Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 22
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
aaaa....deci exista in japan asa ceva. ok...merci. in ro de fapt sint incurajate pipaielile si atacurile asupra femeilor in autobuz...de mici ii invata asta....happy? si sa vrei si un skebe adevarat nu te ataca pe tine. un skebe cauta o japoneza sfioasa. |
pai ce,zicea cineva pe aici ca in strainatatzuri nu s-a pomenit asa ceva?exista,da`s raritati!se intimpla o data`n viata si cui i se intimpla ramane cu traume pt. mult timp.si nici nu-mi amintesc sa fi afirmat careva ca in ro. sunt incurajate sau ca-i invata din fasha sa atace femeile .e edavarat ca nu sunt incurajate,dar nici blamate nu`s.adica nu se vede nimic in acest sens.sfatul sa suporti,sa te feresti si sa te limitezi la discutii profesionale cu agresorul ti se pare o atitudine care descurajeaza asemenea fapte??????????
stiu ca tu esti aici de caterinca si ca doar afirmatia mea "da,se intimpla si aici" e tot ce ti-ai dori sa auzi,e tot ce ai avea nevoie ca sa demonstrezi ca "ne-ai prins",well..
eu pot doar sa te dezamagesc si sa-ti zic:1:NU se intimpla la nivelul la care se intimpla in ro.2:daca se intimpla ,esti cautat si prins si ti-ai dat foc la valiza.fiecare gara are post de politie si patrula,ai imediat posibilitatea sa anunti orice incident.Majoritatea sunt prinsi pe moment!
precepusi diferentele?
n-am auzit in viata mea un japonez fluerind!iar de claxon in trafic???claxonul nu se foloseste decit in cazuri extreme(pericol iminent),deci daca nu se foloseste pt. ceilalti participanti in trafic cum va puteti imagina ca se compara romania cu japonia?romanie unde se claxoneaza femeile pieton,ca`s la fusta mini si tocuri de 10
Si asa cum ziceau fetele, pe alte meleaguri orice nimic trece drept sexual harassment ...banuiesc ca bat din taste degeaba.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Si asa cum ziceau fetele, pe alte meleaguri orice nimic trece drept sexual harassment ...banuiesc ca bat din taste degeaba. |
ok hannen...mergi si le explica celor 2 milioane de fete ce lucreaza prin cluburi...roppongi si alte zone cum orice nimic este vazut ca sexual harassment.
vikinga spune:
Pai mai Xio trebuia sa faci un subiect despre viol sa vedem unde-i cel mai cel, la Tokio, NY ori Bucuresti, Guestus si colegii veneau cu cifrele exacte si gata. Ori o scala a posibilor agresiuni impotriva femeilor de la viol pina la agatamentul asta si ne dadeam cu parerea despre ce e de fapt agresiune ori ba, cum e trendu pe unde traim. Ca asa cine stie mai aflam ca de fapt un viol bine executat si cu ceva tandrete unei femei fara partener de citiva ani buni e de fapt o mare facere de bine, aducem si dovada sacra cu violatorii care si-au luat de nevasta victimele, scapind de lege, poate punem si niste poze cu familii fericite din astea. Orice e posibil si nu suntem toti oamenii la fel. Mai putem zice ca lasa dom'le ce tot atita viol, ia uite mai bine sa fie violate femeile, e semn de sanatate mintala, ca uite altii intretin sex cu animale si morti ca asa am vazut in filmele americane care doar nu sunt inspirate de la romani, ori mai stiu eu ce nebunii cu sex ca-s destule. Oamenii sunt diversi si scuzele pt o agresiune la fel. Tu insa ai deschis un subiect despre astia de fluiera, claxoneaza si agata femeile pe strada.Si noi ti-am zis ca-n alte tari nu se face asta. In fine ca o fi mentalitate, ca-s legi care i-au disciplinat in timp, nu conteaza. Tu pe urma zici ca daca exista asa multe violuri inseamna ca neaparat sunt si fluierate femeile si ca sigur nu stim ce vorbim. Violuri sunt dar femeile tot neclaxonate ramin, asta e.Guestus zice ca mai bine pipaite decit prin beciuri in Alabama.Asa ca de fapt voi ati adus in discutie violul si incestul, eu si inca vreo trei de afara ratacite pe subiect ziceam ca nu se fluiera si claxoneaza pe aici ca sa auzim pe urma ca de fapt e semn naspa asta, ori suntem asexuate, ori barbatii nu au cohoane si testosteron in ele ori nu ne mai incadram in grupul norocos al atractivelor.Accept zice ca e normal ca femeile frumoase sa stirneasca interes si cum la noi is multe