Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 21
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Accept da, prietena mea e o femeie frumoasa dar nu stilul disponibil sexual, cind o vezi iti vine instincitv sa-i vorbesti cu dumneavoastra, e o lady lady nu are a face cu sexoase mindre de agatamente stradale. Si apoi era insarcinata cu burta vizibila in luna a opta. |
Ne intelegem de nu mai putem la topicul asta. Un alt user sau chiar mai multi au spus ca sunt hartuite femeile disponibile sexual. Tocmai ca eu nu sunt deacord cu asta, eu sustin de cand am intrat la topic ca atrag atentia femeile frumoase si atat. Indiferent de varsta, de vulgaritate/inocenta, de cum sunt imbracate. Ori vad ca asta straneste multa suparare. Faptul ca am precizat intr-o postare ca acele femei frumose care vin la promenada in centru or fi si ele disponibile sexual pentru cineva a fost o ironie...dar probabul nu oricine poate sesiza o ironie nefiind urmata de un sau un .
Guestus spune:
tu ce problema ai accept? de cind au navalit cititoarele revistei "violul" nu am avut timp de discutii cu tine.
deci tu ce sustii...spune repede ca vine concediul de sfirsit de an si nu prea am timp.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Guestus tu ce problema ai accept? de cind au navalit cititoarele revistei "violul" nu am avut timp de discutii cu tine. deci tu ce sustii...spune repede ca vine concediul de sfirsit de an si nu prea am timp. |
Te invit sa discutam liber pe forumul acela de fundamentalisti religiosi (ahhh...imediat m-a mirosit denitzel asta, nimic nu-i scapa!). Iti trimit adresa pe pm, sa nu afle doamnele si sa polueze ultimul coltisor de rai de pe net. Te avertizez ca acolo ne dezbracam la intrare si salutul traditional este 'ce te-as f..e', insotit de o strangere calda de ... mana.
hannen spune:
citat din mesajul lui Guestus yo cred ca tu iti faci incurajarea mentala ca "e rau in ro...ce bine ca stau in alabama" bre concito...pai in japan tokyo e o vagabonteala in transportul in comun... au facut si seriale cu penetratorii din metrou si etc. "skebe" ii cheama..ca sa stii si tu |
oh,bre,acum vaz si eu p`acilea.fapta se cheama "chikan" si de curiozitate,n-au aratat aia in filme cam ce se intimpla daca te prinde?Daca o tinara pipaita,chiar si din greseala in aglomeratie ,te reclama...daca se apuca sa zbiere,etc?N-au aratat cum te insfaca politia la prima statie si cum ai sanse de stat la mititica,amenda si pierderea slujbei(da,da,are politia grija sa-ti informeze angajatorul)??tragic e cind se intimpla asta nevinovatilor,pt. ca da,citeodata sunt si femei carora li se pare ca au fost pipaite,sau doar au fost atinse din greseala.Diferenta e ca aici se face tot posibilul ca aceste comportamente sa fie cit mai reduse ,chiar sa dispara.Nimeni nu incurajeaza,nicio femeie nu se simte magulita si legea-i lege!Si culmea,astfel de fapte sunt raritati si personal nu mi s-a intimplat si nici nu cunosc pe nimeni caruia sa i se fi intimplat,nu pipait,nici macar un cuvint,o privire (de niciun fel)ca de fluierat nu mai zic,astia nu stiu daca au auzit de asa ceva.
Si inca o chestie,ceva ce eu n-am realizat.Mama e uimita de tinerii de liceu,baieti si fete.Chiar de`s numai baieti,nu conteaza, ies de la scoala,de la cluburi...etc ,merg in grupuri de 20 pe biciclete si nu li se aud vocile!Si imi zice mama,"la noi daca`s 3 fac o galagie de scoala si mortii din morminte,hahaiesc si chiuie aiurea, si ce-i la gurile lor de`a mascari ,ca tu om batrin iti vine sa-ti bagi capul in pamint de rusine, iar pe astia nici macar nu-i auzi!"
