Fibrom uterin (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Neata fetelor!

Lyly, cum te simti? esti bine? cum s-a inchis taietura? ai fir intradermic? vreau sa iti spun ca din 15 cm ai mei, au mai ramas cam 5 ca un vierme restul s-a inchis perfect, noroc ca la mine e super jos, dr. a trebuit sa taie sub fibroame, nu cred mai exista taietura asa de jos....Sa te refaci repede si sa ne dai un semn de viata!

Cristela , tu cum te simti? simti ceva? eu imi aduc aminte ca am ajuns la dr. cand eram deja in 8 saptamani, stiu ca i-am auzit inimioara si m-a topit , dar nu simteam nimic altceva, eu abia la 3 spre 4 luni am avut greturi, noroc ca n-au tinut mult ; si semnatura eu cum zici tu mi-o faceam, daca exista alta metoda, habar n-am

Ninia, hai, la treaba, ca tu urmezi!

Nicoleta, cum crezi tu ca am uitat de Irinuca? Mai vrem poze cu ea! Cu cat mai multe fetite cu atat mai bine, uite cati baieti vin din urma?

Arinna, ce faci? te asteptam cu drag aici!

Noi ieri am facut 1 an si jumatate!!! Asa cum spune si Cristela, de cand am vazut II liniute, parca traiesc un vis si nu e vorba de mine, noroc ca ma aduce Bubu cu picioarele pe pamant la cate nebunii face

Loma, nici eu nu am auzit de clinica asta, dar merita incercat....; acum ce sa iti spun eu am incercat de toate, dar n-am rezolvat nimic cu fibroamele care si-au vazut de treaba, incet dar sigur ; asa cum am mai spus singurul moment cand au mai dat inapoi a fost cand am baut 3 luni de zile ceai de marul lupului si am tinut cont de ce mananc, fara cafea, ciocolata, etc

Week-end placut si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Eu sunt bine,dar nu tb sa fac exces de stat in picioare/pe scaun ca incepe sa ma doara burta.Recunosc ca m-am saturat sa stau numai in pat......ma dor picioarele....... doar mananc si stau cat pot.
S-a inchis operatia,firele nu au fost resorbabile,mi le-au scos in spital ina 6 zi.Doar in 2 locuri unde a fost mai strinsa ata si s-au chinuit sa ma taie,a curs putin sangr si e coaja mai mare.Dau cu betadina si oximed.
Sunt in Concediu medical pana pe 4 martie si mai imi iau 2 sapt de la med de familie.O sa treaca.acum astept sa vad cand imi vine CM,cica cam intr-o luna.Tb sa imi fac analizele de Ziua 3 date de dr endocrinolog sa vad cum stau cu rezerva ovariana ,dar parca nu m-as duce la ciclu asta,ca este dereglat,as astepta CM urmator.In rest,ma mai uit pe internet,ca ma incearca gandu sa fac FIV,dc totul este bine dupa 6 luni, sa vad unde sunt sansele de reusita mai mari......dar vad ca o gramada de fete se duc la unguri.
Cristela, sa vii numai cu vesti bune! Ai grija de tine si de bebeu!
Gina, sa va mearga bine la amandoi si bebe sa stea cuminte!
Bluel,e bine ca Bubu te tine in priza!ce? vrei sa stai sa se faca fundu mare !Asa esti in forma
Tana sper ca sunteti bine?
Crys mai ai putin !esti bine?
Ninia,Ai grija de tine si fi increzatoare! Ca DD nu ne uita!
Arrina,sa speram ca esti bine!
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Bluel, eu nu am nici un simptom de sarcina inca, nimic chiar, dar e mult prea mica, am doar 4 sapt si 3 zile de la ultima menstruatie, chiar daca eu aveam CM-uri scurte, de 24-25, maxim 26 de zile in ultimele luni. La eco ma duc pe la 7 saptamani, sa fiu sigura ca se vede ceva, asa am facut HCG-ul si e OK.

Lyly, ce as vrea si eu concediu, mi-a fost asa de urat sa merg pe zapezile alea la serviciu si acum e mocirleala. Foarte urat. Am vazut si eu ca multa lumea face FIV in Ungaria, cica nu numai ca e mai ieftin, dar sunt si foarte atenti cu pacientele acolo. Am mai auzit lucruri bune de FIV-uri la Clinica Polisano din Sibiu.

Ninia, te pup si multumesc ca m-ai ajutat cu info! Tin pumnii, da?

Fetelor, oare ce- mai face Tana, stiu ca avea sangerari dupa cezariana de la fibroame si ii era cam teama sa mearga la doctor...Sper ca esti bine, Tana!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristies felicitari!!!!!
Nu pot sa exprim prin cuvinte cat de mult ma bucur. Ma vad pe mine in mai cand am aflat ca sunt insarcinata, a fost cea mai fericita zi din viata mea dupa 7 ani de cand l+am nascut pe Toma. Cred ca esti cea mai fericita! Sa traiesti cu toata intensitatea perioada aceasta de sarcina, e tare frumoasa. Chiar daca sarcina aceasta am stat mult in pat si am avut multe pb, tot pot spune ca m+am bucurat de fiecare yi din cele 9 luni.
Referitor la eco, eu am facut la 4 saptamani si 4 yile si mi+a vayut doar sacul embrional, la 6 saptamani a vayut inimioara.
Multumesc mult ca te-ai interesat de mine. Acum sunt bine in sensul ca mi+au trecut sangerarile, mai am doar pb cand urinez.
Am fost la eco si la ginecolog si mi+a dat tratament pt eliminarea sangelui si si a cheagurilor ramase in fibrom si am scapat cu uterul la purtator )ginecologul imi spusese ca daca nu se opresc sangerarile tb sa-mi scoata uterul). Dumneyeu m-a ajutat si suntem bine si Maria si eu.
Ninia ma bucur ca vestile de la endocrinolog sunt bune. Si mie imi place de dr acesta, eu merg aproape lunar la el la control. Initial cand mi-a zis medicul ginecolog sa merg la el si am aflat ca e medicul care il trateaya si pe Basescu care are si el pb cu tiroida, mi-a fost teama s nu fie unul din ala fitos care nu sta de vorba si nu-ti explica nimic, dar nu e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Am trimis msg anterior inainte sa-l termin dar se treyise ftita si mi-a fost teama sa nu-l pierd.
Cryss m-a programat la cezariana exact in ziua cand am implinit 39 de saptamani. Mi-a facut anestezie rahie peridurala, la Toma am facut generala si daca ar fi sa aleg acum as face generala. La rahie peridurala ai avantajul ca vezi copilasul imediat, dar mie mi l-a aratat pt o fractiune de secunda si n-am vazut nimic, in schimb mi-a fost f rau dupa aceasta anestezie, nu mi-am simtit picioarele vreo 2 zile, am pb cu urinatul. Acum nu stiu exact daca aceasta pb este de la anestezie sau de la operatie e posibil sa+mi fi atins ceva la vezica urinara, taietura a fost f aproape de fibromul mare, a fost destul de dificcil pt medic sa faca slalom printre fibroame si atunci e posibil sa-mi fi atins vezica.

Fetelor sa nu va suparati pe mine ca intru mai rar ca inainte, dar nu-mi mai ajung 24 de ore, as vrea o zi cu 48, dar sa stiti ca sunt cu sufletul alatui de voi.
Va pup mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fetelor astazi va ofer o feliuta de tort si un pahar cu sampanie. Este ziua mea!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

La multi ani, Ninia, multa sanatate, fericire si un an cu multe impliniri! Te asteptam curand cu vestea celor doua liniute!!!

Petrecere frumoasa astazi, se anunta un week-end frumos!

http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Fetelor astazi va ofer o feliuta de tort si un pahar cu sampanie. Este ziua mea!

Visul nostru
LA MULTI ANI!Sa fi sanatoasa,norocoasa,iubita si DD sa-ti aduca un bebe cat mai curand.pupici

Mergi la inceput

Ninia, astazi este o zi superba de primavara,dupa sufletul tau,cel putin asa vad eu din balcon kyky,ce iti fac printisorii?sunteti bine? tana,imi pare rau ca ai probleme,du-te sa te vada un urolog,dc nu iti trece,printesa si pe tine cristela,gina,crys burticile si pe fericitele posesoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Multumesc mult dragelor!Va pup pe toate!

Visul nostru

Mergi la inceput