Modernism vs traditie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

a deviat total subiectul de la modernism vs traditie la olitza lui yannis

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Chiar ca

Dar putem reveni: probabil ca trebuie sa alegem si din modernism, si din traditie, ce simtim ca e bine pt copilul din dotare. Mai tragi cu ochiul la alte mamici, mai esti atenta la ce zice pediatrul.....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triple_axa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

a deviat total subiectul de la modernism vs traditie la olitza lui yannis

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

asta cam asa este ... hai sa revenim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

inca 2 puncte pt modernism: scaunul de masina si cauciucurile de blocat priza de la chicco, cand eram eu mica pe vremea mea blocam eu prizele cu creioane efectu' se vede si-acu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui triple_axa
are la 10 luni o mobilitate de invidiat, orizont vizual de 360grade, activ , vioi....

La olita de la 8 luni am mai vazut (chiar daca n-as fi vrut), dar sa vada la spate, chiar ca e o mare realizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Mediajust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns triple_axa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Citat:
are la 10 luni o mobilitate de invidiat, orizont vizual de 360grade, activ , vioi....

La olita de la 8 luni am mai vazut (chiar daca n-as fi vrut), dar sa vada la spate, chiar ca e o mare realizare!

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Hai nu fi rau ...exprimarea mea a fost gresita ,cu gradele alea ...eram la munca ...cred ca am luat expresia din raportul la care lucram ...sau cine stie , eram :)) ...

PS . de ce nu ai fi vrut sa vezi bebe la olita de la 8 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Triple_axa, pentru ca un copil de 8 luni NU CONSTIENTIZEAZA nevoia fiziologica de-a mictiona/defeca, oricat ai vrea tu ca parinte sa crezi ca al tau copil este mai special si poate!

Uite pe www. nou-nascuti. ro/ puericultura.html?id=522 (scoate spatiile)

Poate va mai ganditi cu pusul la olita asa devreme!

Si imi cer scuze de off-topic, insa ai intrebat, musai sa raspund!

p.s. am editat raspunsul, caci nu am dat link-ul corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Citat:

Hai nu fi rau ...exprimarea mea a fost gresita ,cu gradele alea ...eram la munca ...cred ca am luat expresia din raportul la care lucram ...sau cine stie , eram :)) ...

PS . de ce nu ai fi vrut sa vezi bebe la olita de la 8 luni?

In cel mai bun caz as putea fi rea, deci n-ai dat peste un tata cu alte opinii, ci peste o mama care il detesta pe Pavlov cu lumina lui cu tot.

N-a vrut sa fie o rautate, poate doar o aluzie la modul exaltat in care ne bucuram pentru gesturi pe care este posibil sa le regretam mai tarziu (si nu ma refer aici la capul cu 6 grade de libertate, care evident a fost o scapare in contextul celorlalte mari succese).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu am luat din amandoua cate ceva. Folosesc scaunul de masina chiar daca: "pe vremea noastra nu erau si nu s-a intamplat nimic" dar i-am si pus Ericai ciorapei udati cu otet ca sa ii scada febra.
Cred ca trebuie sa selectezi informatia, indiferent de unde vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Modernism vs traditie...pt. mine modernism = ustensile de usurat cotidianul.
Blender vs furculita...sau altele de genul.

Ilse lasa ce scrie in carti si confrunta realitatea. Sunt muuuulti copii trecuti de 7 luni care nu accepta bucatile.
am doi copii, cel mare nici la 6 ani nu "poate" inghiti bucatile de fructe din iaurt. poate ca nici nu vrea, dar nu insist!
cel mic, aproape 2 ani, nu mananca bucati asa cum scrie in carti, deja ca inca nu ii dau exact ce mancam noi, gasesc ca inca nu e adaptata mancarea pt. varsta lui, chiar daca pe "vremuri" copii mancau ca si parintii la varsta asta.

Si eu i-am trecut destul de devreme pe lapte " de alimentara"
peste 6 luni.Si amandoi nu au vrut biberon de la varsta frageda, adica inainte de 1 an. Nu va povestesc cum mananca lapte cel mic, adica cum il fac sa manance, bea lapte.

Bref...si faza cu olita...am mai auzit ca se practica si de pe la 2 luni, cica merge.Nu e o ironie, in Anglia cica

Mergi la inceput