Agatamentul stradal

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Accept da, prietena mea e o femeie frumoasa dar nu stilul disponibil sexual, cind o vezi iti vine instincitv sa-i vorbesti cu dumneavoastra, e o lady lady nu are a face cu sexoase mindre de agatamente stradale. Si apoi era insarcinata cu burta vizibila in luna a opta. Plus barbatii ce s-au hlizit in urma ei. Intentia lor si a mitocanului a fost sa complimenteze o femeie frumoasa? Tu tot insinuezi ca daca o femeie e atinsa inseamna ca e vina ei si ca probabil are o problema de atitudine ori ceva de gen. Si ca atinse e scuzabil sa fie doar adolescenetele, daca o femeie dupa, zi tu ce virsta e atinsa, inseamna ca e vina ei. De ce?Chiar asa ce scuza si logica ar avea daca Guestus sa zicem ca tot e aici il luam de exemplu si poate ca ne ajuta sa descilcim problema ca noi facuram turnul babel(chiar asa Guestus tu ce faci dom'le cu rata violurilor in fata la ora asta?), ar pipai adolescenetele prin metrou? Dar nu ar avea tupeu sa pipaie adultele? Si toate astea pt ca-i plac femeile si nu se poate exprima altfel. Care e logica? Ca ziceai ca e domeniul tau. Eu nu prind ideea.Lui ii plac femeiele frumoase, apetisante si cu nurii f proaspeti. Astea dupa 25 de ani gata is trecute tschuss cu ele, daca-i pica una mai interesanta tre s afie frivola si invitabila ca sa-l faca sa o si pipaie. Ii plac ambele dar ii e teama de posete in cap de la adulte, adolescenetele fiind vulnerabile.Adolescenetele care descopera fiorii sexualitatii trimit unde si mesaje masculilor, asa ca in haietele de animale, adica ea e ready si curioasa. Femeile dupa 2 nasteri nu mai trimit semnale decit spre o tocanita ceva, deci doar de e in pauza de prinz ar putea cu nasul de mascul detecta mesaje de la ele.Adultele atinse is frumoase dar proaste, de unde ar sti el ca-s proaste?Uite nu stiu unde sa-mi incadrez prietena si vina ei, ca ai zis de nenumarate ori ca femeile in toata firea atinse inseamna ca au o problema. Si ca barbatii doresc doar sa complimenteze si ca exista probabilitatea ca mesajul sa fie distorsionat de sensiblitatea receptorului. Ori negi ca femeile pot fi si atinse? Poate numarul lor e mai mic.Nu-i nimic, avem fete care vor creste putem vorbi de astfel de abordari pedofilice la urma urmei, cred ca aici nu ma poate contrazice nimeni. Mie din toate imi da numai cu bile negre la barbati. Vina femeilor nula.Bile negre in dreptul autoritatilor ce permit tacit astfel de comportamente.Bile negre pt femeile ce gindesc ca vina e doar la femei pt ca ei barbatii vor doar sa complemeneteze.Bile negre in dreptul unei astfel de mentalitati. Pt ca altele sa fie cu moralul sus ca-s complimentate tre sa o traga si altele. Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

vikingo...yo cred ca tu citesti prea multe carti cu povesti sf
pune si tu mina pe ceva mai tehnic si lasa ziarul violul si scenele din sandra brown.

poti sa decrii cum un EL ii baga mina in chiloti uneia iarna in autobuzul 331?

"Lui ii plac femeiele frumoase, apetisante si cu nurii f proaspeti. Astea dupa 25 de ani gata is trecute tschuss cu ele, daca-i pica una mai interesanta tre s afie frivola si invitabila ca sa-l faca sa o si pipaie. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Xio tu stii ce inseamna aici hartuire sexuala la locul de munca? Pai iti dau un exemplu: daca un coleg imi zice "ce frumoasa esti, as bea o cafea cu tine!" pot sa merg la HR sa zic ca m-a hartuit. Daca un coleg face frecvent glume de genul "eh lasati-o ca ea e femeie" sau orice de natura sexista se cheama hartuire.

