Locul fetelor Nou-Venite (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Draga cum te simti mamico? Cum e sa stai in varfu` patului? ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Nu e chiar asa de bine, ma plictisesc de moarte, saracu sot isi da silinta, casa arata ingrozitor, sotul meu e foarte dezordonat(mai putin cand vine vorba de servici), a facut ieri de mancare piure de cartofi cu piept de pui, nu vreti sa stiti cum arata bucataria

Azi m-am ridicat din pat si m-am dus in bucataruie sa fac o supa de pui si niste pui la tigaie, daca ma las la mana lui mor de foame.
M-am saturat de fructe si legume

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
trutzi spune:
Arianna Doamne ajuta sa iti reuseasca procedura maine 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Gata ma bag si eu in pat, pt ca incepe distractia Noapte buna si vise cu ingeri! ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Somn usor!

Multumesc pentru sfaturi. Eu sunt moarta dupa taratamente naturiste

anamira spune:
Ce fac fetele cucuiete? Vad ca de mos Nicolae avem ceva activitate si chiar viitoare burtici
Felicitari Dragaica pt. samburei si da Doamne sa se prinda amandoi
Asa numa bine scapi de grija urmatoarei sarcini.
Arianna presimt ca si la tine o sa se lase cu bebica asa ca da-i bataie fat-o cu tupeu si mult mult optimism
O seara superba sa aveti
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
trutzi spune:
Draga mai bine comandati ceva decat sa stai tu sa faci de mancare. Primele zile sunt cele mai importante 
anamira spune:
Am gresit cu "fat-o"
Scuze! Scriu pe intuneric cu laptopul in poala![]()
Apropo de naturisete. Voi ati incercat branca ursului?
"Spune īntotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti"
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui trutzi Draga mai bine comandati ceva decat sa stai tu sa faci de mancare. Primele zile sunt cele mai importante ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Mai cei de la centru mi-au spus sa duc o viata normala......doar sa nu exagerez cu efortul fizic......doar nu sunt bolnava si nici probleme nu ginecologice nu am, gen un singurnovar sau o singura trompa, etc.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui mvb Ariana sa te ajute Maicuta Domnului sa reuseasca procedura! sa nu fii fricoasa, pt ca BB are nevoie de o mamica curajoasa Sunt alaturi de tine cu ganduri bune ![]() ![]() ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! .............................................. |
Ms din suflet
polo spune:
Draga,
viitoarea mamica. Ai grija de tine si roaga pe cineva sa te ajute cu treburile gospodaresi sau si mai bine comanda tot ce ai nevoie.

http://community.webshots.com/user/diove