun zambareti si floricele nici sa colorez?
brunadria spune:
monaliso bravo fata!!!!
sa ti ajute dd sa vi cu beta mare..
libra cum te simti?
ada, amy , galli,nico, elly,lumy si restul inimoaselor

eu nu stiu ce bai am nu prea sunt in forma, vb lui galli , nu mi s boii acasa...
Ellyshor spune:
Adutza, scumpica....

Cum mai mama sa-ti ajunga 100 de pastile 3 luni, daca iei 3/zi? ![]()
Iubitzica, sa stii ca si eu as vrea sa le iau de aici, mai de aproape....dar nu am gasit la niciun magazin naturist Vitex
Prin urmare, sunt obligata sa-mi comand lunar...ufff!
Mie imi place de veveritza Alina
....sper ea sa castige. ![]()
Baietii nu-mi plac....desi Jean e haios asa![]()
Asta seara am program de leganat, adik de hatza-hatza, adik de dat in balansoare...sau in bananier...sau cu liana....sau....baiiii....intelegeti voi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Babyboom
...vino la mami...acum
ada29 spune:
Ellyshor

cum sa castige Alina ca ea a plecat de 1 decembrie acasa
a luat 15000eu.Au ramas baietii
In seara asta o sa avem surprize,sunt toti concurentii in spectacol.Daca vrei iti trimit eu de aici vitex-ul.
Spor la leganat![]()
Bru,n-ai fost prea activa azi,imi pare rau ca nu esti in forma
,poate si de la emotii te simti asa.
O seara minunata tuturor,
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellyshor Asta seara am program de leganat, adik de hatza-hatza, adik de dat in balansoare...sau in bananier...sau cu liana....sau....baiiii....intelegeti voi |
Io m-am prins de ieri, de-aia ti-am si pus cartonasu' pe usa (in listuta) Do Not Disturb