Ei ia du-te tu la tine la spital cu un astfel de caz si zi ca te simti hartuita, ca ti-a zis X ca esti frumoasa si ti s-a parut sexist. Iti garantez ca ti se va rade in nas. Pentru ca asa cum Accept si altele s-au obisnuit cu "complimetele" stradale, asa si la locul de munca esti privit ca nebuna ca ti-ai permis sa nu apreciezi un "compliment" sexist.

Chiar mie mi s-a spus la firma aceea mare cand m-am plans de palma pe fund, sa tin EU distanta, sa incerc sa-l ignor, sa limitez discutiile strict profesional, prin asta simtindu-ma practic pusa la zid de parca pana atunci vorbeam sexualitati cu el, si ii apaream in bataia palmii pe kur voluntar.

Si da, aici nu se intampla asa, repetati dupa mine, in VEST nu se intampla. Nu pentru ca sunt femei urate ci pentru ca barbatii sunt mai educati.

E adevarat ca nu vorbim de locurile rau famate care exista in orice oras mare, vorbim de zonele normale insa si tu Xio vorbesti tot de centrul orasului Bucuresti ca banuiesc ca nu te plimbi prin Ferentari toata ziua.

Iar legatura intre copiii violati si lipsa de respect eu nu o vad. Da copii abuzati exista si in USA si in Romania, si in Anglia, insa obisnuieste-te cu ideea ca intr-un oras normal, deci nu in Bronx in occident nu te fluiera nimeni pe strada. In Bucuresti da, chiar in centru, chiar in cele mai bune zone.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Si ca sa ma contrazic singura:

acum vreo 10 ani eram in Dortmund, eu cu o prietena slovaca, iesisem la o cafea si pe la 10 noaptea eram in statie la autobuz. Cam pustie statia, afara frig (tot in perioada Craciunului) eu imbracata in fustita (nu mini, plus ca aveam si palton pe mine, rosu sa fie potrivit sezonului) dar se vedeau picoarele. In fine la un momentdat de la distanta incep sa se auda fluieraturi. Eram in Germania de 4 luni si era prima data cand auzeam fluieraturi. Ne-am cam speriat ca era cam pustiu pe strada, ma uit la ei, vreo 3 "arabi" am zis eu. Cand aud deodata "faaaa ce picoare ai! Ce te-as f....!"

Deci da, se poate intampla sa fii fluierat si in Germania.

Mergi la inceput

da luna1 ..ai mare drepatate..pe magheru sar barbatii si-ti baga mina in chiloti ziua in amiaza mare. sau te duci la mall si te alerga altii sa-ti dea sutienul jos si sa-ti faca controlul chimic la silicon. exact.

Mergi la inceput

Nu Guestus nu-ti baga mana in chiloti da un fluierat iti iei sau un "compliment" de doi bani.

Mergi la inceput

Xio eu-s a doua care zice ca logica ta nu sta in pcioare. Copiii si femeile sunt abuzati/agresati in toate tarile lumii, nu zice nimeni ca s-au inventat violurile in Romania. Daca rata in USA e mai mare, intii tre sa vorbim de o rata/ numar de locuitori ca asa trei milioane intr-o tara cu 300 mil nu o poti raporta la Romania.Daca totusi rata/nr locuitor ramine fruntasa, mai tre iei in calcul ca masura de unitate e alta, cum bine a zis Llaura. Adica mai pe romaneste ce e agresare acolo , la noi e inca ceva ce poate fi ignorat, nu ca fiind mare lucru ori chiar luat ca si compliment. Mentalitatea e alta.Trebuie sa mai iei in calcul faptul ca in tarile ca Romania inca femeile si copiii nu sunt si nu se pot simti protejati de catre autoritati, nu e bine la pus inca un sistem prin care copilul sa poata reclama si sa aiba si siguranta ca e protejat. Femeile cam la fel. Rata copiilor si femeilor abuzati e intotdeauna mai mare in astfel de tari decit cea oficiala.Daca rata agresiunilor e mai mare inseamna de fapt ca numarul agresorilor e mai mare dupa gratii in timp ce la noi inca liberi pe strazi. Si toate astea fac impreuna ca frica pipaitorilor sa fie mai mare, respectul acordat femeii la fel.Barbatii inteleg ca e o infractiune o astfel de abordare si se mai si abtin. Asta inseamna ca un sistem care protejeaza femeia functioneaza f bine si nu suntem noi nebune cind zicem ca asa ceva pe aici e neintilnit si nu are a face cu frumusetea femeii ori potenta barbatilor. Ori ma rog posibilitati explicative ar mai fi.Insa logica dupa care 3 milioane de copiii agresati inseamna ca femeile is pipaite si fluierate ca in Ro nu sta in picioare. La fel si aia dupa care daca in Ro femeile sunt fluierate si adolescenetele pipaite inseamna ca e maximul agresiunii impotriva lor si ca violuri si altele mai rele nu exista ori sunt f putine.Nu peste tot e la fel. Nu peste tot atitudinea fata de femei e la fel. Nu peste tot mentalitatile sunt aceleasi. Da tembeli sunt peste tot, diferenta e ca nu-s acceptati ca fiind curtenitori. Atita tot.Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui vikinga
Mianna insinueaza ca de fapt ne-am uritit subit ajunse aici