de aici rezultatul. Si in vest is urite de aia nu-s fluierate. Romancele frumoase si fluierate ajunse prin vest subit probabil se uritesc ori strainezii astia nu au bun simt sa aprecieze cum se vine o femeie frumoasa. Deci sa-i transmit prietenei ca de fapt a fost un compliment adus frumusetii ei, dar daca ea nu considerea asa tot degeaba. Nu conteaza. Are ea probleme de receptie doar.Facui rezumatul ca e clar ca-s numai citiva care citesc cap coada. Dar las de la mine, inca vreo 10-14 zile mai am eu timp liber si pe urma fac turnul babel din toate subiectele:))Statistici peste statistici, filme peste filme, ca sa ce? Fluierate, claxonate si pipaite femeile pe aici tot nu-s. Ori cazuri rarisime si e posibil sa nu fie din partea bastinasilor. Acum nah, o fi noroc ori ba pt femeile de pe aici, fiecare cum crede.Ca vrei sa zici ca barbatii e porci si colo si colo, esti libera sa crezi ce vrei, doar nu iau eu partea violatorilor acum. Dar nici a pipaitorilor si claxonatorilor. Adica ce unii ii scuza pe altii? Dar fara ambele categorii nu se poate?Pai ce, de barbati normali care curteaza o femeie intr-un alt mod nu se poate discuta? Ce n-ai deschis si tu un subiect despre ei?Ca sa nu ne batem acu' in statistici de genul care violeaza mai cu spor ori agreseaza mai cu motz. Si de vorbeam de asa ceva nu cred sa fi venit vreo una de pe afara sa zica ei nah dom'le dar asta inseamna ca de fapt is potenti barbatii si femeile-s rapitoare.Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini
Guestus spune:
vikingo...pe la sufletul credintei nu ai treaba? e pacat..scrii asa frumos si la subect.
Guestus spune:
Poate faceti iar o mare coalitie in lipsa mea...cu concita...ruxij..anca71...etc.
am o presimtire ca in urmatoarele 2 h iar apareti cu fel de fel de idei fara logica.
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
ok hannen...mergi si le explica celor 2 milioane de fete ce lucreaza prin cluburi...roppongi si alte zone cum orice nimic este vazut ca sexual harassment. |
Scuze,am incurcat subiectul?Se vorbea parca de "agatamentul stradal" nu de cluburile din Roppongi.Si mah guestuss,pe vremuri erau niste discoteci si niste high class club-uri prin Roppongi.Nu se intimpla nici macar 1% din ce se intimpla pe strazile din ro. ziua in amiaza mare.Da` am auzit c-au dat romanii navala si abunda in de toate.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
XIO spune:
vikinga , tu vb despre viol. eu am dat date despre hartuirea sexuala si exemplul unic cu copiii abuzati.
am scris si eu ca se intampla peste tot dar la noi in tara frecvent, nu a contat.
Luna , da e . Dar nu inteleg unde bati
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
Amina_Marina spune:
Mie chiar acum citeva zile mi s-a intimplat sa fiu pisita si citeva vorbe aruncate, dar nu de giapanezi, ci de doi straini, cred ca erau albanezi dupa limba pe care o vorbeau, oricum , ceva est europeni.
In Romania e jale, nesimitire care este rezultatul unei proaste educatii. E, ok, sa mai pisii sau zici o vorba la limita bunului simt, dar rrromansii nostri is din calea afara. Cind am fost ulitma oara in Romania, imi zice unul;"- Auzi ! Fa, Parasuto, ce ti-as da-o la cioc!" Asa ceva e din calea afara..
Guestus, ai venit cu botezul si pe topicul asta?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
liliana83 spune:
"Tu pe urma zici ca daca exista asa multe violuri inseamna ca neaparat sunt si fluierate femeile si ca sigur nu stim ce vorbim. Violuri sunt dar femeile tot neclaxonate ramin, asta e."
Poate de asta sunt multe violuri ca sunt frustrati ca nu pot fluiera si claxona pe strada
liliana83 spune:
"Mie chiar acum citeva zile mi s-a intimplat sa fiu pisita si citeva vorbe aruncate, dar nu de giapanezi, ci de doi straini, cred ca erau albanezi dupa limba pe care o vorbeau, oricum , ceva est europeni."
Pai cu albanezii .. cred ca tot pe acolo. Am cunoscut asta-vara in parc o tipa care avea un copil cu-n albanez pe care l-a cunoscut in Grecia . Tipul din spusele ei era ok dar despre natie in sine n-a prea avut cuvinte de lauda .. a zis ca ficioru-su a cam nimerit-o , de origine criminalo-ciorditor :))