Agatamentul stradal

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Si asa cum ziceau fetele, pe alte meleaguri orice nimic trece drept sexual harassment ...banuiesc ca bat din taste degeaba.

Si ti se pare normal sa fie asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Si asa cum ziceau fetele, pe alte meleaguri orice nimic trece drept sexual harassment ...banuiesc ca bat din taste degeaba.

Si ti se pare normal sa fie asa?

A, pai cum sa fie normal?
Face prost la self-esteem . Najpa de bietele fetele alea. Of!

Io propun sa injghebam iute un Comitet Self-esteem for vaduvitele de complimente din cele Occidenturi si cele Orienturi si sa le invitam la vacante gratis in Romania :)))))). Sa vaza si ele ce-i aia sa te simti apreciata :)))).
O propun drept presedinta a Comitetului pe draga noastra accept :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Ne intelegem de nu mai putem la topicul asta. Un alt user sau chiar mai multi au spus ca sunt hartuite femeile disponibile sexual. Tocmai ca eu nu sunt deacord cu asta, eu sustin de cand am intrat la topic ca atrag atentia femeile frumoase si atat. Indiferent de varsta, de vulgaritate/inocenta, de cum sunt imbracate. Ori vad ca asta straneste multa suparare. Faptul ca am precizat intr-o postare ca acele femei frumose care vin la promenada in centru or fi si ele disponibile sexual pentru cineva a fost o ironie...dar probabul nu oricine poate sesiza o ironie nefiind urmata de un sau un .

Ma, io titlul l-am cetit ca lumea, da' dupa ce-am lecturat tot subectul asa, repejor-repejor, la replica asta am cetit "prohabul nu-l poate sesiza oricine"...
Noroc ca nu pricepeam de ce s-a schimbat sube'ctul si-am mai cetit o data [un-maimutoi-d'ala-de-rasufla-usurat]. Ma prostiti de cap de tot, femeie in toata firea, cu discutiile astea, zau asa!

Dom'le, pe vremuri cavalerii faceau reverente in fara domnisoarelor, acu' le claxoneaza, ce tot vreti si voi? Sa umble iar pe cal, asa ca sa aiba de unde descaleca?

Io zic ca natura stie ce face. Imperecherea tre' sa fie intre sub'ecti sanatosi si vigurosi ca altfel se duce specia asta pe apa sambetei, zau asa. Pai daca domnii astia nu pot si ei sa mai faca nik - o remarca, un claxon, ceva, ce mai ramane din aria aia de cautare?
asa ceva...

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
vikingo...pe la sufletul credintei nu ai treaba? e pacat..scrii asa frumos si la subect.
Da' acolo ce-i vreo cearta ceva, tre sa le fac rezumatul? Nu intru eu pe acolo ca-s pacatoasa, tre sa sfinteasca locul 5 preoti inainte si dupa.Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Vi s-a intamplat de multe ori sa mergeti pe strada imbracate mai frumos sau chiar normal si sa vedeti&auziti un gest , o remarca , un claxon , o invitatie samd.
De fiecare data eu ma intreb care este sensul? Ce crede un barbat care trece cu bicicleta pe langa o femeie atunci cand o claxoneaza "triiiiiiing triiiing!!" ? Crede ca se va intoarce emotionata , se va urca pe ruda lui su vor pedala spre extaz impreuna?
Care e rostul unui claxon cand vezi o femeie pe strada? S-a intamplat vreodata in istoria omenirii ca o femeie sa sara fericita in masina lui Nea Caisa pt. "una mica" si sa coboare frumos scuturandu-si diplomatul dupa aceea? Evident , excludem prostituatele.
Sunt si eu curioasa daca sunt singura pe care o mananca palmele si limba sa raspunda unui "macho" de-asta .
Imi amintesc o faza din Sex and the city cand Miranda era "complimentata" de un muncitor in fiecare zi cand mergea la servici. Si ea , obosita , satula si abstinenta s-a dus intr-o zi furioasa la ala si i-a spus "acum , aici , da-ti jos pantalonii si let's fuck" , de fata cu ceilalti muncitori. Omul evident a inceput sa se balbaie , sa o intrebe daca e nebuna si sa-i spuna ca el are o stie acasa , ca doar glumea.