ce faceeee? da-o-ncolo de viata, vikingo, sa citesc asta venind de la altceva nu m-ar fi surprins, dar tu pareai sa vorbesti pana acum in cunostinta de cauza.

scuzati capsu, da' vaz ca altfel nu se intelege:

MIANNA ZICE CA ATUNCI CAND ESTI LA VOLAN E CAM GREU SA TE FLUIERE MITOCANII, SI CU ATAT MAI MULT SA TE ATINGA. SI CA EXPERIENTA UNEI PERSOANE NU-I REPREZENTATIVA PENTRU O INTREAGA NATIE.

unde naiba-i partea cu uratenia?

ce anume distorsioneaza semnalul intr-atat in topicul asta, incat una zicem si alta se-ntelege?

Pai ii tot ziceai Conchitei de punctul trei, bateai apropoul si asta s-a inteles. Scuze daca numai eu am inteles pe dos.

"tot" inseamna o data, din cate imi amintesc eu. apropoul nu-l bateam, ca mi-e mila de el - ci enuntam frumusel acel punct 3, nu faceam vreo trimitere la punctul 3 din declaratia de la helsinki or smth:

chiar daca NOUA nu NI se intampla, asta nu exclude ca altora li se poate intampla. aci ori acolo

de unde-a reiesit ca "voi" v-ati uratit odata ajunse "acolo", cand eu vorbeam de "noi" si de "acolo ori aici".... ma depaseste, sincer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
vikingo...yo cred ca tu citesti prea multe carti cu povesti sf pune si tu mina pe ceva mai tehnic si lasa ziarul violul si scenele din sandra brown. poti sa decrii cum un EL ii baga mina in chiloti uneia iarna in autobuzul 331? "Lui ii plac femeiele frumoase, apetisante si cu nurii f proaspeti. Astea dupa 25 de ani gata is trecute tschuss cu ele, daca-i pica una mai interesanta tre s afie frivola si invitabila ca sa-l faca sa o si pipaie. "
Ei si tu, trebuia sa te opresti la aia cu tocanita, nah.Pai si de ce tre sa rosesti acum, nu vezi ca e de bine sa fii pipaitor si fluiertor? E maximul de potenta si curtenie, nici nu tre sa mai dai bani pe flori, simplu si indemina pt toti barbatii. Cavaler caveler poti fi, nu alta! Claxon bun sa ai:)) Nu auzi ca-n Canada bastinasii is prea feminii si timiduti saracutii, de aia cred ca a ajuns sa fie si ditamai tara nepopulata, copiii nu se fac din citit poezii o stim cu totii. In USA doar violatori si criminali in serie ca in CSI. pe nemtzi nu-i mai punem ca astia-s prea ocupati la facut masini...Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini

Mergi la inceput

Yo nu prea dau atentie la ce zice tanta de la cratita..si emigrata x ...yo ma uit la cifre. ...e 2009..nu se poate discuta cu pareri si impresii....asa ca cifrele vorbeste vikingo!

da tu si altele mergeti pe drumul cu impresiile...spune sus si tare ca statistca e falsa...datele sint manipulate ca doar asa crezi si simti tu.

Mergi la inceput