Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(49)
Raspunsuri - Pagina 15
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria da sunt p aici ...ma tot documentez si tot in cap sunt...ce faci ? ti au venit boii acasa , ca ai mei sunt dusi.... |
Dar ce documentezi? Cum se face masaj simultan la gemeni? Sau alimentatia de la 3 la 6 luni? Sau unde sunt carucioare duble? Trebuie sa gandesti ca esti tanara si ai toate conditiile sa reusesti.
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
libruto, spune-i la d-na respectiva, ca ii facem rost de un tarzan, sa ii prinda bonetaaaaa...![]()
![]()
![]()
intreab-o cat ii tine bateria la mobil?![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
libruto, crede-ma, acolo gasesti ORICE!!! nu are rost sa iti bati capul cu nimic!![]()
galliciana spune:
| citat din mesajul lui Libra Nu stiu nimic. O sa vad maine. Daca ne trezim la 6:30 _ made in Romania, '73 |
pai,ziii ca te trezesc io!
brunadria spune:
de ex , citeam despre progesteron..
galli cu masina vin... ii bai?
dupa ce stiu verdictul!!
libra ce cantitate de progesteron iei?
eu maresc doza nu deranjeaza asa ca mai bine sa fie decat sa lipeseasca!! a aa parca 600mg iei de 3 ori pe zi.. eu aveam doar 200mg si de ieri am pus 400 , de maine maresc...la 600..
galliciana spune:
eu cred ca pana la 3 luni nu ar trebui sa risti
mai ales daca vii non stop.... e lung drumul...
brunadria spune:
bai ce incet se misca netul la mine ca voi scrieti istorii pana ma dezmeticesc eu.. laptopul merge mai greu dar n am chef sa stau la calculator...
libra orice decideti o sa fie bine.. iti doresc din suflet beta mare si copilasi sanatosi... la toate va doresc acelasi lucru...
Libra spune:
| citat din mesajul lui brunadria de ex , citeam despre progesteron.. galli cu masina vin... ii bai? dupa ce stiu verdictul!! libra ce cantitate de progesteron iei? eu maresc doza nu deranjeaza asa ca mai bine sa fie decat sa lipeseasca!! a aa parca 600mg iei de 3 ori pe zi.. eu aveam doar 200mg si de ieri am pus 400 , de maine maresc...la 600.. |
Cu ce masina vii si cine conduce?
Am vazut ca te-a sfatuit Catalina sa iei 800 progesteron. NU AI MEDIC?
_
made in Romania, '73
brunadria spune:
| citat din mesajul lui galliciana eu cred ca pana la 3 luni nu ar trebui sa risti mai ales daca vii non stop.... e lung drumul... astept inca o minune in viata mea!!! |
galli o sa l intreb pe dr dupa test daca e voie! oare nici cu avionul nu i voie? si cu avionul dar ar trebui sa merg la paris apoi la cluj si cu masina la bm...
nu stiu sa vad testul si decid apoi..

in cap sunt...