Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

La multi ani!!!
Iti doresc din tot sufletul sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si sa ti se implineasca marea dorinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

NINIA LA multi ani si din partea mea!!!!Si sa vina bebe mult dorit cat mai repede...sau de ce nu 2 bebei cum a fost si in cazul meu.

Si azi va invit eu la o felie de tort caci azi e ziua mea.

CRISTELAma bucur enorm pt vestea buna!Parca retraiesc si eu ziua in care am vazut liniutele.

La semnatura am pus poze cu noi daca vreti sa ne vedeti.la toate

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani Kiki! Sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos in viata!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

La multi ani, KIki! O viata frumoasa, lunga si implinita!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

La multi ani Kiki, multa sanatate, fericire, sa te bucuri de baieteii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

NINIA, CRISTELA TANA multumesc frumos!

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

La multi ani kyky!
Sa fi sanatoasa,norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!

P.S. Scuze ,am intarziat un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Buna ziua tuturor! Mai avem un pic si vine primavara! Abia astept.

O intrebare pentru fetele din Bucuresti - voi la ce doctori v-ati facut ecografiile importante- 12 saptamani/ primul trimestru, morfofetala de 22 saptamani, cea de trim III (32 saptamani)?

Eu am reusit sa-mi fac programare la Herghelegiu, dar pentru 24 saptamani si 32 saptamai, mai devreme nu era nimic liber. Dar pentru 12 saptamani n-am gasit la niciun doctor de care sa fi auzit.

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia81 spune:

Buna seara,
Sunt Silvia, am un fibrom uterin subseros embolizat in nov 2007 (descoperit in octombrie 2007)care in februarie 2010 a atins 10/8/7cm. Inaintea embolizarii avea "doar" 50mm.
In toata perioada aceasta, de dupa embolizare, am tot incecat sa avem un copil, dar lucrul acest a nu s-a intamplat. Se pare ca nu exista alte motive pentru care nu am fost binecuvantati inafara de aceasta "minunatie".
In 2007 in preajma embolizarii am citit, din umbra mesajele voastre si mi-am pus mari sperante ... de data aceasta, in preajma miomectomiei, m-am hotarat sa particip activ la discutiile voastre.
M-au emotionat toate experientele voastre, m-au facut sa trec printr-o paleta foarte larga de trairi de la furie la speranta.
Ma bucur ca ma alatur grupului vostru si sper ca voi putea la randul meu oferi sprijin moral si emotional tuturor celor cu care voi relationa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!!
Ninia - La multi ani!!! Sa fii sanatoasa si sa iti vezi visul implinit! Inca o floare s-a adaugat in buchetul vietii tale, dar de data asta floarea poate are ochi!!
Kyky - La multi ani! Iti doresc sa fii fericita alaturi de minunatii tai puiuti si sa te bucuri de ei si pentru ei! Arati foarte bine! Tu nu te-ai ingrasat deloc pe parcursul sarcinii?
Cristela sa te protejezi si sa nu faci efort, (nici macar ) cel putin primele 3 luni. Eu nu mai stiu ce e aia de la 8 saptamani, dar nu mi se pare un efort atat de mare comparativ cu scopul urmarit.
Mult succes in continuare!
Lyly Cryss sper ca esti bine!
P.S. Scuze la sarbatorite dar eu am intarziat cu urarile ca am avut netu cazut !
Gina 25 +

Mergi la inceput