Modernism vs traditie
Raspunsuri - Pagina 3
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisellino a deviat total subiectul de la modernism vs traditie la olitza lui yannis ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576 |
Chiar ca
Dar putem reveni: probabil ca trebuie sa alegem si din modernism, si din traditie, ce simtim ca e bine pt copilul din dotare. Mai tragi cu ochiul la alte mamici, mai esti atenta la ce zice pediatrul.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
triple_axa spune:
citat din mesajul lui pisellino a deviat total subiectul de la modernism vs traditie la olitza lui yannis ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576 |
asta cam asa este ... hai sa revenim ...
pisellino spune:
inca 2 puncte pt modernism: scaunul de masina si cauciucurile de blocat priza de la chicco, cand eram eu mica pe vremea mea blocam eu prizele cu creioane efectu' se vede si-acu
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
Mediajust spune:
citat din mesajul lui triple_axa are la 10 luni o mobilitate de invidiat, orizont vizual de 360grade, activ , vioi.... |
La olita de la 8 luni am mai vazut (chiar daca n-as fi vrut), dar sa vada la spate, chiar ca e o mare realizare!
triple_axa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mediajust
La olita de la 8 luni am mai vazut (chiar daca n-as fi vrut), dar sa vada la spate, chiar ca e o mare realizare! "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
Hai nu fi rau ...exprimarea mea a fost gresita ,cu gradele alea ...eram la munca ...cred ca am luat expresia din raportul la care lucram ...sau cine stie , eram :)) ...
PS . de ce nu ai fi vrut sa vezi bebe la olita de la 8 luni?
blackgirl0 spune:
Triple_axa, pentru ca un copil de 8 luni NU CONSTIENTIZEAZA nevoia fiziologica de-a mictiona/defeca, oricat ai vrea tu ca parinte sa crezi ca al tau copil este mai special si poate!
Uite pe www. nou-nascuti. ro/ puericultura.html?id=522 (scoate spatiile)
Poate va mai ganditi cu pusul la olita asa devreme!
Si imi cer scuze de off-topic, insa ai intrebat, musai sa raspund!
p.s. am editat raspunsul, caci nu am dat link-ul corect!
Mediajust spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui triple_axa
Hai nu fi rau ...exprimarea mea a fost gresita ,cu gradele alea ...eram la munca ...cred ca am luat expresia din raportul la care lucram ...sau cine stie , eram :)) ... PS . de ce nu ai fi vrut sa vezi bebe la olita de la 8 luni? |
In cel mai bun caz as putea fi rea, deci n-ai dat peste un tata cu alte opinii, ci peste o mama care il detesta pe Pavlov cu lumina lui cu tot.
N-a vrut sa fie o rautate, poate doar o aluzie la modul exaltat in care ne bucuram pentru gesturi pe care este posibil sa le regretam mai tarziu (si nu ma refer aici la capul cu 6 grade de libertate, care evident a fost o scapare in contextul celorlalte mari succese).
Lorikay spune:
Eu am luat din amandoua cate ceva. Folosesc scaunul de masina chiar daca: "pe vremea noastra nu erau si nu s-a intamplat nimic" dar i-am si pus Ericai ciorapei udati cu otet ca sa ii scada febra.
Cred ca trebuie sa selectezi informatia, indiferent de unde vine.
delphin spune:
Modernism vs traditie...pt. mine modernism = ustensile de usurat cotidianul.
Blender vs furculita...sau altele de genul.
Ilse lasa ce scrie in carti si confrunta realitatea. Sunt muuuulti copii trecuti de 7 luni care nu accepta bucatile.
am doi copii, cel mare nici la 6 ani nu "poate" inghiti bucatile de fructe din iaurt. poate ca nici nu vrea, dar nu insist!
cel mic, aproape 2 ani, nu mananca bucati asa cum scrie in carti, deja ca inca nu ii dau exact ce mancam noi, gasesc ca inca nu e adaptata mancarea pt. varsta lui, chiar daca pe "vremuri" copii mancau ca si parintii la varsta asta.
Si eu i-am trecut destul de devreme pe lapte " de alimentara"
peste 6 luni.Si amandoi nu au vrut biberon de la varsta frageda, adica inainte de 1 an. Nu va povestesc cum mananca lapte cel mic, adica cum il fac sa manance, bea lapte.
Bref...si faza cu olita...am mai auzit ca se practica si de pe la 2 luni, cica merge.Nu e o ironie, in Anglia cica