Agatamentul stradal
Raspunsuri - Pagina 24
cait spune:
Mai eu in Franta am fost si claxonata si imi mai aud urechile fel de fel de chestii pe care nu le inteleg mereu.Nu la accelasi nivel de vocabular pe care il intalneam in tara ce e drept.Nu pot spune ca barbatii din RO sunt cei mai porci sau altele ci doar anumite categorii sunt groaznice..in rest uscaturi sunt peste tot..
Si acum cine se plangea de RO sa vedeti in Maroc ce-ti aud urechile si ce claxonari si te iau aia de mana de langa barbat de parca ar fi invizibil saracul..
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Pai vine asa...treci pa langa un individ /grup de indivizi care te injura fara macar sa te cunoasca.Cu cele mai vulgare cuvinte, culminand cu descrierea in detaliu a ceea ce ti-ar face tie si eventual si mamei tale.Mai mergi 100 de m si dai peste alt individ care pas pas papusa in sus pas pas fetita in jos incearca sa te agate....si tot asa..... |
da mina pe tine au pus...te-au atacat pe strada...au vrut sa te rapeasca ...ciupit in autobuz...chestii de genul asta?
ca asa daca stai sa asculti ce zice toata lumea pe strada.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Si acum cine se plangea de RO sa vedeti in Maroc ce-ti aud urechile si ce claxonari si te iau aia de mana de langa barbat de parca ar fi invizibil saracul.. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
si sotul ce a zis in sinea lui..."unde am yo norocul asta sa o rapeasca marocanul"
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
si sotul ce a zis in sinea lui..."unde am yo norocul asta sa o rapeasca marocanul" |
Iete Guestus ca nu a zis asta..Cred ca tu ai fi zis asta
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
cipcipcip spune:
Io cred ca abuzuri exista in toata lumea, dar fluieraturile si "complimentele" pe strada sint obiceiuri latino-balcanice. Mi s-a intimplat sa fiu "complimentata" pe strada si in Italia si in Spania, si in Turcia, poate nu la fel de mirlaneste ca la noi, dar cam aceleasi manifestari.
Suedezii astia de ex tac ca pestii, cred ca nici nu stiu ce-i ala fluierat, dar nu stiu daca e chestie neaparat de educatie sau de civilizatie, ca in mod sigur comentarii picante mai fac intre ei, cred ca e pur si simplu vorba de obiceiuri.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui accept92 Cred ca peste tot in lume sunt cartiere si cartiere. Sunt sigura ca sunt si USA cartiere echivalente ferentariului de la noi. |
Ferentariul e floricica.
Incercam sa invat intr-o biblioteca si niste studenti vorbeau despre viata dintr-un anumit oras. Unul din ei recomanda fetelor ca nici macar sa nu opreasca masina in anumite cartiere pt ca sigur ar fi violate sau impuscate. Asa ca avem si noi falitii nostri.
Hilde spune:
Mi-am amintit ca si in Brussel am fost printr-o zona din asta de ciudati. Ne-au avertizat cei care locuiau in oras ca este safe sa nu oprim deloc in zona respectiva, mai ales daca eram numai fete si sa ne asiguram ca usile masinii erau blocat chiar si in mers. Cred ca era in zona Atomiumului sau pe undeva in drum spre Atomium.
Era acum vreo zece ani, cred ca usile nu se blocau automat pe vremea aia.
salcia spune:
Sunt 100% de acord cu Vikinga, Conchita, Ruxij si celelalte fete care cred ca fluieraturile si alte asemenea manifestari de "sentimente nobile" sunt de fapt ofense, si nu complimente (ma si mir ca se discuta in contradictoriu pe tema asta). Dar de, din pacate traim in Romania, unde misoginismul si misoginii (barbati sau femei) sunt la ordinea zilei. Si fiindca ni se tot flutura statistici pe la nas (lasand la o parte viciile importante de procedura), e clar ca si in "lumea civilizata" exista o gramada de uscaturi, dar acolo misoginismul nu este institutionalizat ca aici.
Off-topic: se pot ascunde anumiti useri, astfel incat sa nu fim nevoiti sa ne pierdem vremea cu ei? Guestus de exemplu mi se pare teribil de obositor, repetitiv si plictisitor si e enervant sa sar mereu peste postarile lui, pline de "continut" si "umor" .