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Guestus spune:
ok accept92 ..trimite pm...dar poate sint numai membre de virsta III-a...
il trimit pe rufus in recunoastere.
accept92 spune:
citat din mesajul lui Guestus ok accept92 ..trimite pm...dar poate sint numai membre de virsta III-a... il trimit pe rufus in recunoastere. |
Oh!, nu...membrele sunt de toate varstele. Si da, poate sa vina si Rufus. Si sunt bineveniti si colegii cu care te distrezi acuma. Acolo nu suntem deloc pretentiosi...un singur principiu avem...cu cat sumtem mai multi cu atat discutiile sunt mai interesante.
hannen spune:
[quote]citat din mesajul lui ruxij
Bai ce ma enerveaza titlul subiectului astuia, tot timpul citesc "apartamentul stradal".
[quote]
am crezut ca`s singura!
culmea e ca ccc citeva zile l-am citit apartamentul stradal,apoi agatamentul,apoi iar apartamentul azi indignata l-am deschis ca sa ma lamuresc despre ce-i vorba.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
Guestus spune:
citat din mesajul lui hannen Diferenta e ca aici se face tot posibilul ca aceste comportamente sa fie cit mai reduse ,chiar sa dispara.Nimeni nu incurajeaza,nicio femeie nu se simte magulita si legea-i lege!Si culmea,astfel de fapte sunt raritati si personal nu mi s-a intimplat si nici nu cunosc pe nimeni caruia sa i se fi intimplat,nu pipait,nici macar un cuvint,o privire (de niciun fel)ca de fluierat nu mai zic,astia nu stiu daca au auzit de asa ceva. |
aaaa....deci exista in japan asa ceva. ok...merci.
in ro de fapt sint incurajate pipaielile si atacurile asupra femeilor in autobuz...de mici ii invata asta....happy?
si sa vrei si un skebe adevarat nu te ataca pe tine.
un skebe cauta o japoneza sfioasa.
XIO spune:
citat din mesajul lui vikinga Xio eu-s a doua care zice ca logica ta nu sta in pcioare. |
logica ea era ca afrmatia Conchitei este una naiva rau.
Si anume: abuzuri exista in toata lumea nu doar in Romania cum zica ea.
Atat. Si pt. ca unui om nu i se pare adevarat asta a trebuit sa dau statistici, marturii, pana si bietul Guestus s-a apuat sa caute statistici pe net, alea pe capitale.
Am avut ieri un curs in timpul caruia am vazut marturia lui Oprah care spunea ca a fost abuzata sexual de 3 membrii din familie cand era mica.
Apoi am vazut un interviu cu o fata si tatal ei , ea abuzata sexual de acesta de la 7-21 de ani . Erau o familie normala , cu 2 copii, tatal inginer la nu stiu ce firma cunoscuta, era si in corul bisericii , mama sefa PTA la comitetul lor de la scoala , fetitele cantau la pian , cartier cuminte cu case cu gard alb. Omul povestea cum a inceput el sa-si pipaie fata. a stat in inchisoare doar 1 an .
Profesoara asta a stat in SUA cativa ani pt. a studia problema abuzului sexual , fizic si psihic.
STiti de ce? ca din pacate asa ceva se intampla in toata lumea pt. ca fiinte cu probleme comportamntale care ale sa-i hartuiasca pe altii sunt pretutindeni.
Sa afirmi ca sunt doar intr-o tara mi se pare naivitate si gica-contrism.
Eu afirm un singur lucru momentan: ca aceste pratici sunt peste tot in lume. Si in merica esti fluierata pe strada , si in portugalia si in Vatican, ca oameni prosti sunt peste tot
Ca si contraargument am inceput sa divizam totul in cartiere acum .
Luna , stiu ce e hartuirea sexuala.
La spial cand imi spune un doctor/o asistenta ca sunt frumoasa nu consider ca sunt hartuita sexual. In Bucuresti eram in Berceni atunci.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
Luna1 spune:
Xio dar daca ti-o zice asa "papusico hai uite te las sa tii bisturiul asta in mana, ca esti frumoasa, dar sa ai grija sa nu iti rupi unghiutele alea ingrijite, si dupa lectie te scot si la o cafea ca intre dr si student!" intre timp iti face cu ochiul si ranjeste balit, e hartuire sau nu?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)