Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 15
mvb spune:
Trutzi cunosc eu un dr homeopat in Bucuresti...d-na Campian Gabriela...te pot ajuta cu telefon si mail
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
polo spune:
Ma asteptam sa fie mai strans procentajul. Oricum trebuie sa asteptam cifrele oficiale, dar cred ca tot pe aici vor bate.![]()
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Base cred ca castiga, e prea fericit.
Geoana e suparat, cu zambet fortat.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
La mine in bloc duduie televizoarele...parca e meci![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Trutzi cunosc eu un dr homeopat in Bucuresti...d-na Campian Gabriela...te pot ajuta cu telefon si mail MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
E buna? Te rog sa imi trimiti pm

polo spune:

mama ta are maaaaare dreptate, oricare iese tot circ va fi.
| citat din mesajul lui mvb Eu in seara asta am fost la mama si din una in alta, ma intreaba mama...cu cine ai votat?...zic, mama am vota pt circ MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |

http://community.webshots.com/user/diove
mvb spune:
Trutzi iti trimit maine nr tel si mail....si detalii
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Trutzi iti trimit maine nr tel si mail....si detalii ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Multumesc