La fel era la facultate cand am inceput-o: erau baietii "vanatori" care flirtau la greu si se credeau mari cuceritori , cred ca daca mergeam la unul care era in exercitiul functiunii , il lipeam de perete, puneam o mana pe coapsa si ii sopteam languros si umed ceva la ureche incepea sa se balbaie si fugea rusinat. Nu stiu ce e uneori in capul unora. De la topicul asta vreau cea povestiri amuzante si pe cineva de aici care se aseamana cu miranda.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Pot doar sa spun ca mie nu mi s-a mai intamplat sa fiu claxonata/fluierata/ (cateodata )si injurata de necunoscuti de cand am plecat din Ro.Nici in Europa nici in SUA nici in Africa nici in cea mai subdezvoltata tara din Asia.
Nu spun ca nu se intampla se mai intampla( dar nu cu fracventa si nerusinarea din RO) .Mie una oricum nu mi s-a intamplat.De imbracat ma imbrac la fel, arat la fel...Singurul lucru care mi se intampla aici, in Bangladesh este ca multa lume si barbati si femei se opresc si se holbeaza.Efectiv se opresc in fata ta si se uita fara sa zica un cuvant.Asta probabil pt ca nu au ocazia sa vada straini , mai ales ca asa cum am spus eu ma imbrac la fel cum m-as imbraca in orice tara din Europa, ceea ce lor li se pare iesit din comun.Dar nu se manifesta porcos /violent ca in RO, unde pe cuvant daca puteam sa merg pana la piata fara sa aud macar o fluieratura/claxon /propunere porcoasa.Si eu totusi am pretentia ca exista ceva diferente intre Ro si Bangladesh...

Erinn's mummyHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

adica larac...domnii din ro sint printre cei mai nesimtiti oameni care exista pe planeta...sau ce vrei tu sa spui?
cum se manifesta porcos aia din ro...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Mie chiar acum citeva zile mi s-a intimplat sa fiu pisita si citeva vorbe aruncate, dar nu de giapanezi, ci de doi straini, cred ca erau albanezi dupa limba pe care o vorbeau, oricum , ceva est europeni.

In Romania e jale, nesimitire care este rezultatul unei proaste educatii. E, ok, sa mai pisii sau zici o vorba la limita bunului simt, dar rrromansii nostri is din calea afara. Cind am fost ulitma oara in Romania, imi zice unul;"- Auzi ! Fa, Parasuto, ce ti-as da-o la cioc!" Asa ceva e din calea afara..
Guestus, ai venit cu botezul si pe topicul asta?

tu in japan unde stai?

ce magari aia din ro...auzi si tu ce nesimtiti.

Mergi la inceput

Citat:

adica larac...domnii din ro sint printre cei mai nesimtiti oameni care exista pe planeta...sau ce vrei tu sa spui?
cum se manifesta porcos aia din ro...

Da guestus, cand vine vorba de injuraturi/incercat sa agate pe strada/ comportament mizerabil fata de o femeie care doar trece pe langa ei CATEGORIC.
Pot sa imi iau oricate rosii.Caz in care o sa va exemplific cu expresii de care va veti crucii.
Eu una nu am mai intalnit nicaieri asa cuvite nici spuse la dusmani de moarte in mijlocul unui scandal, nu la necunoscuti pe strada.

Erinn's mummyHawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Pai ori te injura ori te agata ...nu inteleg cum vine asta.

Mergi la inceput

Citat:

Pai ori te injura ori te agata ...nu inteleg cum vine asta.

Pai vine asa...treci pa langa un individ /grup de indivizi care te injura fara macar sa te cunoasca.Cu cele mai vulgare cuvinte, culminand cu descrierea in detaliu a ceea ce ti-ar face tie si eventual si mamei tale.Mai mergi 100 de m si dai peste alt individ care pas pas papusa in sus pas pas fetita in jos incearca sa te agate....si tot asa.....

Mergi la inceput