In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
mIRO nu te mai plange atat, iaca Edi are 8700 gr si nu are decat 5 luni.
Ciucurel sus/jos...habar n-am. la ai mei sunt in jos.
aha..am inteles pe unde e centrul asta...noroc ca stiu str. Loga ca de nu...
Miercuri la ora 16:30 am programare cu Marco la dentist. are ceva carii si numai atunci ne-a putut primi. sper sa nu ne tina mult, sa nu se lungeasca si sa ajung pe ora 18 la mall.
al meu sot tocmai m-a anuntat ca are o predare marti/miercuri, asa ca nu stiu cum fac cu copiii pt. miercuri...in cel mai rau caz...de la dentist, venim direct in mall cu plase plasute, copii iritati dupa mine.
Laura tinem pumnii sa fie ok Maya sa poata partici la prima ei serbare. Cred ca medicamntele sunt bine venite, mai ales aspirinele, paracetamoale, vit. C si alte calmante.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mirona spune:
alta cu kile multe la copil - nu vazusi ca am scris deja mucles? nu ma mai plang. noroc ca doarme - ca figeam sa-l mai car nitel in barte - sa-mi treaga de plans.
vedeti? vedeti? La Gabi i-ar fi mai bine ziua de luni - Gio are miercuri dentist, Andanii are antrenamente - io am aniversare - ce ziceti ce ziceti?
o schimbam pe luni?
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac gabi e perfect asa ![]() giova stii cum e , ca vine lumea in vizita si pe langa cadou vine si cu baxul de Pampers. Mie Laci mi-a adus ceva din Germany de la Mamia stretch si Erik se tot uda in el ... dar in ultimul timp vad ca se uda si in Pampers si tind sa cred ca din cauza putulicii ca o pun in sus ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
No, fug sa mai citesc din urma, ca ati scris romane si-am ramas in urma rau.
![](batutincap.gif)
Dori, mami de Vladuc
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
pt mine ar fi ok oricand , dar abia luni soseste claudia , credeti ca o sa poata veni dupa atata drum?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/L5845/L5845.jpg)
L5845 spune:
si buna dzaua la fiece dan Banat !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
Giova spune:
si noi am folosit Libero, din cauza ca ieseau alte treburi pe la spate...dar tot au iesit. asa ca nu stiu ce sa mai zic.
acum am vazut ca sunteti mai multe care nu puteti miercuri.
Imi cer scuze, ca eu azi am sunat la dentista, dar are Marco deja 2 carii si daca mai aman mult ramane fara masele copilul. si numai atunci ne-a putut primi.
L5845, Pisi .
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
claudia74 spune:
Laurico mama ta da bucuresceanca,pra unge frasament ai tat umblat, nu t-am zis sa ce ogoi ca ce'ncarniesc, ia tresi la socoata, se fras ai facut vrio luna da nu ai mai dat pr'asilea si ia gingesce-ce nu poti vini la Cimisoara saptamana viitoare sa nie vigem
Si acuma ce sa inteleg aici cu pozitii si minijupuri, am rezolvat tot, ma pot apuca de bagaje, astia mi.au tot schimbat turele la munca :((
mai deci luni eu voi fi varza creata dupa o noapte de nesomn pe buss...........dar.............pentru voi dupa vreo cateva bocali da cafa poate merge, haideti atunci luni cu Ioana, daca va putea si ea,sa o cunoastem si pe Miro, atunci marti musai ca numai atunci poate Laurelu, io cum ii ziceam si lui Gabi ori va suporta sotii ori va trimit pachet la Germania retur cu mine
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Giova, poti sa te calmezi cu dentistul. Am fost si eu la a mea dentista, o femeie de nota 10, de moda veche care stie MESERIE cu adevarat. Eu o respect si o ascult. Si am fost la ea cu Lucas si m-a trimis acasa cu masele cariate cu tot. Mi-a zis ca standard la copii este sa se trateze si plombeze masele abia dupa ce face cangrena si incepe sa doara.
Stiam eu ca o sa fie greu sa gasim o zi in care sa poata toata lumea sa vina ... Eu una vin oricand si mi-ar place sa poata veni toata lumea.
Deci miercuri nu poate veni Miro, Giova poate dar cu greu, Andanii.
Luni e mai greu la Clau, dar incearca. Cine nu poate veni LUNI la donatii la Mall?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Claudita mama, LUNI mutam actiunea de la Mall.
Noni marti ramane in picioare.
Miercuri devine liber.
In final le imbarligam noi sa fie everybody happy. Right?
ivartosu spune:
1- ma simt destul de in m sura sa va raspund la tema cu putzulica... asezatul ei in sus ca abordare vine din popor ca .sa ii se scoale cand va fi mare. dar nu aduce nimik altceva decat pishu pana in gat... putulica la ei se scoala inca din viata intrauterina... vedeti si voi fetelor cand ii spalati sau dimineata cat de mare o au!!!
2- fix langa locul nostru e locul de joaca unde se pot lasa copii la joaca si cofetaria mezzo unde putem poposi la un ceai de vorba... eu voi veni si luni si miercuri pentru acelea care nu pot veni intr-una din zile
3- adresa- Timisoara, str Cluj nr 17, Asociatia scoala mamei Junior
4- cont lei.. Asociatia scoala mamei junior, raiffeisen timisoara, RO 02 RZBR 0000 0600 0989 3290
5- gabi, banuiam ca trebuie sa fii tu , caci nu imi aduceam aminte de nici o alta gabi din liceu!!!! oh... ce vremuri chinuitoare orele de engleza
6- va pup... daca mai sunt intrebari, urmaresc topicul...
7- am uitat un raspuns- da si MEDICAMENTE!!!!