Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 16
mvb spune:
mai trebuie sa mai vad capatzana lui Vanghelie prin spate![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Pe mine ma doare cel mai tare ca noi moldovenii suntem considerati o adunatura de saraci si flamanzi
...dar o sa ne vina si noua vremea![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
si nu are gesturi si discurs de prezident...din pacate, pt noi.......cum sa ii spuna in public sotiei "dragostea mea"?...drogostea mea e acasa, in public se aplica alte reguli de conduita....cred ca i s-ar potrivi si lui un volum din codul manierelor diplomatice![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Geoana vb cam mult... |

Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mvb si nu are gesturi si discurs de prezident...din pacate, pt noi.......cum sa ii spuna in public sotiei "dragostea mea"?...drogostea mea e acasa, in public se aplica alte reguli de conduita....cred ca i s-ar potrivi si lui un volum din codul bunelor maniere
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Sunt socata...sper sa nu ramina astea rez finale
mvb spune:
Pai nu ai vazut ce a zis Base?...ca se bazeaza pe voturile celor din diaspora
...se bazeaza pe voturile voastre![]()
pe mine ma lasa rece rezultatele.....eu vreau prima de craciun si al 13 salar![]()
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna11
Sunt socata...sper sa nu ramina astea rez finale ![]() |

Arianna11 spune:
| Citat: | ||||||
| citat din mesajul lui mvb Pai nu ai vazut ce a zis Base?...ca se bazeaza pe voturile celor din diaspora pe mine ma lasa rece rezultatele.....eu vreau prima de craciun si al 13 salar
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Noi aici am votat de la 8 fara ceva..eram primii la vot....dar ce folos....
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Pai nu ai vazut ce a zis Base?...ca se bazeaza pe voturile celor din diaspora pe mine ma lasa rece rezultatele.....eu vreau prima de craciun si al 13 salar MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Exact asa s-a intamplat si acum 5 ani. Rezultate asemanatoare si rasturnare de situatie
Base nu iti dadea prima ca nu avea bani si Geoana nu avea cum ca nu era stabil inca in functie (ma refer la guvern).
Ideea e ca oricum erau slabe sanse sa primesti ceva

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Ce sa mai,vai de capul nostru...cind mai aveam si eu sperante ca o sa se mai indrepte lucrurile in tara,vine bomba...cine stie cind ne vom putea intoarce acasa la noi,in tarisoara noastra!
trutzi spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Ce sa mai,vai de capul nostru...cind mai aveam si eu sperante ca o sa se mai indrepte lucrurile in tara,vine bomba...cine stie cind ne vom putea intoarce acasa la noi,in tarisoara noastra! |
Nu vreau sa fiu rea dar, nu vad ce s-a indreptat in astia 5 ani cu Base.
Pe de alta parte imi aduc aminte cat s-a furat cu nea Nelu

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica