Fibrom uterin (26)
Raspunsuri - Pagina 16
cristela spune:
Buna fetelor!
Se pare ca sarcina mea este n evolutie, valoarea HCG-ului de azi a fost 388.7, fata de 93.97 luni. Doctorul mi-a zis sa vin cand vreau pentru analizele de trimestrul 1. Urmeaza hopul ecografiei...nu mi-am mai vazut fibroamele din decembrie. Eu am 4 saptamani si o zi.
Pentru gravidute- la voi cand s-a vazut ceva la eco (ma refer la bebe)?
Si cum va puneti chestia asta cu saptamanile de sarcina?
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”
cristela spune:
Lyly, tu cum mai esti. Te descurci mai bine dupa operatie? Esti in concediu medical, nu?
Ninia, pupici! Iti tin pumnii stransi-stransi, sa urmezi tu cu vesti bune!
cristela spune:
Gina, Cryss si voua va tin pumnii sa stea baieteii cuminti acolo in burtica si sa se nasca sanatosi, in primul rand!
Gina36 spune:
Buna fetele!
Cristela eu am facut prima eco vaginala la 5 saptamani dar a vazut numai doctorul ce si cum arata, mie mi-a aratat doar inimioara care functiona, la 8 saptamani am vazut clar conturat bebele. Medicii socotesc sarcina incepand din prima zi a ultimului ciclu menstrual, deci ei sunt inainte cu vreo 10 zile fata de realitate. Mai sunt unii care spun , cum ar fi cazul tau 3 saptamani de sarcina si 4 saptamani si doua zile de amonoree(lipsa ciclului). Eu tin calendarul medicului care e cu 10 zile mai mult dar tin cont si de al meu, pe care l-am calculat din ziua ovulatiei. De asta se spune ca daca nasti la 37-38 saptamani nu este nici o problema. Iti doresc succes in odiseea celor 9 luni. Te pup
si sa ai grija de tine si de bebe!
Gina
24 + 
Loma spune:
salutari tuturor,
fetelor
as vrea sa ma intreb daca vreuna dintre voi ati fost la
EuVITA MedSpa (o clinica medicala de terapii alternative in Bucuresti, pe J.L. Calderon) care trateaza dezechilibrele hormonale( endometrioza, chisturi la ovare, fibroame, probleme de sani, PMS..etc)
tot am cautat informatii despre acest cabinet, vreau ceva pareri, impresii
multumesc mult
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loma salutari tuturor, fetelor as vrea sa ma intreb daca vreuna dintre voi ati fost laEuVITA MedSpa (o clinica medicala de terapii alternative in Bucuresti, pe J.L. Calderon) care trateaza dezechilibrele hormonale( endometrioza, chisturi la ovare, fibroame, probleme de sani, PMS..etc) tot am cautat informatii despre acest cabinet, vreau ceva pareri, impresii multumesc mult |
Lorna, eu nu am auzit de aceasta clinica, asa ca nu iti pot da nicio informatie. Imi pare rauu= ca nu te-am putut ajuta.
cristela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loma salutari tuturor, fetelor as vrea sa ma intreb daca vreuna dintre voi ati fost laEuVITA MedSpa (o clinica medicala de terapii alternative in Bucuresti, pe J.L. Calderon) care trateaza dezechilibrele hormonale( endometrioza, chisturi la ovare, fibroame, probleme de sani, PMS..etc) tot am cautat informatii despre acest cabinet, vreau ceva pareri, impresii multumesc mult |
Lorna, eu nu am auzit de aceasta clinica, asa ca nu iti pot da nicio informatie. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
cristela spune:
Mai fetelor, imi explicati si mie cum v-ati pus chestia asta cu Graviduta + nr. saptamani? Ca nu ma prind...
http://lbdf.lilypie.com/ks7bp2.png
Ninia81 spune:
Cristela, ma bucur ca sarcina e in evolutie! Doamne ajuta sa primesti numai vesti bune!
Cred ca semnatura aceea o faci tu in fiecare sapatamana...te duci in stanga unde ai arata toata lista de emoticonuri...alegi semnul graviduta si pui + 4 saptamani, aspoi +5 si tot asa. Eu asa zic ca se face.
Visul nostru 
Gina36 spune:
Exact cum ti-a spus si Ninia dai clik pe "arata toata lista de emoticonuri" si mergi la litera G, apoi alegi graviduta.
Pup
toate fetele!
Gina
24 +