Aspirante >20 (434) Bravo Ramonika si A_driana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

La multi ani, romancutelor!

mamipui, bine ai venit! De cat timp incercati pentru bb2?
roxi@vasi, din pacat nu cunosc sovata. Noi am fost la Herculane, insa nu pentru tratament. Oricum, a fost frumos.
Andreea, am adormit cu perna sub fund aseara. Nu iti spun cum ma durea spatele cand m-am trezit

Fetelor, eu ar trebui sa fiu la ovulatie insa nu prea am simptome, iar testele de ovulatie arata a doua liniuta ff pala... Eu fac testu dupa-amiaza, atunci am inteles ca e mai concludent. Cred ca luna asta nu ovulez Voi merge vineri la eco si-mi vor confirma/infirma presupunerile.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Nu mai e nimeni????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

buna .eu sunt.noi incercam pt bb2 de cateva luni .dar cu tratament e a doua luna

Mergi la inceput

Buna,mamipui sa-ti traiasca puiutul.Noi suntem la primul,de 6ani

Mergi la inceput

Ne gandim sa mergem la Sovata,am auzit multe minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

La multi ani, romancutelor!

mamipui, bine ai venit! De cat timp incercati pentru bb2?
roxi@vasi, din pacat nu cunosc sovata. Noi am fost la Herculane, insa nu pentru tratament. Oricum, a fost frumos.
Andreea, am adormit cu perna sub fund aseara. Nu iti spun cum ma durea spatele cand m-am trezit

Fetelor, eu ar trebui sa fiu la ovulatie insa nu prea am simptome, iar testele de ovulatie arata a doua liniuta ff pala... Eu fac testu dupa-amiaza, atunci am inteles ca e mai concludent. Cred ca luna asta nu ovulez Voi merge vineri la eco si-mi vor confirma/infirma presupunerile.

Victoria, mami de Anna Sofia

www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

BABA sufera la frumusete!
ai sa vezi ca face minuni,dar nu trebuie o noapte intreaga si o perinuta mika nu perinoaie,cat mai comod si relaxant!ce mai zici?SOFIA?tot frumoasa si dulce!?

mami +4 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

MAMIPUI ce tratament faci?cat are bb1
ROXI tu ce mai zici?
fetele celelte se pare ca dau chiul,cred ca scot condikasau galeria ca poate-poate.....!

mami +4 de Alexandra 01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/album/575678897zsGxiw?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

O sa reiau(am scris un mesaj si l-am pierdut)
BUNA ZIUA la fetele mele dragi
In primul rand LA MULTI ANI de ziua nostra,in al-II-lea rand va rog sa-mi motivati absenta pe motiv bine intemeiat de HARNICIEVa poftesc la turta dulce facuta de mine impreuna cu socrela
Happy multi.Nu ma bag in butoi ca e bau bau acoloTrebuie sa fiu optimista si sa sper ca in curand o sa am si eu un mic,plangacios si kakacios care imi va umple inima de bucurie.Si asa trebuie sa fiti si voi toate aspirante optimiste,ca doar asa se numeste si topicul
Andreea ma execut sa traiti.Te trec in lista.Rusi macar de-ar veni in mama lor ca ma baga intr-o ceata totala (si cu testul negativ)Sper sa ma programez pe saptamana viitoare la medic sa vedem care e problema
Roxi eu am fost la Sovata insa numai in vizita si la cineva acasa.
Mamipui si Roxi va trec imediat in listuta si pe voi

Pup toate fetele

in devenire mamica
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!

intru repejor sa va salut si sa va pupacesc... salut pe toate fetele.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetele
La multi ani Andreelor si puilor/sotzilor din dotare ce poarta numele de sfant si care s-au sarbatorit ieri.
La multi ani Romania!!!!
Cosminutza scumpa, m-am gandit la tine! Poate e prea devreme ptr test (???) Tzin pumnii sa fie bebe!
Bun venit fetelor mamipui si roxy!
Mamipui ce tratament faci?

Va pup, noi suntem bine, am sarbatorit cu sampanie zilele astea
Beluistef
Sorinake, tu ce mai faci?

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput