In Banat la noi acasa (14) Sarbatorim si Daruim
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
Fetelor m-ati pus pe ganduri si am realizat ca doar prietenii unguri au adus pe langa cadou si baxu de pampers ... noroc ca ultimii au adus deja nr 4 , ca nu mai e mult pana acolo
Si referitor la putulica in sus asa m-au invatat doctoritele din clinica in care am nascut si au zis ca dupa ce cade buricu sa ii pun chestia in sus. Sigur ca buricul a cazut si eu inca nu puneam puta ca inca mai ieseau secretii de la buricut ... si pediatra a zis ca e timpul sa ii mut pozitia.
Eeeei , acum eu ce sa zic? O tin in sus si il schimb la max 3 ore de cele mai multe ori ... noroc ca au facut altii aprovizionarea
Dar asa cum zici e clar ca o sa creasca si in momentul cand o sa inceapa sa mearga o sa cada in jos ...
claudia si Mira multumim mult pentru medicamentul pt fetita bolnava
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
aidaciolac spune:
claudia de la BabyLove am folosit si noi la Emma , de fapt am avut toata gama de creme , uleiuri , sampoane ... erau in ambalaje galbene , apoi dupa cativa ani au schimbat ambalajele ... oricum foarte bune , iar acum daca ma intrebi ce folosesc habar nu am ca le-am mutat din sticla originala in sticla de sapun lichid sa ma pot descurca mai bine singura la baie ...
![](images/user_woman.png)
gonghy spune:
No servus fetilii.
Mooaaammmaaaa da ce mobilizare de forte p'acilea pt toate fetele darnice si dragutze.
Mai si io incerc sa mobilizez toate persoalele pe care le cunosc si sa vad ce iasa....si la lucru am sa vorbesc cu fetele si cu shafu' meu sa vedem daca il misca cumva actiunea.
Io ce as putea aduce pe langa imbracaminte...daca doreste seful meu as putea aduce si ceva medicamente asa ca intreb aici sa stiu daca e voie...pot strange si medicamente?? numa sa ma anuntati sa stiu cum si ce fac.
Amu nu mai stau decat sa o tzuc taaaaaaare si apasat pe Aida si Erikutzu si sa va strang olecutza de nu va vedetzi
Merg sa spal bucataria si sa bag o tura la
ca mis solo de azi am dus-o iar pe bubulyna me' la gradi...sper sa fie ok toata saptamana ca vineri au serbare draguztii "fulgi de nea".
O zi super frumoasa si fructuoasa la tace fetilii da pra'shilea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova am copiat acest anunt de la un alt subiect: Vroiam numai sa va spun ca maine, 9 decembrie, la Mediateca Centrului Cultural Francez din Timisoara, la ora 18.15 va fi prezentarea unei colectii de povesti personalizate pentru copii, scrise de Simona Gouraud. Povestile sunt ilustrate, gāndite īn variante pentru baieti si pentru fetite, si disponibile īn mai multe limbi. Evenimentul va fi animat de catre actrita Eva Labadi, alaturi de copiii Anamaria si Bianca, de la emisiunea radiofonica Pitishow. Nu stiu daca stiti dar la Centrul Cultural Francez exista si o sala speciala pentru copii cu multe carti, DVD, CD pentru copii si un mini loc de joaca care e foarte utila pe vreamea asta cand nu putem sa ne ducem copilasii in parc. Uitati poze: http://www.flickr.com/photos/16868616@N07/ gravidutele din Tm au fost deja acolo cu copiii si tare le-a placut. am vazut si poze de la ele, arata super fain locul si se plateste o taxa pe zi...nu mai stiu cat...3 lei sau 9 lei. eu am o intrebare: unde este acest centru ![]() _ Gio ![]() ![]() poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
Centrul cultural francez este pe str. Loga ... intre Liceu Pedagogic si Liceul Loga dar pe partea opusa liceelor .... e o cladire alba si scrie
![](japonez.gif)
![](icon_smile.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
noua ne-a placut la centru
![](punk.gif)
![](punk.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Da, asta vroiam sa zic si eu, ala de pe Str. Paris e British Library. Tot centru, alta limbura.
Tu Miro, eu am zis la duma de rochite si machiaje Ideea e ca iesim mai pe seara la club, doar noi, ia o pauzarile.
Nu trebe sa vii machiata si nici la minijupa.
Idem cu Clau, nu mai stiu ce sa zic ca deja mi se incurca planificarea in cap
Gongy, mi se pare super faina initiativa ta, cu siguranta vor fi binevenite si medicamentele - si inca cum! Sa ne zica Ioana exact ce medicamente ar fi utile.
Mirona spune:
ashe zi Gabi - asa mai vi de-acasa. inteles acuma.
mama ce-mi mai plange smecherul asta mic - numai in brate vrea. si are mama 9 kile - dar cand ma gandesc la al lui Aida - la numai 3 luni -7 kile - ... mucles - mai bine tac.
Aida - parca in pozele voastre am vazut-o pe Sipos la maternitate, nu? si noi am avut tot pe ea ca neonatolog - la ambii copii. mi-a placut tipa - fara idei naziste si de "demult apuse".
ma intorc la "trebi".
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
andanii spune:
citat din mesajul lui claudia74 Andanii vii atunci miercuri la ora 6 la mall ptr donatii? INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario ![]() Banatule Colt de Rai ![]() Fete de nota 10 ![]() 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
de venit sigur vin sa aduc chestii, nu stiu inca daca ajung chiar miercuri ora 18 sa ma vad si cu voi
![](bibe.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](japonez.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
aidaciolac spune:
ioi miro am lesinat cu mucles
... da . pe Sipos am avut-o si pe dr de garda nu stiu cum o chema ... iar pediatra noastra e Boangiu care e tot din clunul sp. Bega si prietena cu Sipos ...
Si atunci , daca am fost la aceeasi doctorita mie de ce mi-a specificat de pozitia la puta si tie nu ... hm
andanii spune:
citat din mesajul lui aidaciolac ioi miro am lesinat cu mucles ![]() ... da . pe Sipos am avut-o si pe dr de garda nu stiu cum o chema ... iar pediatra noastra e Boangiu care e tot din clunul sp. Bega si prietena cu Sipos ... Si atunci , daca am fost la aceeasi doctorita mie de ce mi-a specificat de pozitia la puta si tie nu ... hm Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
of talamba cum sunt io ma tot chinui sa inteleg ce-i cu pozitia aia ???? din ce motiv trebe sa stea sus sau jos , mie nu mi-a zis nimeni niciodata asa ceva , n-am stiut si nici n-am practicat ..... a fost ok si este si acuma deocamdata
![](punk.gif)
ANDANII
![](floare.gif)
![](hi.gif)
![](hi.gif)
![](aerobic.gif)
![](batetoba.gif)
![](aerobic.gif)
![](grasa.gif)
![](ispita.gif)
Mirona spune:
io fetili - sunt dusa cu capu.
am o aniversare in 16 - deci nu pot veni. chiar acum am fost trasa de urechi ca am uitat - e o fetita de varsta Karinei de la fulgi care in 16 face 3 ani si are party la Casa bunicii in balcescu.
offff - sorry ca nu va pot intalni.
ori veniti cu toatele pe 15 la Noni - ori schimbam pe luni sau pe vineri organizarea cu donatiile.
ma injura careva? aveti nevoie si de rosii?
no - cum o fi - e bine oricum. daca nu se schimba nika - vad eu cum ajung la donatii - mai ziceti odata: deci se predau in fata la premaman? sta cineva acolo si le preia?
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret