Locul fetelor Nou-Venite (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

mie mi-a mai trecut un pic raceala, dar tot tusesc urat, macar n-am mai facut febra, dar n-am stat deloc acasa in week-end , sambata dimineata am fost la munca, apoi la un botez nu m-am putut juca cu bebita ca eram racita, dar a fost o cumintica, n-a plans aproape deloc, e o frumoasa. astazi am fost dimieata la hramul bisericii din satul bunicilor sotului, acolo e inmormantat socrul meu, maine se fac 8 ani decand a murit si dupa amiaza am fost la parintii mei pt ca ieri taticul meu a implinit 68 de ani , deci am dat-o din una in alta si n-am stat deloc

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

acum am reusit sa citesc tot din urma, ma duc sa fac o baie cu multa spuma si ma bag in patut ca ma asteapta o noua sapt cu 6 zile lucratoare , dar pe 18 dec intru in concediu pana pe 2 ian
va tuc pe toate, noapte buna

p.s. am uitat sa va spun ca mosul mi-a adus un pulovaras f frumos si calduros

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Babiela imi pare rau ca ai ramas cu tuse...sa stii ca tusea e simptomul care trece cel mai greu de la o viroza sau raceala...poate sa dispara si dupa 2, 3 saptamani......poti sa iti faci un ceai din coji de ceapa......cojile alea uscate, adica ultima foaie de ceapa de la exterior...strange de la mai multe cepe cojile, spala-le usor cu apoa rece sa indepartezi praful si faci din ele o infuzie......eu asa mai faceam si era bun pt tuse....stiu ca nu vrei sa iei tratament, ci numai naturiste si m-am gandit ca ar fi bine sa bei o cana, doua pe zi....incearca sa consumi multa lamaie si miere de albine...daca iti plac kiwi, da-i la greu cu ele...au de cateva ori mai multa vitamina C decat lamaile....daca nu mai ai febra si secretii nazale e bine
Sanatate multa si te asteptam cu II liniutzele

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Babi ai grija la apa din cada sa nu fie f fierbinte , sa nu te supraincalzesti....nu e buna baia fierbinte la gravide

Apropo, nu stiu daca stiti fetelor, dar baile fierbinti nu sunt indicate in sarcina....pot provoca avorturi spontane...si nici baile firbinti la picioare, baile care le facem cand suntem racite, apa aia fierbinte cu multa sare

pe vremea lui Ceasca, cica femeile care nu voiau sa pastreze copii, pt ca nu se puteau face avorturi, acestea fiind interzise, femeile gravide in cateva saptamanai sa bagau in cada cu apa fierbinte rau si statateau acolo pana se provoca nenorocirea...mi-a povestit si mie cineva despre lucru asta si am bagat la cap, pt ca si eu sunt o mare amatoare de bai facute cu apa clocot daca se poate....deci, aviz, nu faceti bai firbinti, apa sa fie mai mult calduta

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Babi ai grija la apa din cada sa nu fie f fierbinte , sa nu te supraincalzesti....nu e buna baia fierbinte la gravide

Apropo, nu stiu daca stiti fetelor, dar baile fierbinti nu sunt indicate in sarcina....pot provoca avorturi spontane...si nici baile firbinti la picioare, baile care le facem cand suntem racite, apa aia fierbinte cu multa sare

pe vremea lui Ceasca, cica femeile care nu voiau sa pastreze copii, pt ca nu se puteau face avorturi, acestea fiind interzise, femeile gravide in cateva saptamanai sa bagau in cada cu apa fierbinte rau si statateau acolo pana se provoca nenorocirea...mi-a povestit si mie cineva despre lucru asta si am bagat la cap, pt ca si eu sunt o mare amatoare de bai facute cu apa clocot daca se poate....deci, aviz, nu faceti bai firbinti, apa sa fie mai mult calduta

Exact asta mi-a zis asistenta dupa transfer sa ma feresc de baile fierbinti sa fac numai dusuri.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Draga cum te simti mamico? Cum e sa stai in varfu` patului?

Mergi la inceput

Pentru tuse e grozav de facut inhalatie cu ceai de musetel+menta...trece garantat dupa 3 sedinte.....numai ca nu iti recamand babiela, pt ca la fel te supraincalzesti...spun pt celelalte fete printre care si Trutzi......se face un fel de sauna-inhalatie...pui in mijlocul camerei o patura pe care se aseaza un ligheam mare in care se rastoarna o oala mare cu ceai de musetel+menta clocot....eu una ma dezbrac la chiloti si cu o alta patura ma acopar si stau deasupra ligheanului cu aburi si trag pe nas si scot pe gura abur...si invers... stau acolo pana nu mai sunt aburii fierbinti...daca e prea cald sub patura, fac sa intre un pic de aer rece, nici sa ma oparesc...vreau sa va spun ca se face o sauna super...e bun pt piele, ten si gatlej......dupa sauna, bag un ceai fierbinte si somn pana dimineatza
E sanatate curata!

Mergi la inceput

Inca ceva si gata cu lectia de babisme din popor...cand va doare gatul, pt ca asa incepe orice raceala cu o durere de gat....deci cand apare prima data durerea de gat, se face gargara cu apa caldutza in care se dizolva sare cam 2linguri.....se face gargara de cateva ori bune si imediat o sa observati ca incep sa se desprinda de pe gatlej toate vascozitatile.....eu fac cam 2 reprize de gargara in dimineatza respectiva.....gargara se face cu efect 99% in prima dimineatza cand se instaleaza durerea....pe urma e tardiv

Mergi la inceput

Ariana sa te ajute Maicuta Domnului sa reuseasca procedura!
sa nu fii fricoasa, pt ca BB are nevoie de o mamica curajoasa
Sunt alaturi de tine cu ganduri bune

Mergi la inceput

Gata ma bag si eu in pat, pt ca incepe distractia....se apropie exit poll-ul
Noapte buna si vise cu ingeri!

Mergi la inceput